F.E.A.R.

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod gotti 2. 9. 2007 09:41

ahoj lidi.ted právě hraju hru FEAR,včera jsem začal a nevím jak dál.četl jsem nějaký návod a tam je to dost stručně napsaný a nevím.
-letěl jsem tou helikoptérou,pak zabily ty dva moje kolegy a pak jdu dovnitř,proběhnu nějakou promítací místností,pak vypadne mrtvola a dojdu do velikýho sálu,kde jsou 3 nějaký blbci beze zbraně,akorát že občas mizej a nahoře visí nějaká vypadá to jako raketka.pak jsou schody nahoru a nějaký kanceláře.no a pak nevím kam dál.nevíte náhodou někdo jak pokračovat?
gotti
Killing Spree

Odeslat příspěvekod ben.wallace 2. 9. 2007 19:24

zkus na abecedaher.cz, scorpion/radioactive cheater, bonusweb atd. nebo proste na seznamu zadej navod-fear
"The Chosen one" king LeBron James and Ben Wallace A.K.A. Big Ben are the best....Go, kobe, go mvp .......81 points
ben.wallace
Killing Spree

Odeslat příspěvekod gotti 2. 9. 2007 23:33

už jsem na to přišel.je tam pořád tma jak v pytli a já měl vyskákat po nějakých bednách do větrací šachty.to jsem nečekal :)
gotti
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 3. 9. 2007 09:16

gratuluju k uspesnemu vniknuti do siti ventilatoru
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod ben.wallace 5. 9. 2007 16:40

to mi taky par minut trvalo nez sem na to prisel
"The Chosen one" king LeBron James and Ben Wallace A.K.A. Big Ben are the best....Go, kobe, go mvp .......81 points
ben.wallace
Killing Spree

Odeslat příspěvekod HALI32 12. 10. 2007 06:51

Vyslo demo toho noveho datadisku Perseus Mandate :D
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Weightlifter 12. 10. 2007 11:38

Stará zpráva už je napsaná v Projectu Origin
Co nejde silou, jde ještě větší silou!
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 10. 2. 2009 09:16

Viděli jste někdo Preview k F.E.A.R.u?Ten filmeček?Dobře to začlo,ale docela o ničem konec....nic to prakticky nevysvětlí.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 10. 2. 2009 10:31

jezek píše:Viděli jste někdo Preview k F.E.A.R.u?Ten filmeček?Dobře to začlo,ale docela o ničem konec....nic to prakticky nevysvětlí.

Co je to? Neco jako ten animovanej prequel k Dead Space?
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod jezek 10. 2. 2009 11:18

Ne,normálně natočený filmeček.Včera jsem si toho všimnul na divku se hrou,prý nějaká režisérská edice a je tam docela dost bonusů.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 10. 2. 2009 13:58

To bych chtel videt, dohral jsem FEAR a Extraction Point a nehorazne se mi to libilo. Proto si taky chci koupit tu specialni edici FEAR 2, kde je pry i FEAR jednicka + hezka plechova krabicka. Nejdriv ale si potrebuju stahnout demo, az prjedu domu at zjistim jestli mi vubec pojede. :oboze

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod jezek 10. 2. 2009 14:00

A nemáš FEAR z XK edice? Tam je to taky.
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 10. 2. 2009 14:18

Bohuzel. Ja mel Feara pujcenyho od kamose, a ten to dostal na vanoce kratce po tom co to vyslo. A to to asi XK nebyla.

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod jezek 10. 2. 2009 15:03

Hmm,tak to asi nepomůžu,jedině že bych to z toho vytáhnul...
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 10. 2. 2009 15:12

To neres. Myslim, ze nebude takovej problem to na netu nekde najit. Mrknu se po tom.

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka