Call of Duty: Modern Warfare 3

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod mmmjack 13. 11. 2011 16:49

Tak jak říká USER47. A další MW už asi nebude, jelikož celá série by měla být uzavřena právě touto 3jkou. Alespoň takového dojmu jsem po dohrání nabyl. Samozřejmě nesmtrelný důchodce a veterán z II.světové Cpt. Price se bude asi objevovat i v dalších dílech od IW :)
Intel Core i5-4690K · SPC Fera2 (fan F12PWM) · 16 GB DDR3 · MSI GTX1060 Gaming · Kingston KC400 · Crucial M500 · MSI Z97M Gaming · Fractal Design Define Mini (4xF12PWM) · Corsair RM650 · Dell U2717D
Octavia IV Combi
mmmjack
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PC 13. 11. 2011 18:04

Vylepšené efekty oproti dva (čtyři) roky staré hře ??? To je trochu málo a jak jsem psal - dle mého mínění - vezmete li v úvahu PC verzi, je rozdíl mezi MW 3 a Battlefieldem 3 propastný. A to jsem ještě neviděl skutečné DX 11 efekty. Cpt. Price je zřejmě vnuk cpt. Price z druhé světové. Sice vypadá úplně stejně jako dědeček, ale to je koneckonců normální...
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod USER47 13. 11. 2011 18:18

Modern Warfare 3 vypadá v běhu výborně a po vizuální stránce mu se stále drží na špici FPS žánru. Ze screenshotů to možná není tak vidět, protože hodně dělaj povedený animace, particles a další věci. Engine sice svoje roky má, ale IW dokáží jeho slabiny celkem úspěšně ve hře skrýt.

Každopádně FPS tituly, který vypadaj líp (a teď nemluvím o zkoumání textur pod lupou, ale o reálným vizuálním dojmu ze hry), bys spočítal na prstech. Byl by to asi BF3, Crysis 2, možná nějaká Killzone 3 či podobná konzolovka...ale tím to zhruba hasne, takže moc nechápu něčí neustálý nářky na to, jak je to nejhůř vypadající hra na světě, kterou graficky překonává i Doom 2. Navíc i v těchto případech je to poměrně diskutabilní, třeba recenzent EG tvrdil, že BF3 je sice technicky lepší, ale MW3 se mu ve výsledku vyrovná právě díky zajímavějšímu prostředí a velkolepejm scenériím.
Naposledy upravil USER47 dne 13. 11. 2011 18:41, celkově upraveno 1
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PC 13. 11. 2011 18:39

Já se díval právě na videorecenze. Jinak lépe krom BF-3 vypadá samo i Arma 2... Je to celé takové... málo plastické ? Nevím jak to přesně vystihnout. Engine z doby Dooma 2 to není, ale celkově jde o hodně starou věc.
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod USER47 13. 11. 2011 18:45

Ser na recenze. Stáhni si na zkoušku warez, nastav nejvyšší kvalitu grafiky (kterou tuším asi tak polovina lidí vůbec neobjevila) a uvidíš, jak dobře to vypadá...

Jinak ArmA vypadá výrazně hůř, protože jenom rozlišení textur dobrou grafiku nedělá.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod mmmjack 13. 11. 2011 20:09

Hele já jsem rád že mi MW 1-3 běhají na 4 roky starym ntb v pohodě a grafika nevypadá nijak hrozně. Vím WOW efekt jako z Half-life 2 to sice nejní, ale v CODu to člověk tak rychle prostřílí a projezdí (a proklouže po zadku) že si toho ani moc nevšimne. Spíš jen civí na ta prostředí, animace, atd.
Intel Core i5-4690K · SPC Fera2 (fan F12PWM) · 16 GB DDR3 · MSI GTX1060 Gaming · Kingston KC400 · Crucial M500 · MSI Z97M Gaming · Fractal Design Define Mini (4xF12PWM) · Corsair RM650 · Dell U2717D
Octavia IV Combi
mmmjack
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PC 13. 11. 2011 21:46

