F.E.A.R.

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Sasakr 3. 8. 2010 08:58

Weightlifter píše:Ty si furt na něco stěžuješ. Hraješ to aspoň s prostorovým zvukem? Jestli ne tak to je potom o ničem

To jsem čekal. Weighte, prosím tě, nesnaž se mi namluvit, že mě to nebaví, protože mám vypnutý stíny a hraju jenom se sluchátkama :-D se sluchátkama jsem odehrál všechny hry a s vypnutými stíny většinu z nich a přesto mě mnoho z nich bavilo.

Ta hra je furt to samý, cílem je najít toho chlapa, jdu, přede mnou místnost plná borců, kteří vydrží tři zásahy kovovým kolíkem do hlavy a tak furt dokola. Včera akorát vcelku zajímavým ozvláštněním byly ty létající mrchy, co svítí modře.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod SCobra 3. 8. 2010 09:02

Ti moji teda vydrží jen jednu ránu kolíkem do hlavy...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod zouki7 3. 8. 2010 09:28

SCobra píše:Ti moji teda vydrží jen jednu ránu kolíkem do hlavy...

Jo, ti moji taky... Jestli to ale nebyl jeden z těch obrněnců ;-] . Ti by ale zase měli vydržet víc než tři kolíky, tak nevim :D .
Jsem cynická, ironická a sarkastická krysa.
zouki7
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 3. 8. 2010 09:38

No zatím jsem narazil na tři typy soupeřů. První jsou nějaký sekuriťáci v kšiltovce, těm stačí jeden až dva kolíky do hlavy, nevím přesně. Pak jsou takoví ti standardní vojáci v černým, ty potřebují 3 kolíky do hlavy, aby lehli, popř. stačí jeden, pokud o vás neví, jenže to takhle sestřelíte prvního a rázem o vás vědí ostatní. No a pak jsou obrněnci a tam chápu, že vydržej dost. Tuším 4 zásahy takovou tou puškou, co z normálního udělá kostlivce. A na ty lítající potvory stačí 2 rány brokovnicí.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod SCobra 3. 8. 2010 09:42

U mě stačí prvním i druhým jedna... Možná něco změnil Extraction Point...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Weightlifter 3. 8. 2010 09:45

FEAR byla pole mě nejlepší akce 2005 skvělé využití bullet timu a hodně chytří nepřátelé, Extraction Point byl ještě lepší. Co ještě více jste od toho čekali?
Co nejde silou, jde ještě větší silou!
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 3. 8. 2010 09:56

Pokud ti stačí bullet time a chytří nepřátelé, tak asi jo :-) Mě to nestačí, já bych rád viděl i nějaký ten zajímavý level-design, různou náplň úrovní, příběh nebo tak. Nehledě na to, že jsem čekal spíš survival horror než střílečku s jednou lekačkou v každém levelu.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Weightlifter 3. 8. 2010 10:07

FEAR je hlavně akce a horror to je jen občas, ale přesně takhle jsem to čekal já
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 3. 8. 2010 10:12

Přesně, náplň nuda, prostory furt stejný, příběh minimální...jinak k těm kolíkům, takhle to musím udělat já, aby chcípnul http://piratesxxl.cz/obrazky/7226.png . Vždycky jeden do hlavy, druhej do hlavy a třetí ho pak přibije ke stěně, kde bývá v dost prapodivných polohách (nohama nahoru apod.)
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod spacewolf 3. 8. 2010 10:17

Tady bych souhlasil s Weightem. Ta hra má super AI a atmosféru podle mě taky. Navíc si myslim, že u hry jako je tahle jsou stíny docela důležité. Stejně jako třeba u Doom3.
PC, PSP, PS2
spacewolf
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Weightlifter 3. 8. 2010 10:19

Tak to každopádně, stíny tu jsou důležité a dotvářejí atmosféru.
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 3. 8. 2010 10:24

Stíny jsou důležité u takovýhle her vždycky... A zvuky... Jenže zvuky se tam ozývají divné (nezaměňovat se strašidelnými), dokonce jsem si říkal, že jsem asi nevypnul hudbu, a stínu se nejvíc lekám vlastního...

Sasakr: To se mi nestává - stačí jeden kolík do hlavy a dva nebo tři do těla...
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Sasakr 3. 8. 2010 10:30

Tak to mi vysvětli...to je asi trest za to, že to hraju na lehkou. Stín vlastní by byl vcelku fajn (a vůbec mám pocit, že není ve spoustě her, čemuž jsem se vždycky divil), nicméně pochybuju, že by mě hra pak bavila víc. Pevné objekty mají stíny v texturách a že krabice pohozená na zemi nemá stín, toho si ani nevšimnu.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod spacewolf 3. 8. 2010 10:35

Tak jde asi hlavně o stíny u postav. Jestli by tě to pak bavilo víc těžko říct, nemusí ta hra sednout každému.
PC, PSP, PS2
spacewolf
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 3. 8. 2010 10:42

Sasakr píše:A jinak koukal jsem na hodnocení tý hry, nechápu ty naprosto šíleně vysoký čísla. Abych řekl pravdu, moc mě to nebaví. Je to furt na jedno brdo.

Tak je to rozdíl 5 let. Tehdy to byla opravdu super akce s nevýrazným prostředím, které třeba mi vůbec nevadilo. Dneska je to lehký (pod)průměr.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Předchozí stránkaDalší stránka