F.E.A.R.

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod SCobra 28. 7. 2010 21:05

Hledej ;-)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Sasakr 28. 7. 2010 21:08

Nejde mi udělat screen správce úloh, nicméně CPU není vytížené naplno. A jsou tam 2x2,4Ghz, v roce 2005 kdo měl P4 s 3Ghz byl king :-O
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod SCobra 28. 7. 2010 21:41

To s tím vůbec nesouvisí...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Weightlifter 28. 7. 2010 22:20

V roce 2005 Pentium 4 určitě king nebyl, P4 nebylo king nikdy architektura net burst nebyla moc dobrá a každý Athlon 64 na mnohem nižší frekvenci to porážel
SCobra píše:S Vistama?

To je úplně jedno, bylo to s Vistama
Co nejde silou, jde ještě větší silou!
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 29. 7. 2010 07:07

Sasakr: A máš nastavený řízení spotřeby na plný výkon? A vypnuté všechny podtaktovávače?
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Sasakr 29. 7. 2010 07:47

Pochopitelně.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod SCobra 29. 7. 2010 07:57

No tak už to musí být jedině procesorem... Nebo deskou... :-)
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Sasakr 29. 7. 2010 08:03

No nevím, stíny mi rozkrouhají skoro každou hru. Ono je to taky prostě slabý, před rokem jsem měl cca 3650 bodů v 3D Marku, dnes už cca 3400. To je na dnešek velká slabota a neoslnil bych s tím ani v 2005.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod 16cmfan 29. 7. 2010 09:04

Jednoznačne za to môže grafika. Sa sám pametám, ako som tu hru hrál na Athlon XP 2500+, 1gb ram a Ati 9550 128mb na stredné detaily, sem tam seklo. Tiene boli vypnuté. Neskôr som mal aj tvoju grafiku, len s DDR3 pametmi a hra sa dala viac menej hrať plynulo na max, dokonca aj s tienmi, takže to robí úzke hrdlo priepustnosti pameti + znížene takty oproti desktop gk. Ja sám som rozohral F.E.A.R. znovu, s češtinou... a tentokrát na najťažšiu obtiažnosť. A hneď potom si dám dvojku, aby som to mal tak spojené... ešte keby vyšla 3, bolo by to dokonalé. A tie prťavé titulky na 1600x1200 sú nehorázne :(
Som blbší ako ste Vy. Vy ste blbší ako ja.
16cmfan
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 29. 7. 2010 11:48

Však jednička má datadisky.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod 16cmfan 29. 7. 2010 12:10

Jj, má datáče... ale nie su potrebné na pochopenie/vyrozprávanie hl. dejovej linky.
Som blbší ako ste Vy. Vy ste blbší ako ja.
16cmfan
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 31. 7. 2010 12:29

Tak jsem se včera poprvé leknul, když jen tak jdu a najednou někdo prohodí oknem mrtvolu :-D jsem tak nějak nečekal. Asi bych se byl býval leknul už dřív, ale něco jsem znal z dema.

Co mě ovšem nevýslovně s*re je ta výdrž vojáků. Střílím takový ty kovový kolíky o průměru dobrý 3cm a on lehne po třech zásazích hlavy!!! Přijdu k mrtvole, vidím tři kolíky skrz hlavu. Jsou to přeci jenom pořád lidi, tak proč nelehne po prvním kolíku? Přitom na ránu z brokovnice lehnou hned.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Sasakr 2. 8. 2010 23:25

Tak si říkám, proč v takovéhle futuristické hře není neomezená baterka...tohle je dost divný.

A jinak koukal jsem na hodnocení tý hry, nechápu ty naprosto šíleně vysoký čísla. Abych řekl pravdu, moc mě to nebaví. Je to furt na jedno brdo.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Weightlifter 2. 8. 2010 23:37

Ty si furt na něco stěžuješ. Hraješ to aspoň s prostorovým zvukem? Jestli ne tak to je potom o ničem
Co nejde silou, jde ještě větší silou!
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 3. 8. 2010 06:23

Taky mě to moc nezaujalo... A s prostorovým zvukem to hraju. Dokonce se mi dneska o Almě i zdálo... A ten sen byl mnohem strašidelnější než celej FEAR :D
SCobra
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka