Splinter cell

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod PC 11. 10. 2005 19:16

Rád bych založil téma věnující se této sérii. Na začátek jeden dotaz - k splinter cellu 1 (rok vydání 2003) byly zhotoveny a jako součást sběratelské edice přidány tři nové mise. Jsou již někde volně kstažení ? Nemůžu je nikde najít, v reedici vydané u Playmana za 299Kč nejsou :( Díky
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Loneck 11. 10. 2005 20:47

No zkus se podívat na oficiální stránky Splinter Cellu tam by mohly být tyto mise ke stažení. Pokud vím tak to byly dodatky zadarmo. Aspoň na Xboxu tomu tak bylo.
Vítr ve vlasech! - Gamertag Xbox Live - LoneckCZ
Loneck
Killing Spree

Odeslat příspěvekod AlanWake 12. 10. 2005 06:03

Na PC tomu tak však není. Přídavky v podobě nových misí vyšly jen v Xmas edition, která se u nás pořád prodává myslím za plnou cenu :( a nejsou volně ke stažení.

A Splinter Cell 2: Pandora Tomorrow je už taky ve zlevněné edici za 3kila.
AlanWake
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PC 12. 10. 2005 07:33

Splinter cell mám moc rád. Hlavně cynický humor Sama Fishera anebo hlášky banditů z posledního dílu.

Pandora Tommorow: Grimsdottir: Moje matka vždy chtěla abych navštívila Jerušalejm. Sam: Bezva, jestli uvidím nějaký stánek s pohlednicemi jednu ti vezmu. Grimsdottir: Bezva !

Lambert: Vítej v Paříži Same, na prohlídku památek budeš mít čas později.

Chaos Theory: Bezejmenný bandita: Hej, dávej si bacha, pamatuj na to co se stalo Gordonu Freemanovi v Black Mesa !

Bezejmenný bandita: Jů, zastřelíš mě foukačkou ?

Grimsdottir: Hej,pozor jsou tam lasery ! Sam: Lasery ? To jsou léta....
Grim: Devadesátá ? Sam: Chtěl jsem říct sedmdesátá, můžeš mi to přestat připomínat ? Cítím se pak stár. Grim: Špatné zprávy Same, ty už jsi starý !

Grim: Přístup je nejlepším kamarádem děvčete.

Grim: Hej Same vítej ve Wi-Fi éře. Sam: Hm, co to je Wi-Fi ? Nemyslíš náhodou Hi-fi ?

Lambert: Báječné, když vypneš všechny tlampače našim hochům se od té propagandy uleví. Sam: Našim hochům ? Spíš mě ! Už mě z toho hulákání bolí hlava !

Dough Shetland: Ale ty by přece nezastřelil starého parda, že ne ? Sam: Máš pravdu Doughu - nezastřelil !

Splinter cell - forever...... (I když je prolezlý US propagandou skrz naskrz). Na druhou stranu - tenhle špion má duši ! Solid Snakea neznám - jeho dobrodružství No 3 asi na PC ani nedorazí no a Agent 47 toho moc nikdy nenamluvil.
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod AlanWake 12. 10. 2005 09:22

Jsou dobří oba: Jak Snake tak Sam Fisher. Nechápu jak může skoro každý konzolista plivat na SC. Copak to vadí, že tu nebyl první???
AlanWake
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PC 12. 10. 2005 10:33

To víš hloupý pubescentský názory. Já PS - 2 nemám tak nemůžu MGS soudit jak se hraje. Asi dobře. Ale je to víc sci fi než SC. Vemte si že třeba ten výpadek proudu fakt postihl na jaře Moskvu. Přesně jako ve SC. teď se bojí vědci pandémie - přesně jako ve Pandoře. No a neodstranili američané jistého diktátora v jisté zemi stejně jako v prvním splinteru ? Jinak si myslím že Splinter cell není krycí jméno Sama Fishera. Splinter cell je to proti čemu bojuje - však si to přeložte - tříštící(štěpící) se buňka no a štěpící se buňka je rakovina. Takže Sam bojuje proti rakovině a tou je terorismus.
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod OCELOTR 12. 10. 2005 12:00

PC píše:To víš hloupý pubescentský názory.z/quote]
Ehm, většině těch co mají rádi SNAKEa je 20+. V mém případě 25+. Pochybuju, že by nějaký pubescent vůbec jakýkoliv SNAKEův příběh pochopil. A ano, nemám rád SPLINTER CELL :wink: .
LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree

Odeslat příspěvekod AlanWake 12. 10. 2005 12:33

Já ti to nemám samopzřejmě za zlé :).
AlanWake
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PC 12. 10. 2005 20:33

A proč nemáš rád Splinter Cell ? Co ti udělal ? 8o ?

