Half-Life 2 - dojmy, grafika, diskuze

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Kaay 9. 12. 2006 20:18

Já ten příběh viděl po druhým dohrání. U jedničky hned po prvním. Nemůžu říct, že bych ho poznal hned celej, ale zhruba tak nějak jsem ho v tom viděl. V jedničce je řada náznaků, kterých - když si jich všimneš - ti řeknou dost informací.
Ve dvojce to bylo trochu horší. Poprvý jsem uchváceně sledoval tu fyziku. Hrál jsem si s prkýnkama a tak a neměl čas na sledování příběhu. Přesto po druhým dohrání tam vidět byl, ačkoliv jsem teda nepochopil konec, no.
Kaay
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Polaris 9. 12. 2006 21:36

Stejně jako u jiných propracovaných her (např. MGS) je příběh a svět HL dost rozsáhlý a ne každému hráči se ho podaří pochopit úplně...
[b](+[__]X)[/b]
Polaris
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Kaay 9. 12. 2006 22:15

Přesto je ten příběh dost dobrej a věřím tomu, že se postupem Episod ukáže ještě víc...
Kaay
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 10. 12. 2006 21:59

No rozhodně to ale není romám na 800 stránkovou knihu :?
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Kaay 10. 12. 2006 22:04

jezek píše:No rozhodně to ale není romám na 800 stránkovou knihu :? /quote]

Zatím ne...asi. S hlavní postavou, která za celou tu dobu neřekne ani ň, se to asi nedá...
Kaay
Killing Spree

Odeslat příspěvekod AlanWake 10. 12. 2006 22:10

Half Life 2 má podle mě docela slušný,a spíše klasický příběh na poměry PC her. Což není jistě nic nového. Nicméně teď jsem dohrál Tribes Vengeance, a takhle skvěle odvyprávěný příběh plný zvratů jsem už fak dlouho neviděl, ale to je možná na jinou diskuzi.
AlanWake
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 10. 12. 2006 22:16

Kaay píše:
Zatím ne...asi. S hlavní postavou, která za celou tu dobu neřekne ani ň, se to asi nedá...d/quote]

A proč by nešlo.Je spousta knih,kde hlavní hrdina řekne za celou dobu 2 věty.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Polaris 10. 12. 2006 22:20

Nevím co máte s 800 stránkovou knihou, znám knihy které mají i více stran a jsou to protahované kýče a bláboly a taky znám povídky na pár stránek které jsou naprosto geniální. A jak už jsem řekl, je dost lidí kteří příběh HL nepochopili úplně a může jim proto připadat průměrný...
[b](+[__]X)[/b]
Polaris
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Kaay 10. 12. 2006 22:31

jezek píše:
Kaay píše:
Zatím ne...asi. S hlavní postavou, která za celou tu dobu neřekne ani ň, se to asi nedá...d/quote]
A proč by nešlo.Je spousta knih,kde hlavní hrdina řekne za celou dobu 2 věty.
Kaay
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 10. 12. 2006 22:32

Já se raději dál vyjadřovat nebudu.Mé názory jsou v téhle diskuzi už několikrát řečeny :wink:
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Kaay 10. 12. 2006 22:36

jezek píše:Já se raději dál vyjadřovat nebudu.Mé názory jsou v téhle diskuzi už několikrát řečeny :wink: /quote]

A proč ne? Já jsem línej si je přečíst...
Kaay
Killing Spree

Odeslat příspěvekod LaughingMan 10. 12. 2006 22:39

Ale jo na střílčku to má dobrý příběh, ale vážně mě udivujou lidi co ten příběh řeší a obhajujou, jako kdyby žádná jiná hra tak zajímavej a propracovanej děj neměla. Já vážně nemám potřebu číst někde na netu nějaký teorie, když chci řešit děj hraju rpg a ne střílečku probůh.
I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes.
LaughingMan
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 10. 12. 2006 22:59

Kaay píše:
jezek píše:Já se raději dál vyjadřovat nebudu.Mé názory jsou v téhle diskuzi už několikrát řečeny :wink: /quote]
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Kaay 10. 12. 2006 23:21

jezek píše:
Kaay píše:
Kaay
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 10. 12. 2006 23:23

No,ale to je prostě jako každý druhý scénář k jakékoli střílečce.HL podle mne vůbec na příběhu nestojí.
jezek
Taťka moderátor

Předchozí stránkaDalší stránka