Battlefield 4

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod tdjohn 30. 6. 2014 23:14

Už dávno ne :D

Ale co jsem teď četl, tak BF3 není dokonalý a BF4 je rozbitý. Takže zatím zůstanu u trojky a uvidím. Třeba naskočím až do Hardline.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod mmmjack 1. 7. 2014 09:17

Zjednodušené ovládání jako ve smyslu, že odpouští nějaké chyby?
Myslím že se BF3 hraje dost a ještě dost dlouho bude, dokud EA neukonci podporu MP. Premium jsem vzal hlavně kvůli těm mapám a vozidlům navíc, stálo pár stovek, takze jsem vlastně za BF3+Premium dal celkově asi 700, mam dojem. Teď už to hraju ale jen s někým onlajn, samotného mně to nebaví :D
Intel Core i5-4690K · SPC Fera2 (fan F12PWM) · 16 GB DDR3 · MSI GTX1060 Gaming · Kingston KC400 · Crucial M500 · MSI Z97M Gaming · Fractal Design Define Mini (4xF12PWM) · Corsair RM650 · Dell U2717D
Octavia IV Combi
mmmjack
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 3. 7. 2014 08:02

Přišlo mi, že tam byla menší setrvačnost, ale nevím. Sice nebylo poznat moře od souše, ale lítalo to dobře :D

Teď hraju 4 a zatím super. Má to sice malé chybky, ale to nevadí, protože je to pecka. Kam se hrabe GTA. Grafika úžasná a dopravní prostředky hodně super. Jen je divný, že už umím helikoptéru řídit skoro stejně dobře jako v GTA. Ale asi simulátor jako simulátor. Nebo je ve 4 zjednodušili, fakt nevím, ale lítá se tam skvěle a k tomu ta grafika 8-)
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 3. 7. 2014 22:29

Kdo miloval helikoptéry v GTA IV, tak tady rozhodně nebude zklamaný. Celkově mi to přijde dost vychytané. Hrajete to ještě někdo? :D
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod petison 12. 7. 2014 10:20

Ve čtyřce to ovládání helikoptéry zjednodušili.Jinak skvělá hra.
petison
First Blood

Odeslat příspěvekod tdjohn 12. 7. 2014 12:07

Také mi to přišlo. Tam lítám jak ďábel, ale fyzikálně to moc smysl nedává. Ale zábava je to skvělá, tak co. Hlavně jsem po GTA IV našel konečně něco podobného.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 14. 8. 2014 17:47

Ty jo ona ta čtyřka je fakt rozbitá, hraju kampaň v rámci EA promo a když lezu na žebříku na letiště (třetí nebo čtvrtá mise tak spadnu a celá mapa se rozbije, prostě se propadnu do moře, nemůžu vylézt nahoru a proletím checkpointem takže se to ještě uloží.... to je super ! Nedohratelná hra, 3/4 po vydání...
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod rodierczuk2 4. 9. 2014 20:18

kdybyste nekdo meli zajem o ceskej bf4 klic z krabicky (klidne ofotim cele baleni) za 300kc dejte vedet mejl vnmost@seznam.cz nebo skajp rodiercz
pripadne vymena za swtor cd key
diky
rodierczuk2
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Python.p 8. 12. 2014 18:59

Zkoušel to někdo rozchodit na W10 ? Padá mi to porád a už nevím kde by mohl být problém.
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !

Delidy a další věci okolo PC najdete na webu v profilu.
Python.p
First Blood

Odeslat příspěvekod m.kv 8. 12. 2014 21:58

Ty máš Win 10TP mimo virtuál??? U tebe bych to nečekal.... ;-) Vzhledem k tomu, jak je BF4 "optimalizována", tak si myslím, že bez šance, možná tak až s Win 10CP.... :-)
m.kv
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Python.p 9. 12. 2014 10:22

Mám W10 na stolním PC které funguje jako "herní", nemám HW na VT-X takže "vostrý" nasazení je dle mého nej na to zjistit jak to ve skutečnosti funguje.

Na hlavní stroj bych to nedal ani za prase ;) X220 + W7 Pro 8-)
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Python.p
First Blood

Odeslat příspěvekod m.kv 9. 12. 2014 10:55

Jo tak potom je to jasny ;-) každopádně jsem zvědavej, jestli to rozchodíš. ..
m.kv
Killing Spree

Odeslat příspěvekod mmmjack 9. 12. 2014 11:53

Já ještě neozkousel ani 8.1, které mám ve vboxu už od vydání RC a 10 jsem jen stáhl, na instalaci a hrani si není čas, když už najdu čas na hraní, tak bych rád aby vše šlapalo :-)
mmmjack
Killing Spree

Odeslat příspěvekod icotech852 9. 12. 2014 18:17

po vydani som ho odskusal na win7 i na win8.1...vlastne som na win8.1 presiel koli BF4,pretoze na win7 lagoval.Na win8.1 funguje skvele,je mozne ze i koli dx11.2.Kampan som od vydania rozohral az teraz a celkom spokojnost,nestazujem sa.Chcelo to len cas a vela patchov :)
forsaken...
icotech852
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Python.p 9. 12. 2014 23:27

Takže kdybych chtěl stabilní BF4 tak radši W8.1 jak W7 ? Zajímavé. Zkusím nastavit Kompabilitu :)

Python.p
First Blood

Předchozí stránkaDalší stránka