PC Hry pro dva hráče s gamepady

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod pustofkj 14. 2. 2012 10:42

Ahojte, předem se omlouvám za špatně umístěné téma. Není tu žádné off topic vlákno, nebo vlákno, do kterého bych tento dotaz mohl dát, tak jsem si prostě zvolil... poraďte mi, prosím hry, které jsou možné hrát na jednom PC ve dvou lidech přes dva gamepady připojené do USB.

Napadlo mě, jestli např. některé z těchto:
Street Fighter IV
NHL 09
FIFA 09
některé NFS
Colin McRae: Dirt
některé Call of Duty
Medal of Honor
atd.

Poraďte prosím hry téměř jakéhokoliv žánru a co nejvíc (asi můžete vynechávat anime, ale když poradíte i ty, zlobit se nebudu ;-) ). Mockrát děkuji.
pustofkj
First Blood

Odeslat příspěvekod orgasmic 14. 2. 2012 12:07

Hele, naprosto nejzabavnejsi ve dvou na jednom PC jsou serie LEGO.
Nebo nova hopsacka Trine 2.

Jinak klasiky Fifa a NHL samozrejme taky.
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
First Blood

Odeslat příspěvekod Sasakr 14. 2. 2012 12:45

Série Lego, L4D, série Cobra 11 (minimálně Highway nights, ale mělo by to být ve všech novějších), Sonic and Sega All Stars Racing, Kane and Lynch: Dead men (vyžaduje ale Xboxovej ovladač, emulace nepomohla), Test Drive 7 (hrál jsem klávesnice + gamepad, ale dva gamepady to snad taky vezme).
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod pustofkj 27. 2. 2012 11:11

Ahojte, nikdy jsem nebyl pařan a už asi vím proč - když už chci hrát nějakou hru, buď si musím koupit konzoli (nechci) nebo shánět půl roku nějakou hru, která se dá hrát ve dvou (samozřejmě s půl rokem přeháním)... nj... jen jsem si chtěl na začátku trošku postěžovat, nějak nechápu proč je tak málo her pro dva, když ve dvou se to prostě lépe táhne ;-)....
Vyzkoušel jsem s přítelkyní hru Split/Second a vypadá to suprově. Split-screen valí v pohodě a pařba super. Nečekaně mám ale problém. Když připojím gamepady, hra je nezaměnitelně rozpozná -> chci-li totiž nastavit jednotlivá tlačítka, joypad0 reaguje na jeden můj ovladač a na druhý ne a joypad1 reaguje na druhý a na ten první ne. Když spustím hru v single playeru, můžu auto ovládat na klávesnici pod keyboard0 a na obou ovladačích (divné). Když spustím split screen, žádný gamepad nereaguje a hru je možné hrát pouze na klávesnici s nastavením keyboard0 a keyboard1.
Nevíte někdo, čím by to mohlo být?
pustofkj
First Blood