Alien Isolation

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Ertefol 20. 10. 2014 18:06

Na MetaCritic průměrně 80 % a hlavně, doprdele práce, je to názor recenzenta. Že mně se nelíbí hra ještě neznamená, že se jiným líbit nebude ;)
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod SCobra 20. 10. 2014 19:03

Survival horory nejsou fér a nemají být fér... Stejně by si mohl člověk stěžovat, že na něj v Dead Space neútočí příšery po jedné, protože to není fér.
PC, PS1, PS2, PS3, PS4, WiiU, New 3DS XL, New 3DS, GC, PSP, PSVita, N-Gage, N-Gage 2, GameBoy Advanced, XBox, X360, XOne, N64, NES
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod jezek 20. 10. 2014 19:09

PoliceCollector píše:Když je to tak skvělá hra, tak proč to má u veleslavných herních serverů málo bodů ? Ta hra není fér a tím pádem je to špatně.

Je to špatná hra, japonci jsou úchylní a zakomplexovaní, Nintendo neumí dělat ani hry ani konzole a Amerika rulezz. Ještě že jsi toho Aliena hrál a tak můžeš prezentovat svůj názor :D
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 20. 10. 2014 19:30

PC: A co takova Nemesis a Pyramid Head? Nebo ty svine v Penumbre/Amnesii/Outlastu? To jsou taky podle tvoji logiky spatny hry?

Driv se survival horor delal tak, ze jsi dostal bouchacku a do ni 4 naboje, pricemz na zabiti nepritele jsi jich potreboval 5. Je to vazne tak velkej rozdil?
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 20. 10. 2014 20:31

Já nic z toho nikdy nehrál... Nicméně zde se bavíme o Vetřelci a kánonu vetřelecké ságy a Alien prostě není nesmrtelná potvora, možná obtížně zničitelná, ale rozhodně zabít jde, ostatně Aliens (Vetřelci) jsou můj nejoblíbenější díl a tam jdou zabíjet zcela snadno... To že nějaká entita v úplně jiné hře je nesmrtelná neznamená že má být nesmrtelný vetřelec. Když nikdy nesmrtelný nebyl ani se to nikde ve vetřelčím kánonu nepraví. Vetřelec prostě nesmrtelný není a když z něj nesmrtelného udělali, tak je to hovadina na entou a to mi nikdo nevymluví. A já mám radši hry kde se můžu proměnit z kořisti v lovce.
Ostatně v reálu je zaznamenáno několik případů kdy člověk přežil útok medvěda a dokázal se dostat do civilizace...
Obludu zabijete pěti náboji, sám máte čtyři, je klišé. Každej ví že kapra je nutný střelit na komoru aby neřval jako losos.

A nehádejte se se mnou, moh být váš dědeček.

Aleiena sem nehrál, protože nemám DX 11 GPU.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Ertefol 20. 10. 2014 20:35

No ty dědečku a vtělení moudrosti... ach jo...
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod SCobra 20. 10. 2014 21:12

No, v prvním Alienovi teda alien nesmrtelný byl... Nebo ho snad zabili? :)
PC, PS1, PS2, PS3, PS4, WiiU, New 3DS XL, New 3DS, GC, PSP, PSVita, N-Gage, N-Gage 2, GameBoy Advanced, XBox, X360, XOne, N64, NES
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod 8Paul 20. 10. 2014 21:32

PoliceCollector píše:Když je to tak skvělá hra, tak proč to má u veleslavných herních serverů málo bodů ? Ta hra není fér a tím pádem je to špatně.

tyvole no to je argument

ti je pět nebo co ?
"War does not decide who is right, war decides who is left."
8Paul
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 20. 10. 2014 23:04

PoliceCollector píše:Já nic z toho nikdy nehrál...

Tak radsi nehraj ani toho Aliena...
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 21. 10. 2014 00:26

Jo, Ripleyová ho vystřelila do kosmu. Díky tomu že to je genetický hybrid mezi člověkem a ufounem tak by to nepřežil.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 21. 10. 2014 06:20

Jde vidět, že toho o vetřelčím univerzu moc nevíš, protože alieni nepotřebují dýchat a dokážou přežít i ve vakuu v hibernaci. Takže ano, Ripley ho sice nakonec vystřelí ven, ale nikde není řečeno, že umřel. (Asi jo, ten zážeh motorů asi nepřežije...)
btw: Já bych mohl být váš dědeček a mimochodem jak praví klasik, s věkem sice přichází i moudrost, ale blbec zůstane blbcem i ve stáří. Jen je prostě starý.

Teď mně tak napadlo, že bych to měl přestat hrát. Taky nemám DX 11...

-- 21. 10. 2014 07:11 --

Aby měl PC radost:
https://www.youtube.com/watch?v=GAbKq8qQiRg
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod asd111 21. 10. 2014 07:57

Dobra hra akorát jsem se zasekl hned na začátku jak se prolejza téma pasovyma dopravnikama.Dojdu na konec a tam je hromada kufru a koncim.Uz jsem na ty hry asi starej:-)
asd111
First Blood

Odeslat příspěvekod jezek 21. 10. 2014 08:01

Koukni na mapu, naviguje to přímo k žebříku.
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod hopa26 21. 10. 2014 15:59

Dneska to dorazi domu,vecer dam vetrelcovi do kozichu.
Musim se smat,jak pise PC ,ze kdyz je nas dedecek,tak se nemame hadat.

Ja zas mam mnohem delsi pero nez vsichni okolo,jazykem si obliznu oboci a muj tata je mistr sveta v karate a vsechny Vas prepere.

Obecne to nepochopeni Aliena zpusobuje asi trend poslednich let,kdy se hraci vodi za rucicku,pritom treba atmosfera hry Alien Trilogi na PSX pro mne byla jednou z vrcholnych ukazek,jak malo staci,aby se clovek bal.
To same prvni dily serie RE,kde stacil jen naznak mruceni a clovek byl podelanej az za usima.

Verim,ze kdyby se zkombinoval ten skakaci oblek z novyho CODu ,k tomu by byla moznost zakoupit jako DLC retezy z God of War a tim vetrelce sejmout,hodne lidi by to koupilo jeste pred odehranim prvni mise.
hopa26
First Blood

Odeslat příspěvekod Alianna Hitomi 21. 10. 2014 18:50

Alien je super hra , ten pocit jak je clovek schovany pod stolem a vetrelec smejdi okolo a posledni save svinsky daleko , clovek hlavne nesmi jednat zbrkle a nerozhodne
Nemá tu někdo mentolku?
Dostaly se mi do pusy nějaké vnitřnosti, když jsem si probíjela cestu sem.
----------------------------------------------------------------------------
It's true. It's on the Wikipedia.
Alianna Hitomi
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka