SPY píše:Hm celkem masakr, ze 60+ FPS v BF3 mam pri stejnym nastaveni v BF4 22-35 FPS.
A to s novejma driverama, takovou optimalizaci jsem teda necekal

Přesně tak, já mám sic lowend 7770, ovšem vypadá to a jede proste hůř než bf3,z hlavy nevím, jak mám trojku nastavenou, ale rozhodně vypadá lip a jede mnohem plynuleji, dobře je to beta, dokonce jsem si k tomu stáhl beta2 ovladače, o kterých psali na diit.cz no prostě humus.
A teď k samotné hře:
- prehazeny HUD, jen aby to vypadalo jinak
- prehazene ovládací prvky před respawnem, nechapacka
- nová frakce, s pár novými zbraněmi a tankem, zbraně střílí jak kuličkovka z tržnice mi přijde
- problém v tom, že vysolim do někoho celý zásobník a hituju jej, a stejně nechcipne přetrvává, pro mne nepochopitelné už od trojky, čili jediná zbraň se kterou dokážu někoho zabít je sniperka (stejně jako ve trojce)
- očekával bych, že ve hře roku 2013 by po výstřeleni z tanku střelou AP do skleněného mrakodrapu mohl na něm být aspoň škrábanec, když už ne díra, bohužel toto se nekoná
- i když je tam jen jedna mapa, tak se po každém konci matche načítá jakoby znovu, čili to je tak na uvaření kafe, v bf3 když se pokračuje stejnou mapou, tak je to hned, ze by tim ze je to beta? Nwm
- proste celkový dojem velmi slabý, proč bych měl dát 1200(+900za Premium) za "novou hru", která vypadá, jak datadisk ke trojce v ceně 350 Kč? Dekuji fakt nechci
Už vidím jak herní servery budou psát jakaze je to pecka nabusena apod (ještě proti CoD)
Jo možná jedno pozitivum, s tankem už se dá přejet i auto (ve trojce se mi to jaksi nedaří, tam se s tankem zaseknu i o malý betonový plot), ovšem když s 60ti tunovym tankem vjedu na prosklenou střechu stanice metra, tak bych čekal ze se aspoň propadnu když už nic, no tak aspoň ze to sklo prasklo, ale ta konstrukce musí být asi z nějakého mimozemského materiálu.