Battlefield 3

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod trival23 14. 8. 2012 20:12

Ahoj, na začiatok pár slov ...viem že na toto sú všetci čo vlastnia originálne hry strašne hákliví a vopred chcem poprosiť aby ste ma nemoralizovali a nepoučovali aby som si kúpil originál hru lebo ja naozaj nemám zbytočných cca 45 eur. Tak ak to dokáže niekto prehltnúť bol by som veľmi rád ak by mi niekto povedal či mám možnosť si zahrať túto hru multiplayer aj bez originálu. Niečo som vygooglil multiplayer od razora1911 ale nechcem zbytočne stahovať hru keď neviem či je to pravdivé, takže otázka je niečo také ako crack multiplayer? Ešte raz sa ospravedlňujem tým ktorých iritujú ľudia, ktorí si stahujú hry. Ja by som rád prispel na vývoj hier nuž finančná situácia nedovolí.
trival23
First Blood

Odeslat příspěvekod tdjohn 14. 8. 2012 20:15

A proč to musí být zrovna BF3? Nic staršího se už hrát po netu nedá?
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod trival23 14. 8. 2012 20:27

Pretože som si na stavbe šporil na nový notebook a dal som za ňho všetky peniaze... tak by som si rád zahral hru grafiky o ktorej som ani nesníval že budem hrať na svojom notase...dúfam že zoženiem ešte nejakú brigádu .. ale to som mal len štastie.. to by som si tú hru už kúpil ...
trival23
First Blood

Odeslat příspěvekod USER47 14. 8. 2012 20:30

Jestli nemáš prachy na BF3, tak hraj prostě něco jinýho. Třeba battlefield play4free zdarma, nebo dvojku, kterou seženeš za pár korun. S crackováním ti tu asi nikdo nepomůže.

edit: jestli jsi posedlej grafikou, počkej si na Warface, bude free2play a běží na cryenginu...
Naposledy upravil USER47 dne 14. 8. 2012 20:32, celkově upraveno 1
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod lama 123 14. 8. 2012 20:30

Nemám na auto tak si ho ukradnu OK? Když na to nemáš tak máš smůlu co kdyby si místo kradení vymyslel jak si na tu hru vydělat? Jo a jinak když hru ukradneš v obchodě tak je za případné odhalení menší trest než když jí ukradneš na netu, teda alespoň v ČR.
NTB: ThinkPad X201
PC: Cooler Master Stacker nVidia edition, Intel Xeon E5506 @3.6, 12Gb ram, Geforce 660+24"FHD+ G400s + G15
TEL: SG S6 + Razr V3i
Vozítko: Rapid Spaceback 1.2 Tsi
lama 123
Killing Spree

Odeslat příspěvekod trival23 14. 8. 2012 20:49

Tak dobre teda asi budem musieť nejako zarobiť... ale aj tak dakujem všetkým reagujúcim ... a ten warface vyzerá fájn ... ďakujem za tip
trival23
First Blood

Odeslat příspěvekod lama 123 14. 8. 2012 20:52

Rozumná volba. I F2P hry mohou byt kvalitní.
lama 123
Killing Spree

Odeslat příspěvekod audis 14. 8. 2012 22:57

Třeba battlefield play4free zdarma

jak se v tom hraje? Regnul jsem se, vytvořil vojáka, při klinkuntí na Play now se mi zobrazí video. hrací level nějaký nejlépe multiplayer se mi nedaří najít tlačítlo a spustit.
Mohli bychom prosím vystoupit ihned z Evropské Unie?
audis
First Blood

Odeslat příspěvekod Sasakr 14. 8. 2012 23:36

To je nějaký divný, dáš Play now a mělo by ti to najít hru. Případně tam jde hledat servery i ručně. Já už to odinstaloval, přesně tedy neporadím, ale problém jsem s tím neměl.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod audis 16. 8. 2012 17:25

už to jede. nevšiml jsem si že se chce něco stáhnout do počítače. vyřešeno.
Mohli bychom prosím vystoupit ihned z Evropské Unie?
audis
First Blood

Odeslat příspěvekod Player. 16. 8. 2012 18:38

Battlefield 3 45 euro? Ja som kupoval za 15 euro a to uz bolo peknych par mesiacov dozadu.
Player.
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 16. 8. 2012 18:43

Stojí od cca 30 euro u vás, takže žádných 15. Také mě ale zajímalo, jestli tam nedal tu nejvyšší možnou cenu :D
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod WHITE-CZ 27. 9. 2012 20:03

Já vlastním RU verzi za 300Kč a paráda :).
"Dobrý řidič umírá doma ve své posteli"
WHITE-CZ
First Blood

Odeslat příspěvekod Ti2sto 10. 1. 2013 18:02

Zdar vážení,
přemýšlím o koupi hry kvůli multiplayeru, a tak bych se rád zeptal, do jakého bodu se Origin a BF3 dostaly nyní? Četl sem opravdu hromady postů na internetu o tom, jak hra nejde nainstalovat, pak spustit, někomu zase padaly servery na MP a já nevím jaké potíže ještě. Hlásilo to všemožné chyby o špatně nainstalované hře atd.

Chci se zeptat - vyšly nějaké opravné updaty a je všechno v pořádku?

Díky za vaše reakce.
Historie:
Philips Diga, Sagem MC 922. Nokia 3510i. Nokia 6610i, Sony Ericsson K700i, Nokia E51, Samsung Galaxy Nexus, Blackberry Z10, Blackberry Classic, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 13
Ti2sto
First Blood

Další stránka