F.E.A.R.

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod jezek 10. 2. 2009 15:14

Ale nečekej zázraky,takový snímeček ala Kruh.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Terry.Cooper 21. 2. 2009 21:51

nevim no..F.E.A.R. jedna mě spíš zklamal...Nudný prostředí, zmatenej příběh, žádnej strach..Snad to dvojčička napraví...
-život pluju kraulem i když nikam nespěchám (mý vlastní;) )
-tak jako křik nebohých před mou hlavní i já kráčím vstříc k zkáze své vlastní (uvědomělý zabiják)
-jsem technologicky extrémně vybavenej s minimem času si to užít:).Ideální kombinace (fakt)
Terry.Cooper
Killing Spree

Odeslat příspěvekod bass 14. 3. 2009 15:00

tak som to prave dohral. Co hovorite na zaver s Almou ake vam to prislo-bol to pekny pohlad ked mu dala ruku na brucho...
hral som to na strednej obt. celkom dobra zabava, niekedy boli nepriatelia dost zoceleny... :-) ale priznam sa napinave to bolo viacej ako Dead Space, tam som aspon mohol za kazdym rohom cakat nieco ale tuto vo F.E.A.R. 2 to bolo o lepsej atmoske.
Asus Rampage II Extreme
6GB KINGSTON HX@1925 Mhz
Core i7 920@4,2GHz-NoctuaNH-U12P
Sapphire HD 5850 1GB@900/1250
Asus Xonar D2
2x320WDC WD3202ABYS-RAID0
Logitech Z-2300
CORSAIR TX650W
Thermaltake Armor
HP-LP 2475w 24LCD Wide
X-25m(34nm)SSD 80GB intel
bass
Killing Spree

Odeslat příspěvekod bass 24. 3. 2009 08:30

jezek píše:Extraction Point je to,před nedávnem jsem to dojel.

Ozaj islo ti nastavit vacsie rozlisenie ako 1600x1200, lebo mne nie, mam 24 palcovy monitor a bohuzial. Cim to moze byt? Diky.... :-/
Asus Rampage II Extreme
6GB KINGSTON HX@1925 Mhz
Core i7 920@4,2GHz-NoctuaNH-U12P
Sapphire HD 5850 1GB@900/1250
Asus Xonar D2
2x320WDC WD3202ABYS-RAID0
Logitech Z-2300
CORSAIR TX650W
Thermaltake Armor
HP-LP 2475w 24LCD Wide
X-25m(34nm)SSD 80GB intel
bass
Killing Spree

Odeslat příspěvekod pepos01 31. 7. 2009 17:12

S některými lidmi je to jako s motocykly- čím mají menší výkon, tím více jsou slyšet.
pepos01
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Torham 31. 7. 2009 17:40

bass píše:Ozaj islo ti nastavit vacsie rozlisenie ako 1600x1200, lebo mne nie, mam 24 palcovy monitor a bohuzial. Cim to moze byt? Diky.... :-/
Nejde to. Je to hra z roku 2005, takže nějakej widescreen a kor 24'' monitory v té době jaksi nefrčely. 1600x1200 je maximální rozlišení, co ta hra umí. Basta. Víc z F.E.A.R. nedostaneš :(
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod USER47 31. 7. 2009 17:51

Ale jasně, že to jde...jen to chce trochu googlení.
http://www.widescreengamingforum.com/fo ... php?t=1779

(akorát je to trochu out of date otázka:))
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 28. 7. 2010 09:58

Tak jsem rozehrál F.E.A.R. Už z dema jsem věděl, že to nepojede úplně slavně. A skutečně. Ta moje karta je snad prokletá, všechno mám naplno, ale stíny, ty prostě musejí být vypnuté. Vestavěný benchmark je úplně na prd, podle něj by to mělo být hratelné http://piratesxxl.cz/obrazky/7206.png , ale v praxi pak není, na začátku hry, na tom prvním dvoře, jsem měl i 20 FPS. No nic, stíny jsem vypnul (oni jsou stejně i v texturách, tak to zas taková tragédie není) a jinak všechno ostatní naplno (samozřejmě bez AA) a alespoň to jede krásně plynule, prakticky furt přes 70FPS, nicméně při bullet-timu to spadne na 30 http://piratesxxl.cz/obrazky/7207.png . Rozlišení vidíte, že mám nízký, ale hrálo se mi to v pohodě, a tak to asi zvětšovat nebudu, ty pruhy po stranách mi nevadí.

Co se hry samotné týče, víceméně vždy se dá čekat, co přijde. Když se dlouho nestřílelo, víte, že bude BAF! Když dlouho nebylo baf, bude se střílet. Co je takové divné, že mám vidiny a přitom se chovám, jakoby nic...je to takové nereálné. Kdybych já měl takovéhle vidiny, tak vylezu ven a vezmu si dovolenou. A co je taky divný, že nikdy nepromluvím. Oni se mě na něco zeptají a už už bych měl odpovědět, ale někdo mi skočí do řeči. S tím souvisí další věc, nejdou nějak zvětšit titulky? To jsou šílený blechy.

Jinak měl jsem za to, že o F.E.A.R.u se mluvilo jako o hře s ukázkovou fyzikou a AI. Fyzika...krysa proběhne kolem CRT monitoru a vymrští ho metr daleko. Já se o něco otřu a hned to odletí, jako bych do toho kopnul. To je dost divné. A co mě dokonale vytáčelo, byl zvuk plechovky na zemi, která při pohybu neustále vydává rány, jako by právě spadla na zem z velké výšky. A AI mi nepřišla nějak lepší, než v jiných hrách. Borci zalezou za bednu, já počkám, než vylezou a s b-t dostanou hlavu (ale vydrží teda děsnou sodu).

Takže to jsou první dojmy, jako nějaká vyloženě pecka mi to nepřijde, nicméně nuda to taky není. Uvidíme dál.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod SCobra 28. 7. 2010 10:13

Jenže on je z jednotky trénované na zásahy proti paranormální aktivitám ;-) Takže se pochopitelně z nějaké té divné vidiny hned nesesype. Někdy mám pocit, že vůbec nevnímáš, na co koukáš :-)

Fyzika: Je to 5 let stará hra ;-)
AI: Dej si vyšší obtížnost. Umí tě obejít, obklíčit, využívat prostředí. Nic takového jinde nikdy nebylo, snad jen taková odlehčená varianta kdysi v Half Life.

Jen škoda té předvídatelnosti. Na to, že to má být horor se u toho bojím příliš málo :-)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Weightlifter 28. 7. 2010 10:14

Ai je tady opravdu asi nejlepší, ještě lepší měl snad datadisk Extraction point.
Co nejde silou, jde ještě větší silou!
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 28. 7. 2010 10:38

2Sasakr: Co se týče zvýšení/stability FPS, stačí vypnout fyziku. Stíny nech.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Weightlifter 28. 7. 2010 10:41

To je potom o ničem a když jsem to zkoušel já tak to nepřineslo nic
Co nejde silou, jde ještě větší silou!
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 28. 7. 2010 10:55

SCobra píše:Jenže on je z jednotky trénované na zásahy proti paranormální aktivitám ;-) Takže se pochopitelně z nějaké té divné vidiny hned nesesype. Někdy mám pocit, že vůbec nevnímáš, na co koukáš :-)

No dobře, takže je to pro něj naprosto normální? Při každý akci má vidiny? :-D No budiž.

SCobra píše:Fyzika: Je to 5 let stará hra ;-)

To si uvědomuju. Nevěděl jsem, co můžu čekat.

SCobra píše:AI: Dej si vyšší obtížnost. Umí tě obejít, obklíčit, využívat prostředí.

Vyšší obtížnost až to nebudu hrát poprvé.

SCobra píše:Jen škoda té předvídatelnosti. Na to, že to má být horor se u toho bojím příliš málo :-)

Na jednu stranu škoda, na tu druhou alespoň vím, že se u toho nepos...

jezek píše:2Sasakr: Co se týče zvýšení/stability FPS, stačí vypnout fyziku. Stíny nech.

To mi nehne ani o snímek.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod SCobra 28. 7. 2010 11:02

No zkrátka ho nic moc nerozhází, to by se dalo od takhle specializované jednotky čekat ;-)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Sasakr 28. 7. 2010 11:03

Ale je tam novej, asi tejden nebo kolik to říkali a tohle je jeho první akce :-O
Sasakr
Sleepwalker

Předchozí stránkaDalší stránka