Jinak jak tak koukám tak v tom nejsem sám, mě je taky 25+ pár měsíců :) Já osobně si myslím že MGS a SC jsou i přes stejný žánr dost rozdílné série. MGS je podle toho co jsem slyšel sci-fi a SC politický thiller. Však v MGS je víc charakterů než v SC tam je akorát Fisher a v taková ta prsatá, bělovlasá holka - Revolver Ocelot ???? Jednou jsem ji viděl jako figurku ale nekoupil - byla drahá. Jestli se ta děvčice jmenuje jinak tak sorry, já to fakt nikdy nehrál (snad až někdy v daleké předaléké budoucnosti - tedy po pádu ceny si střihnu některý díl na PS-3).
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Loneck 12. 10. 2005 22:39

Zásadní věc u těchto dvou her (SC a MGS) je nesrovnávat a pak věřím, že si každou hru většina hráčů patřičně užije, i ten koho na poprvé neoslovila.
Vítr ve vlasech! - Gamertag Xbox Live - LoneckCZ
Loneck
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PC 12. 10. 2005 23:23

V posledním Levelu píší že Splinter Cell je vlastně upravený a vylepšený prastarý Sabotér - hra snad ještě z 8bitů, sám si pamatuji že jsme ji snad v roce 1995 měli ještě na nějakém PC na SŠ a hráli to o přestávce. A když jsem viděl ty obrázky tak mi to připomělo hned plošinovky na motiv SC pro mobily. A Sabotér (nebo Saboteur ?!) tu byl dávno, dávno před Metal Geary, Splinter Celly a Hitmany. I když co to tu vlastně řešíme. Vždyť snad zakladatelem tohodle typu her není MGS ale starý dobrý Warren Spector´s Thief ! Ale můžu se plést. Na druhou stranu - ty hry si ani moc snad nekonkurují ? Vždyť kdo má PS-2 a rád plíživé hry tak má k ruce celou řadu MGS, SC i Hitmana no a PC ti mají jen toho SC a Hitmana. MGS na PC není, na X-boxu taky ne o Nintendu nemluvě. Myslím samo celou sérii MGS - kdyby byla trojka na pí sí tak už ji mám dohranou. A ne jednou.
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod OCELOTR 13. 10. 2005 08:46

PC píše:A proč nemáš rád Splinter Cell ? Co ti udělal ? 8o ?

Jinak jak tak koukám tak v tom nejsem sám, mě je taky 25+ pár měsíců :) Já osobně si myslím že MGS a SC jsou i přes stejný žánr dost rozdílné série. MGS je podle toho co jsem slyšel sci-fi a SC politický thiller. Však v MGS je víc charakterů než v SC tam je akorát Fisher a v taková ta prsatá, bělovlasá holka - Revolver Ocelot ???? Jednou jsem ji viděl jako figurku ale nekoupil - byla drahá. Jestli se ta děvčice jmenuje jinak tak sorry, já to fakt nikdy nehrál (snad až někdy v daleké předaléké budoucnosti - tedy po pádu ceny si střihnu některý díl na PS-3). /quote]

No tak příbě SC je oproti příběhu MGS nudná fraška.
OCELOT PRSATÁ HOLKA ? Vypadá můj AVATAR snad jako prsatá holka ?

A můj problém se SPLINTER CELLem a se STEALTH hrami všeobecně je takový: Jsem BIG fanda MGS a každou hru porovnávám s MGS. Jenže ona žádná jiná hra neni jako MGS a žádná mi to co MGS nenabídne. Je to asi můj problém, ale já se fakt snažil. :|
LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree

Odeslat příspěvekod OCELOTR 13. 10. 2005 08:48

PC píše:V posledním Levelu píší že Splinter Cell je vlastně upravený a vylepšený prastarý Sabotér - hra snad ještě z 8bitů, sám si pamatuji že jsme ji snad v roce 1995 měli ještě na nějakém PC na SŠ a hráli to o přestávce. A když jsem viděl ty obrázky tak mi to připomělo hned plošinovky na motiv SC pro mobily. A Sabotér (nebo Saboteur ?!) tu byl dávno, dávno před Metal Geary, Splinter Celly a Hitmany. I když co to tu vlastně řešíme. Vždyť snad zakladatelem tohodle typu her není MGS ale starý dobrý Warren Spector´s Thief ! Ale můžu se plést. Na druhou stranu - ty hry si ani moc snad nekonkurují ? Vždyť kdo má PS-2 a rád plíživé hry tak má k ruce celou řadu MGS, SC i Hitmana no a PC ti mají jen toho SC a Hitmana. MGS na PC není, na X-boxu taky ne o Nintendu nemluvě. Myslím samo celou sérii MGS - kdyby byla trojka na pí sí tak už ji mám dohranou. A ne jednou. /quote]

Tady tě trošku opravím. První SABOTEUR vznikl v r. 1986, a první MG rok na to 1987 - takže zas tak "dávno" to nebylo.
A jinak METAL GEAR byl STEALTH (byť zjednodušený) dávno před THIEFem.
Obrázek
Tohle je obrázek z MG2, pro rejpaly.
LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 13. 10. 2005 14:12

Nemáte to jedno.Mi se Splinter Cell dost líbil,ale já mám raději styl Serious Sama,takže jsem u Sama Fishera moc dlouho nepobyl :D
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Case 13. 10. 2005 14:46

Taky vám přišla trojka tááák lehká jako mě .. ?
A tak zůstává víra, naděje, láska - ale největší z té trojice je láska.

1. Korintským 13,13
Case
Killing Spree

Další stránka