No, já v době BF2 neměl inet, takže jsem jej hrál vždycky jen proti kompu na těch malých mapách
![:D :D](./images/smilies/39.gif)
Když už jsem schopný net měl, tak zase BF2 už pomalu končil a ofic servery se snad zavíraly, takže už jsem se na to vyprd.
Čekal jsem v BF3 něco lepšího oproti dvojce, kterou jsem hrál jenom proti lidem, a spíš mně to zklamalo, především technika, počet frakcí, atd, ve dvojce máš s datadisky těch frakcí 5 mám dojem, techniku mají každá svou, dvoumístné jety, které mi v BF3 chybí pro co-op.
Čekal jsem, že když začnu BF hrát s lidmi, tak že to bude týmové, spolupracující boj prostě, ale vůbec, stejně si tam každej dělá co chce, pokud nejdeš s kámošem, tak tam nemáš buď šanci dělat skoro nic, nikdo na tebe nepočká, každej ti ujede a pak se plahočíš přes půl mapy pěšky abys dostal jednu ránu a můžeš jít znovu
![:-( :(](./images/smilies/27.gif)
(o singleplayeru se radši nevyjadřuju vůbec, to je velký propadák)
Zkouknu první video a říkám si, hmm dyt ve dvojce čína mohla být už v základní hře, a oni vydají úplně novou, přitom je to to samý ... jako bf3.
Intel Core i5-4690K · SPC Fera2 (fan F12PWM) · 16 GB DDR3 · MSI GTX1060 Gaming · Kingston KC400 · Crucial M500 · MSI Z97M Gaming · Fractal Design Define Mini (4xF12PWM) · Corsair RM650 · Dell U2717D
Octavia IV Combi