Hry, hry a zase hry

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod iPakos 18. 9. 2013 08:52

Zdravím doupaci, od včera se valim v nemocnici a chvilku tu ještě pobudu. Předmětem topicu jsou hry, cokoliv a jakkoliv. Zkrátka co teď hrajete, co se chystáte hrát apod. Už nevím, kde hledat nové tituly, ktere by staly za koupi :-) tak až se vrátím ať mám co pařit ! Díky všem
iPakos
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 18. 9. 2013 09:08

Ne že by tady na to nebylo několik témat... Třeba "Co právě hrajete" v konzolové sekci i v PC sekci.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod iPakos 18. 9. 2013 09:22

SCobra píše:Ne že by tady na to nebylo několik témat... Třeba "Co právě hrajete" v konzolové sekci i v PC sekci.

Rozhodně tu je milión témat, podobných ne o stejných.. ale já nestojím o zvasty, které jsou právě u tématu co právě hrajete.. chci stručně napsat hru / hry a nazdar :-) prodírat se přes 20 stránek komentářů o ničem a pak dojít k jedné hře, je bezpredmetny.
iPakos
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 18. 9. 2013 09:51

Tak jestli ležíš ve špitále, tak by to chtělo něco na gamepad, ne? Jel bych rubačky. PoP, Darksiders...
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod mmmjack 30. 9. 2013 08:38

Nebo něco závodního, stačí na šipkách bez myši :)
Třeba nějaké NFSko - Most Wanted (2005) nebo Hot Pursuit.
Colin Dirt apod.
Intel Core i5-4690K · SPC Fera2 (fan F12PWM) · 16 GB DDR3 · MSI GTX1060 Gaming · Kingston KC400 · Crucial M500 · MSI Z97M Gaming · Fractal Design Define Mini (4xF12PWM) · Corsair RM650 · Dell U2717D
Octavia IV Combi
mmmjack
Killing Spree