Když já ani nevím kde bych to měl stáhnout a když bych to stáhnul tak to určitě lamovsky nerozběhám...
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Sasakr 13. 11. 2011 22:48

mmmjack píše:S: teď si děláš ale srandu žejo? Hrál jsi některý z předchozích dílů MW? (1,2?) příběh ve všech (víceméně) navazuje. Takže to chce si pěkně projet od 1 po 3jku a je to docela drsný filmový (budoucnosti ne moc vzdálený) příběh. Prostě jde o týpka z ruska (Makarov), co chce ovládnout min celou evropu a rozjíždí to se Zakhajevem už od Černobylu z MW1. No přitom teoreticky přebírá vládu v Rusku a (zřejmě) donutí prezidenta i vládu pro invazi do USA a jiných států světa, Evropy nevyjímaje. Mňo a kdo to celé zachrání?... :)

Nehrál, moc mě to neláká. Hrál jsem vynikající jedničku i datadisk, za prd stojící dvojku i o něco lepší pětku. Tyhlety moderní konflikty mě moc nelákají. A jak tak vidím, studená válka pořád neskončila...

mmmjack píše:Hele já jsem rád že mi MW 1-3 běhají na 4 roky starym ntb v pohodě a grafika nevypadá nijak hrozně.

Notebook s 3650 jsem měl taky a že by na tom COD4 běhaly nějak dobře, to říct nemůžu. Zkoušel jsem jen demo, ale ten framerate příšerně kolísal. COD 6 jelo líp (zkoušel jsem ty víkendy, jak byl MP zdarma), ale tearovalo mi to šílený způsobem a skoro nic jsem neviděl. Ale jelo to líp, než čtyřka, to jo.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod USER47 13. 11. 2011 22:56

Sasakr: Všechny MW jsou o něco lepší než pětka a o velkej kus lepší než dvojka.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod mmmjack 14. 11. 2011 01:03

S: jo čtyřky mi běhají ze všech tří MW nejhůř, to je pravda, jenže ty jsem hrál jen singl, čili na něm to moc poznat není. MW2 hraju už min rok multiplayer (sice neoriginál, ale ten je lepší než originál) a jsou líp optimalizované, přitom vypadají lépe. Hraju na 1280x800 vše vyplé krom SpecularMap a Textury na High a mám FPS60-70 a přitom hra vypadá pěkně.
Octavia IV Combi
mmmjack
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 14. 11. 2011 09:45

To odpovídá, já hrál 1440×900 a FPS v MP bylo tak 50, textury naplno, zbytek minimum. Zpětně si říkám, že jsem možná měl snížit rozlišení, abych dosahoval 60 FPS, protože takhle mi to Vsync zkrouhnul na 30 a to taky nešlo hrát.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 19. 11. 2011 15:44

No tak na jednu stranu je to celkem solidni akcni jizda se spoustou super momentu. Ale na stranu druhou je tam tolik kravin, ze to docela ubiji celkovou atmosferu a pocit ze hry.

Napriklad v Londyne tam nemeli mapu Londynskyho metra (co je na tom tak tezkyho, tam dat naskenovanou pravou mapu?) a vychod z Undergroundu je taky uplne nekde jinde (je primo pod Big Benem).

A to jsem se jeste nedostal do Prahy..
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod USER47 19. 11. 2011 16:07

Však ony to ani nemaj bejt přesný kopie měst, design musí sloužit herním účelům a ukázet co nejvíc atrakcí za co nejmenší dobu, v pokud možno funkčních levelech. Praha je tam taky hodně přeskládaná a zejména Staromák vypadá úplně jinak, ale přesto to jako Praha kupodivu docela působí a o to jde především.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 19. 11. 2011 16:14

Vzdyt tam ani nic neukazali. Jen zmrseny metro (takhle zadna stanice v Londyne nevypada), a posleze Big Ben a Westminster (a to jsem se zapomnel podivat jestli na druhe strane mostu udelali i London Eye). A Canary Wharf vlastne. Ale tam stejne zadne turisticke atrakce nejsou.

Ale ten vystup z metra bych jim odpustil. Vypada lip, kdyz hrac vybehne po schodech nahoru a uvidi velky hodiny. To beru, ze to udelali kvuli efektu. Ale jinak jsou to prkotiny, ktere mohli v klidu a v pohode udelat podle realii a nic by tim neutrpelo.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod j.x.e 30. 11. 2011 17:39

no tady dost lidí píše jak to má krasnou grafiku oproti prechudcum, podle mě to má děsnou grafiku, jel sem to naultra na full HD a má to tak poloviční grafiku jak MW2 které mám pekně ostré krásne ale tohle je blaf
MacBook Pro 13" 2017
j.x.e
First Blood

Předchozí stránkaDalší stránka