Proč je Doom 3 tak neoblíbený ?

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod includes 20. 7. 2006 19:39

Fuck8r píše:Doom 2 = 100%

Souhlasím, já i táta jsme u toho proseděli stovky hodin, táta i přes noc pařil :D ...a to je snad u jediné hry, co se mu toto stalo :lol: ..
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Fuck8r 20. 7. 2006 19:57

Já jsem u něj (Doom 2 a vlastně i 1 ...) proseděl několik let :twisted: ... ne že bych ho nemoh dohrát :lol: ale právě naopak dohrál jsem ho snad 50-krát :roll: ... Doom 3 jsem hrál 2-krát = dohrál jednou (podruhý už jsem to v 1/2 smáznul) :?

... ještě s Doomem jsem pařil: Blood + Hexen + Heretic + Shadow Warrior + Quarantine :mrgreen:
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Rampage

Odeslat příspěvekod includes 20. 7. 2006 19:57

Ještě dnes si pamatuju, jak jsem měl z D1 a 2 noční můry :mrgreen: ...
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Fever 20. 7. 2006 21:01

D1: Klasika
D2: Pokračovanie klasiky :wink:
D3: Prvotriedna nuda a zničenie série

Q4: Skvelá akčná hra s brutálnou akciou, veľmi sa mi páčila :) Fakt neviem, ako to môže niekto porovnávať s Doom 3, ktorý je vlastne iný žáner (Akčný Survival Horor) a je oveľa menej zábavný.

Takže asi tak...
Fever
Rampage

Odeslat příspěvekod Darwel 20. 7. 2006 22:08

D1: Klasika
D2: Pokračování klasiky
D3: Výborný lekací survival horror

Q4:WTF? Nulová hratelnost, šílený HW nároky...

Pro mě je vítězem D3.
(D3 mi na medium + dynamic shadows - 800x600 běhá 25-30 FPS, Q4 nerozběhnu vůbec)
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

FiiO X1 + Sennheiser HD 25-1 II
Darwel
Dominating

Odeslat příspěvekod cubiczech 20. 7. 2006 22:15

Darwel píše:D1: Klasika
D2: Pokračování klasiky
D3: Výborný lekací survival horror

Q4:WTF? Nulová hratelnost, šílený HW nároky...

Pro mě je vítězem D3.
(D3 mi na medium + dynamic shadows - 800x600 běhá 25-30 FPS, Q4 nerozběhnu vůbec)e/quote]

Q4 je o dva roky mladší než D3, takže to nemlžes srovnávat (Taky vypadá lépe než D3)
Naposledy upravil cubiczech dne 20. 7. 2006 22:18, celkově upraveno 1
cubiczech
Killing Spree

Odeslat příspěvekod includes 20. 7. 2006 22:17

Darwel píše:Pro mě je vítězem D3 /quote]

Pro mě D2 :)
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Darwel 20. 7. 2006 22:26

Eeh. Sek sem se. D1-2 a D3 vůbec nejde srovnávat. D3 je pro mě vítězem jenom v duelu Q4-D3 ale D1-2 jsou rulezzz! :lol: :mrgreen:

Darwel
Dominating

Odeslat příspěvekod jezek 21. 7. 2006 06:16

[quote="Fever"]Fakt neviem, ako to môže niekto porovnávať s Doom 3, ktorý je vlastne iný žáner (Akčný Survival Horor) a je oveľa menej zábavný.[quote]
Možná,kdyby se drželi klasiky z D1 a D2,tak by se srovnávat dalo a dopadlo by to pro celkové hodnocení o mnoho lépe.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Darwel 21. 7. 2006 10:21

Co všem na D3 tolik vadí? Už dva roky před vydáním se tvůrci holedbali tím že to bude pekelný survival horror a všichni slintali. Teď najednou nic...

Darwel
Dominating

Odeslat příspěvekod Mrak 21. 7. 2006 10:34

Asi proto, že jsem se tolik nebál.... Rozhodně jsem čekal mnohem víc než jen tmu, baf, ratatata a další level a zapomněl jsem na vrátit se pro kartu, abych odemkl dveře.. :lol:
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 21. 7. 2006 10:34

Darwel - Protoze je to pouze spatny survival horror.

jezek - Kdyby se drzeli koncepce Dooma2 tak by se to na nicem nehnulo. Takovych 20prasatek na obrazovce v D3 enginu da zabrat i dnesnim grafikam.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 21. 7. 2006 10:37

D3 byl brutalne koridorovy (neslo proste jit spatne), a az nechutne preskryptovany. To z nej dela spatnou hru.

Pozdeji jsem to normalne hral stylem ze vlezu do prazdne mistnosti. Zabehnu k protejsi zdi a zpet a pak ze dveri uz jen kosim teleportovane panaky. TOhle je zabavna hra???
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod Darwel 21. 7. 2006 10:40

Mě tenhle systém nevadí. Prostě du - baf - leknu se - zabiju to - du dál - situace se opakuje. Na odreagování výborný. Jenom už se nelekám...

Darwel
Dominating

Odeslat příspěvekod jezek 21. 7. 2006 10:49

_DAVE_ píše:jezek - Kdyby se drzeli koncepce Dooma2 tak by se to na nicem nehnulo. Takovych 20prasatek na obrazovce v D3 enginu da zabrat i dnesnim grafikam.

Já vím,že by to nikdo nerozběhal,ale tak by se vyvíjel engine primárně pro velké množství potvor.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Předchozí stránkaDalší stránka