jezek píše:No,ale to je prostě jako každý druhý scénář k jakékoli střílečce.HL podle mne vůbec na příběhu nestojí.
Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
jezek píše:No,ale to je prostě jako každý druhý scénář k jakékoli střílečce.HL podle mne vůbec na příběhu nestojí.
jezek píše:Já ho ale prožíval,stejně jako umím prožít Serious Sama.Jen to prostě beru jinaki/quote]
jezek píše:Se mnou v tomhle směru nepořídíš.Dabata ohledně příběhu tady byla docela bouřlivá a já stojím na opačné straně barikády než Ty.Ale s D1 a D2 bych to zase nesrovnával/quote]
jezek píše:No vidíš,ale v Halfu taky nemáš moc možností volby.Cesta dopředu je striktně nalajnovanáw/quote]
SCobra píše:Já se jdu zastat ježka a svého názoru tady už dávno prezentovaného, jen to vezmu z jiné strany (srovnání s FC).
Příběh ve FarCry je klyšé na první pohled (a proto se o něm moc nediskutuje), kdežto příběh v Half-Life je klyšé až když se nad tím zamyslíš a vypustíš teorie z netu a od, pardon, zblblých fanoušků. Navíc je skrytý tak, že tam vlastně není vidět - rozhodně v jedničce. Ve dvojce se dá něco poskládat z vysílání "televize", z rozhovorů (monologů) atd.
jezek píše:Dík za podporu a musím souhlasit.Half příběh ja klišoidní jako polovina scifáren.Proto ho moc nevnímám a abych byl upřímný ani nechci.Je sice fajn,prohlížet si vyškrábané fotky atp.,ale stejně to není nic světoborného.Spíše v FPS žánru něco neobvyklého.
Nicméně nemůžu nepřipustit,že hratelnost Halfů je výborná.Podle mne je na tom jednička o něco lépe.e/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků