Ja si taky na Dooma 3 nejak nemuzu stezovat. Jak puvodni hra, tak datadisc me naprosto dostal a puvodni hru sem dohral 3x!!! a datac zatim ne e, ale jsem nekde v pulce. Musim priznat, ze Half-Life 2 sem jeste nemel sanci si zahrat (nemam na to moc casu), ale snad uz se k nemu dostanu, ale doom me naprosto uchvatil. Jak garfikou, zvukem tak atmosferou, kdyz jsem se stazenym zadkem prochazel Delta Labs.
Nadavate na baterku? Dyk kdyby tam bylo svetlo na pusce tak by to bylo na prt. Dejte se baterku na pravou mys a jste bez problemu. Nestala se mi ani jedna chvile, kdy bych nestacil prepnou zase na zbran. Ta baterka dodava hodne atmosfery do hry. Bez ni by to bylo jako Resident Evil bez Jill Valentine nebo Chrise Redfielda
Ve Far Cry byly predvedeny krasne exteriery, grafika, jezdeni ve voizdlech, ale nejak me to nechytlo tak jako Doom abych prosedel noci u pocitace a pak s cervenajma ocima sel do skoly nebo spis v lete do prace. To u me Doom dokazal.
ASUS A7N8X-X, Barton 2500+@3200+, 512 DDR, GeForce 3 Ti 200, SB Live!, mouse - Logitech MX510, repro Creative Inspire 4400 + HIFI Sony

, Win XP Pro - SP2
!!!Do not STEAL, Do not KILL, Do not LIE!!!