Battlefield 4

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod mmmjack 31. 8. 2015 00:12

Ico, jj to opravování se mi také líbilo ve dvojce, stejně jako doplňování ammo, je to takové reálnější, že musíš dojet na základnu pro zásoby, jak do tanků tak do letadel a že nemáš neomezené střelivo. Jo přistát s f-18 bývalá dobrá pr*del, hlavně se mi libilo, že byly dvoumístné, pilot a střelec... To ve 3/4 chybí. Asi si to zase pustim po dlouhé době :)
mmmjack
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 31. 8. 2015 00:13

To by jen zdržovalo, to už by nebyl Quake :D
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod mmmjack 31. 8. 2015 13:45

Jo, všechno dneska musí být huperubersuper rychleeeee, hlavně ať je to hned...
mmmjack
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 31. 8. 2015 17:49

Tak až budeš v důchodu, tak si můžeš dát něco pomalejšího. Ale koho by bavilo pořád lítat pro náboje? :D
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Michal Šafránek 31. 8. 2015 18:07

Pro nás pamětníky připomínám, že pořád běží Quake Live. A pro ty, pro které to není ono, Q3 po Hamachi/LAN :)
Michal Šafránek
Killing Spree

Odeslat příspěvekod mmmjack 4. 9. 2015 06:19

Představ si že bavilo... Jde totiž o to, že bys nemohl být neomezene ve vzduchu, ptz by se ti sama stíhačka neopravila, a došly by ti náboje. Kdežto v bf3 té někdo sunda a veselé si litá dále neohroženě s nekonečnou municí...
mmmjack
Killing Spree

Odeslat příspěvekod kubis 9. 10. 2015 10:58

Uvažuji, že bych koupil BF4 bez datadisků. Existují na to MP servery? Jsou ještě funkční? Jde si pěkně zahrát i nyní? :) Dík :)
MobilMania: iPhone 6+ 64GB
Živě: i5-2500K, GTX 560 Ti, W10
Garáž: VW POLO 1.2 TSI
kubis
First Blood

Odeslat příspěvekod Capepe 9. 10. 2015 12:15

Hraju bf4 bez datadisků a je to v pohodě.
Capepe
First Blood

Odeslat příspěvekod Whispere 19. 12. 2015 23:12

Hrával jsem BF2, za mě nejlepší hra, která kdy byla. Nedávno jsem zjistil, že servery byly ukončeny, tak jsem se rozhodl jít trochu s dobou a koupil si BFBC2.
Díl parádní, ale prostě není to plnokrevný Battlefield (chybí stíhačky, nejde si lehnout, málo velkých map).

Dnes jsem si proto po delším rozmýšlení koupil BF4 a po hodině hraní se rozhodl požádat o vrácení peněz. Úplně mě irituje to připojování na servery - zapnu Origin - dám zapnout hru - otevře se mi webový prohlížeč - přihlásím se - server list - vyberu server - zapnu hru. Na tohle si prostě nezvyknu. Chci zkusit BF3, ale předtím se chci zeptat - má ingame server list nebo musím šaškovat s webovým prohlížečem?

Děkuji za pomoc.
Whispere
First Blood

Odeslat příspěvekod petison 19. 12. 2015 23:25

Je to stejný jako u BF4.Mě to nevadí,hratelnost BF4 je skvělá.
petison
First Blood

Odeslat příspěvekod Whispere 19. 12. 2015 23:36

Děkuji za odpověď. To je škoda. Ten netcode mě neskutečně s*re, jsem stará škola, kdy jsem zvyklej z BF2 a BFBC2 na ingame browser. Přijde mi to intuitivnější a hlavně méně náročné.
Whispere
First Blood

Odeslat příspěvekod tdjohn 20. 12. 2015 02:17

Tak to hraj na konzolích. Tam to máš rovnou ve hře.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod icotech852 20. 12. 2015 09:42

BF4 uz ma 71GB :)
forsaken...
icotech852
Killing Spree

Odeslat příspěvekod petison 20. 12. 2015 10:46

To jo ,budu muset koupit větší SSD disk :'(
petison
First Blood

Odeslat příspěvekod icotech852 21. 12. 2015 11:18

a konecne je uz i dobre optimalizovany.Na 290ke ide 100-120fps,s Vsynch lock na 60fps.

Aj patche spravili svoje,spolusediaci vo vrtulniku uz nemozu pouzivat stingery a RPG a hra je tak kludnejsia.Pasazieri sa len odvezu a vrtulniky sa uz tolko medzi sebou nemlatia a nedostavaju bonus k damage.Vrtulniky su o to viac zranitelne,missile lock zo zeme byva fatalny.
forsaken...
icotech852
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka