Half-Life 2 - dojmy, grafika, diskuze

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod tdjohn 23. 6. 2011 21:08

To jsem právě udělal a jen jsem se dostal k ještě horšímu stavu, že vůbec nic nevím. Každý si něco domyslí a pak mi tvrdí nějaké nesmysly. Ať vydají knihu třeba a tu si přečtu. Nebo ať udělají manuál, kde mám hledat spojitosti. Nemyslím si ale, že by mi toho uniklo tolik. Kdo je G-man neví nikdo. Proč jsem běhal ve dvojce neví nikdo. Proč je zotročená Země neví také nikdo. Jen spekulace.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 23. 6. 2011 21:09

Aha, tak to je potom s tebou těžký no...
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
http://dreamer.blog.doupe.cz/
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod tdjohn 23. 6. 2011 21:11

Jak se mnou? :D
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Weightlifter 23. 6. 2011 21:16

Mě ten příběh vůbec nezajímal, ale bavilo mě to. Jedničku jsem nehrál protože teď už je zastaralá a do takové hry už bych se nepouštěl
Co nejde silou, jde ještě větší silou!
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 23. 6. 2011 21:16

tdjohn píše:Mně to nevadí, jen tu nebudu opěvovat kvality, které nevidím. To je běžné, že ne každý ocení všechno.

I kdyz nevidis pribeh, kterej valve vypravi proste odlišně nez konkurence a v portalu 2 ji vyvedl k dokonalosti , tak stale byl HL2 ta nejzabavnejši akce , ktera nenudila , porad stridala akci/pruzkum , tak jak to umel např MGS. Kazda cast byla v nečem orig. a slovo stereotip tato hra neznala.

Tak nejak te posledni dobou vidim jen na vsechno nadavat :hm

Nintendo se ti nelibi , half life se ti nelibi , co se ti vubec libi? :D
Aspon by me zajimala 3d akce , ktera ti prijde lepši jak Half life.
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod powerball 23. 6. 2011 21:18

Weightlifter píše:Mě ten příběh vůbec nezajímal, ale bavilo mě to. Jedničku jsem nehrál protože teď už je zastaralá a do takové hry už bych se nepouštěl

jednicka je vyborna, skoda ze ses uchylnej vic na grafiku nez na hratelnost :))
seek discomfort
powerball
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Weightlifter 23. 6. 2011 21:19

To není jen grafika, ale ta hra je zastaralá po celé technické stránce. To je jako kdyby si sedal z BMW do trabantu, taky by tě nebavilo s ním jezdit
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod powerball 23. 6. 2011 21:20

nevim no ja si nedavno prvne zahral dnes uz taky hodne zastaralyho system shocka 2 a bavil sem se hodne dobre :)
seek discomfort
powerball
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 23. 6. 2011 21:21

Si ji zahrej na PS2 . Tam je grafika celkove o neco lepši nez PC verze.
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 23. 6. 2011 21:24

Tomkalhotka píše:...
Tak nejak te posledni dobou vidim jen na vsechno nadavat :hm

Nintendo se ti nelibi , half life se ti nelibi , co se ti vubec libi? :D
Aspon by me zajimala 3d akce , ktera ti prijde lepši jak Half life.

Mně se Nintendo líbí jako celkově (i s historií). Jen poslední roky moc nechápu, co dělá, protože vůbec nejsem jeho cílová skupina. Jsem rád za každou novou konkurenci, ale Wii U zatím nic moc.

HL2 jsem začal hrát s tím, že dostalo na MC strašně moc a to asi byla chyba. Byla to dobrá akce, jen moc zdlouhavá a bez příběhu. Jinak dobrá, ale nejsem moc trpělivý.

Moc FPS nemusím, ale třeba KZ2 se mi líbil. Jen s HL2 toho moc společného nemá. Nic podobného s HL2 jsem nehrál.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 23. 6. 2011 21:29

První HL nevyšel v nějakým moderním kabátku?
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 23. 6. 2011 21:29

Nj KZ2.... porad lepši nez kdybys napsal COD . Problem je v tom , ze me napišeš novodobe 3d akce a to je prave ten problem.

Ale jak rikas asi si od HL2 cekal hodne a proto si byl zklaman. Ono half life je tak trochu kult a srdcovka a tu hru musis mit rad a pristoupit na jeji pravidla.

Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 23. 6. 2011 21:31

tdjihn: Počkej, počkej, zdlouhavý hry nemusíš, FPSky taky ne, hry od Nintenda taky ne - co ty vlastně hraješ? Tetris?
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
http://dreamer.blog.doupe.cz/
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod Weightlifter 23. 6. 2011 21:33

Tomkalhotka píše:Si ji zahrej na PS2 . Tam je grafika celkove o neco lepši nez PC verze.

Na tom bych nehrál už z principu
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 23. 6. 2011 21:39

Tomkalhotka. Já nikdy FPS nehrál, takže to možná bude tím. Jen si vzpomínám na Quake 4 a Doom 3, ale ty nejsou tak staré.

Ani jsem právě nehrál jedničku HL, takže to také bude tím. Věřím tomu, že to pak dohromady dává nějaký lepší pohled.

-Dreamer-. Dnešní hry jsou ideální. KZ2 je na 6 hodin, Resistance 2 snad na 5. MW také tak na 6. Moje oblíbené hry jsou třeba MGS4, RDR a inFamous, takže hlavně TPS. Možná je to jen kvalitou. Kvalitních FPS moc není.
tdjohn
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka