Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
Ehm, většině těch co mají rádi SNAKEa je 20+. V mém případě 25+. Pochybuju, že by nějaký pubescent vůbec jakýkoliv SNAKEův příběh pochopil. A ano, nemám rád SPLINTER CELLPC píše:To víš hloupý pubescentský názory.z/quote]
PC píše:A proč nemáš rád Splinter Cell ? Co ti udělal ? 8o ?
Jinak jak tak koukám tak v tom nejsem sám, mě je taky 25+ pár měsícůJá osobně si myslím že MGS a SC jsou i přes stejný žánr dost rozdílné série. MGS je podle toho co jsem slyšel sci-fi a SC politický thiller. Však v MGS je víc charakterů než v SC tam je akorát Fisher a v taková ta prsatá, bělovlasá holka - Revolver Ocelot ???? Jednou jsem ji viděl jako figurku ale nekoupil - byla drahá. Jestli se ta děvčice jmenuje jinak tak sorry, já to fakt nikdy nehrál (snad až někdy v daleké předaléké budoucnosti - tedy po pádu ceny si střihnu některý díl na PS-3). /quote]
PC píše:V posledním Levelu píší že Splinter Cell je vlastně upravený a vylepšený prastarý Sabotér - hra snad ještě z 8bitů, sám si pamatuji že jsme ji snad v roce 1995 měli ještě na nějakém PC na SŠ a hráli to o přestávce. A když jsem viděl ty obrázky tak mi to připomělo hned plošinovky na motiv SC pro mobily. A Sabotér (nebo Saboteur ?!) tu byl dávno, dávno před Metal Geary, Splinter Celly a Hitmany. I když co to tu vlastně řešíme. Vždyť snad zakladatelem tohodle typu her není MGS ale starý dobrý Warren Spector´s Thief ! Ale můžu se plést. Na druhou stranu - ty hry si ani moc snad nekonkurují ? Vždyť kdo má PS-2 a rád plíživé hry tak má k ruce celou řadu MGS, SC i Hitmana no a PC ti mají jen toho SC a Hitmana. MGS na PC není, na X-boxu taky ne o Nintendu nemluvě. Myslím samo celou sérii MGS - kdyby byla trojka na pí sí tak už ji mám dohranou. A ne jednou. /quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků