F.E.A.R.

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Weightlifter 3. 8. 2010 10:46

Tak co je potom třeba Half Life 1? To už je asi těžký podprůměr ne? Ale máš pravdu v tom že čím je ta hra starší tím se to hodnocení snižuje s tím souhlasím
Co nejde silou, jde ještě větší silou!
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 3. 8. 2010 10:49

Zase nevím, jestli jsi mne nepochopil nebo děláš blbého. Jasně že je výborný, ale pokud ho někdo hraje poprvé teď, je to pro něj jenom průměrná věc :roll:
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Weightlifter 3. 8. 2010 10:51

Však jasně, když hraješ Half-Life 1 poprvé teď tak už je to podprůměrné. Já s tímhle souhlasím. Chtěl jsem říct že je to tím že je když je hráč zvyklý na dnešní standard tak už ho takhle stará hra v ničem nepřekvapí
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 3. 8. 2010 11:03

No tak s tímhle teda nesouhlasím...dal jsem si starcraft 1 a diablo 1 a ikdyž jsou to staré hry, baví mě někdy víc než ty současné
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod SCobra 3. 8. 2010 11:03

Hráč? Myslíš ty?
Half Life si rád zahraju i dneska a pořád ho považuju za výrazný nadprůměr, aspoň tam nemám pocit, že všechny levely jsou stejný, včetně náplně i nepřátel.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Weightlifter 3. 8. 2010 11:04

Takhle to řekl ježek a já myslím, že to tak je, Diablo 2 je nadčasové, ale u většiny her to platí
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 3. 8. 2010 11:06

No a takový HalfLife je taky nadčasový
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Ertefol 3. 8. 2010 11:16

Nevím, mně třeba první FEAR přišel dobrý s tím, že je to nadprůměr (7), dvojka mě docela zklamala a byla už jen lehce nadprůměrná (6)
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Sasakr 3. 8. 2010 11:21

Řekl bych, že to vůbec nesouvisí se stářím hry, však já hraju převážně starší hry.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod spacewolf 3. 8. 2010 11:25

Mě teda Fear nepříjde nijak starej. Nezdá se mi, žeby dnešní hry byli nějak po technické stránce klepší. Spíš naopak AI Fearu překonává stále veškerou současnou produkci.

To že je prostředí jednotvárné a není moc typů nepřítel se ví. Mě to třeba nijak zvlášť nevadilo.
PC, PSP, PS2
spacewolf
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 4. 8. 2010 07:03

Vy to moc paušalizujete, já tvrdím že pokud někdo nehrál první FEAR hned v době vyjití, tak ho dnes nemá čím překvapit. Pro mne je to nadprůměr, ale nejde to srovnávat s Diablem, RtCW...a mnoha dlašími.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod 16cmfan 4. 8. 2010 09:07

Ja som hral prvého fear-a tesne po tom, čo vyšiel a tak si vážim chvíľky sním bez sekania. :D Btw, akurát rozohrávam Fear 2 a chcem sa spýtať, či sa dajú vypnúť tie čierne "filmové" pruhy hore a dole.

Edíto: Tak hrajem Fear 2 a tesne po dohraní jedničky sa mi zdá ľahký... už mám 5 granátov, samopal, pištoľ a plný bag lekárničiek abo čo to je... ale kôli príbehu to dohrajem... zas súboje ma bavia na tej hre najviac, kôli tomu to hrajem. Btw, F.3.A.R bude bežať na rovnakom engine ? Nemáte niekto nejaké info ? Veľa som toho okrem trailerov nenašiel... možno nie je čo. Ja dúfam, že sa vráti atmoška a obtiažnosť z jedničky...
Som blbší ako ste Vy. Vy ste blbší ako ja.
16cmfan
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Weightlifter 4. 8. 2010 11:40

Pruhy vypnout nejde, to tak je z konzolí.
Fear 3 pojede zase na tom stejném a vypadá to už strašně slabě
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod 16cmfan 4. 8. 2010 11:50

Hmm už som si zvykol na tie pruhy, ale aj tak už ma nebaví sa stále prispôsobovať tým konzolám. :-[ Btw, grafika mi nevadí, skôr rozľahlosť... aby to bolo trošku menej tunelové... sandboxovejšie, zas nechcem ztoho crysis... a trošku sa viac pohrať s interaktivitou, čo myslim bude hl. cieľom F.3.A.R. Dev. team-u, pretože Fettel, alebo kto má nejaké kinetické schopnosti alá Gravity Gun z HL 2...
Som blbší ako ste Vy. Vy ste blbší ako ja.
16cmfan
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 4. 8. 2010 13:46

Já dvojku dohrál před 14 dny a taky mi přišla jednodušší. Hlavně i díky heavy armoru.
jezek
Taťka moderátor

Předchozí stránkaDalší stránka