Proč je Doom 3 tak neoblíbený ?

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod goodoldalex 4. 12. 2005 00:35

Ano? Tak preco sa ten zaruceny pribeh stale preraba a preco samotny autor toho sumaru varuje ze to JE spekulacia? A preco bolo vobec nutne sa pytat niekoho z Valve ci zodpoveda ich predstave?

Pozri, kedze ja som HL2 nehral tak si skus ten scenar podrobne precitat a vypis si z neho fakty ktore su zarucene pravda, ktore mozu mat viacero vysvetleni a ktore predstavuju ranu na slepo. Napriklad ma zaujima preco je tak jasne ze na fotke vo vedeckej pracovni je vyskrtany prave Breen a co znamena ktore grafitti. V deme v Ravenholme je zopar grafitti ktore v tej spekulacii vysvetlene nie su :) Hm, co tak v tomto pokracovat v threade o HL2? Ja sa presuvam tam :)
goodoldalex
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Fever 4. 12. 2005 15:46

Presúvam sa aj ja...
Fever
Rampage

Odeslat příspěvekod Lloyd.Irving 4. 12. 2005 23:06

Doom 3 jsem hrál ale bohužel mě to nebavilo, nechytlo...To bude tím že jsem na jiné hry Metroid, Zelda, Resident Evil, Tales of Symphonia, Star Fox........
Red Wii,GC,GameBoy Advance SP Brighter,PSP.

dr.Míša " jsi přeci na doupěti, místo těch největších herních kruťáků široko daleko"
Lloyd.Irving
Dominating

Odeslat příspěvekod AlienX 5. 12. 2005 12:17

tak tak, doom3 je prvotriedne nudna hra
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod Ted 20. 7. 2006 02:05

Mě přijde DOOM dobrej, hlavně datadisk, nejlepší je ta dvojhlavňová brokovnice.
Welcome to the underbelly of modern civilization.
Ted
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lloyd.Irving 20. 7. 2006 10:28

No troufám si říct že první Doom je mnohokrát zábavnější než Doom 3 a datadisk dohromady..
Red Wii,GC,GameBoy Advance SP Brighter,PSP.

dr.Míša " jsi přeci na doupěti, místo těch největších herních kruťáků široko daleko"
Lloyd.Irving
Dominating

Odeslat příspěvekod includes 20. 7. 2006 10:33

D1 a D2 jsou nejlepší díly, D3 už nic moc :wink: ...
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 20. 7. 2006 10:39

D3 je presne priklad toho kam by se hry nemely ubirat. Super grafika, velmi spatna hratelnost a zabava. Q4 uz na tom byl o neco lepe.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod jezek 20. 7. 2006 10:41

Taky ho dělal jiný tým, než D3.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 20. 7. 2006 10:59

NO jako mě Q4 připadal uplně stejný jako doom3 tak fakt nevím
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod includes 20. 7. 2006 11:03

Mně také Q4 a D3 připadali stejně, ale D3 mě bavil více ... asi proto, že dříve vyšel...
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jezek 20. 7. 2006 11:06

Ale nebavíme se o grafice,ale o hratelnosti....
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod cubiczech 20. 7. 2006 11:08

kdyz by se to nejmenovalo D3, melo by to velky uspech i u hraci a kritiky, jenze velke jmeno s sebou nese velke naroky a proste styl hry byl jiny nez se cekalo, kdyz by to bylo vice akcni jako Q4 tak by nebyl problem. Proste se od toho moc cekalo, predstavte si Resident Evil ve stylu fighting force.. taky by jste asi byly nespokojeny. To ale neznamena ze je D3 spatnou hrou (krom cca 40% casu monotonni nudy). Q4 se od D3 dost liší a to že má stejný engine nic neznamená, srovnáváte třeba splinter cell s UT2004 protože mají stejný engine? jsou to rozdílné hry, jen prostředí vesmírných staníc a sci-fi "reálií" nabádá k porovnání. o odlišné hratelnosti D3 a Q4 ani nemluvě. D3 = dva kroky dopředu, emzák, jeden dozadu, zabít, dva dopředu, emzák zezadu, otočit, zabít.... a tak pořád dokola. to byla největší chyba, kdežto Q4 je hodně dynamická a rychlá akce, při který jsem se nudil mozna jenom půl hodiny... a za zlomel penez co me stal D3 jsem dostal mnohem vic zabavy.
cubiczech
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Ertefol 20. 7. 2006 11:08

mě Doom3 vůbec nebavil a Q4 už ano
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod includes 20. 7. 2006 11:08

Ertefol píše:mě Doom3 vůbec nebavil a Q4 už anoa/quote]

U mě je to přesně naopak :lol:
includes
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka