Call of Duty: Modern Warfare 3

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod mmmjack 10. 11. 2011 22:21

Tak jsem ho tedy založil :)
Už jste to tedy někdo dohráli? (myslím SP), co na něj říkáte?
Je normální že zatím nemůžu najít ani jednu recenzi? (hledal jsem na doupěti, tiscaligames i bonuswebu) to nějak nechápu :(
Co říkáte zejména na českou lokaci v Praze? A ty srandovní jména spolubojovníků? (alias Moravec, Stastny atd :)
Intel Core i5-4690K · SPC Fera2 (fan F12PWM) · 16 GB DDR3 · MSI GTX1060 Gaming · Kingston KC400 · Crucial M500 · MSI Z97M Gaming · Fractal Design Define Mini (4xF12PWM) · Corsair RM650 · Dell U2717D
Octavia IV Combi
mmmjack
Killing Spree

Odeslat příspěvekod USER47 10. 11. 2011 23:21

Jedna recenze je na EG. Já jsem v Berlíně a celkem se mi to líbí. Je to na můj vkus trochu moc hyperaktivní, občas by to nemuselo bejt všechno tak over the top, ale zklamanej nejsem. Grafika pěkná, narozdíl od blops to jede jak po másle, zvuky se možná oproti MW2 trochu zlepšily a přibylo i pár příjemnejch drobností (duální mířidla u zbraní).

Slušel by tomu ale větší FOV, s tímhle tunelovým viděním se ty megalomanský scenérie ani nedaj moc vychutnat. A taky nechápu, že jim nestálo za to sehnat si libovolnýho Čecha, kterej by jim za pár korun na papírek napsal sto českejch jmen. Všichni ti Božídarové, Benešové (křestní) a podobný individua mi tam moc nesednou. Taky nechápu, proč i ten Nikolajův safehouse v indii je plnej Čechů.

-- 11. 11. 2011 00:03 --

Tak dohráno. Trvalo mi to asi pět a půl hodiny, takže je to o chlup delší než MW2. A nejenom delší, ale asi i trochu zdlouhavější. Třeba tu Afriku bych klidně vykuchal a asi by to hře moc neublížilo.
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 12. 11. 2011 01:13

"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 12. 11. 2011 10:54

Tak to je docela drsnej fail. :D
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod USER47 12. 11. 2011 12:15

Několik málo tipů:

1) Tenhle nástroj trochu zvýší horizontální FOV:
http://www.mapmodnews.com/filemgmt/index.php?id=274

2) Mezi nejvyšším nastavením kvality obrazu (native) a nižšími (extra, high, medium atd.) je poměrně masivní rozdíl, přitom náročnost na HW není o moc větší.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 12. 11. 2011 12:59

Sasakr: Pche, co chcete od AAA titulu za takový prachy? Že si za pár šupů najmou rodilého mluvčího (nebo to zadarmo crowdsourcenou)? :D
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
http://dreamer.blog.doupe.cz/
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod Sasakr 12. 11. 2011 14:03

No já to nechápu, takovej rozpočet jak prase a oni udělají tohle. ...jinak připomnělo mi to tohle http://piratesxxl.cz/obrazky/7101.png http://piratesxxl.cz/obrazky/7105.png Taky naše slavná chvilka :-D
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod mmmjack 12. 11. 2011 22:07

LOL Sasakr no to je mazec, to jsem zapomněl zmínit :) ještě žes to sem dal, v té Praze se dá najít víc takových hlášek, jinak ty jména mně překvapily právě už jak říkal USER47 v tom Nikolajově safehouzu na začátku, sem si říkal, hmm dobrý no tak asi je tu pár utečenců nebo co :D
GOOGLE translator forever, každý halíř asi dobrý no :(
Jinak ty zbraně maj zvuky dost jiné, asi lepší, neznám moc reálné zvuky těch zbraní, takže nedokážu říct. Ale třeba SPASka má zvuk jak M1014, je tam toho víc změněného...třeba ty reddoty vypadaj jak z prvního MW, narozdíl od těch v MW2.
Intel Core i5-4690K · SPC Fera2 (fan F12PWM) · 16 GB DDR3 · MSI GTX1060 Gaming · Kingston KC400 · Crucial M500 · MSI Z97M Gaming · Fractal Design Define Mini (4xF12PWM) · Corsair RM650 · Dell U2717D
Octavia IV Combi
mmmjack
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 12. 11. 2011 22:34

Tady jsem z toho udělal jeden obrázek, tak to klidně šiřte a flamujte http://www.piratesxxl.cz/obrazky/7714.jpg
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod USER47 12. 11. 2011 23:55

Zvuky se podle mě zlepšily docela výrazně. Například ta pasáž, kde se probíjíte Berlínem po boků tanků Bundeswehru, byla zvukově docela impozantní. Vlastně jediná věc, která mě tam trochu víc štve, je ten zmatenej boj. Nepřátelé nabíhají až k vám, aby vás praštili pažbou, případně běží přes celé náměstí, aby začali střílet až tři metry před vámi a podobně. Kdyby se to trochu zklidnilo a zpřehlednilo, imho by to hře jen prospělo.

Musím docela pochválit vyprávění příběhu. Scénáristi to stihli slušně ukočírovat, a tak i když člověk vystřídá pět hratelnejch postav a procestuje půlku světa, stále to zůstává přehledné. A některý mise jsou teda parádní, třeba celá pasáž v ČR, případně i ten Berlín...nebo vlastně i další lokace...ona téměř každá mise tam má něco do sebe a snad kromě tý Afriky je to výjimečně kvalitní zážitek.

Akorát teda nechápu to grafický nastavení. Už se těším, jak půlka lidí bude nadávat na hnusnou grafiku, protože i když nastavíte ručně rozlišení a zvolíte ultra kvalitu, jede to v nějakým upscalovaným 720p a vypadá to hůř než MW1. Na to, aby se na to dalo koukat, musíte kromě základního nastavení rozlišení ještě zadat "native" preset v pokročilým nastavení u položky obrazová kvalita. Netuším, co k takový podivnosti někoho v IW/Sledgehammeru vedlo.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 13. 11. 2011 00:58

Může mi někdo dát nástřel příběhu? Viděl jsem nějaký video, kde se snad střílelo po rusákách :-O
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod mmmjack 13. 11. 2011 09:22

S: teď si děláš ale srandu žejo? Hrál jsi některý z předchozích dílů MW? (1,2?) příběh ve všech (víceméně) navazuje. Takže to chce si pěkně projet od 1 po 3jku a je to docela drsný filmový (budoucnosti ne moc vzdálený) příběh. Prostě jde o týpka z ruska (Makarov), co chce ovládnout min celou evropu a rozjíždí to se Zakhajevem už od Černobylu z MW1. No přitom teoreticky přebírá vládu v Rusku a (zřejmě) donutí prezidenta i vládu pro invazi do USA a jiných států světa, Evropy nevyjímaje. Mňo a kdo to celé zachrání?... :)
Octavia IV Combi
mmmjack
Killing Spree

Odeslat příspěvekod USER47 13. 11. 2011 12:05

Sasakr: Zahraj si MW1 a hlavně MW2, poměrně dost to na sebe navazuje a často se to k událostem předchozího dílu vrací. Navíc to všechno stejně dohraješ za pár dnů:).
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PC 13. 11. 2011 15:42

Půšťal som si různé videorecenzie a je mi z toho, priatělia na grc... Podívám li se na to realistickým pohledem, tak ani ten BF-3 nemá grafiku z níž bych se posadil na zadek ovšem to co předvádí modern warfare je děs běs... Kdysi byl ten engine velice pohledný, ale ta doba je pryč, nebo recenzovali všude konzolovou verzi, nevím, ale vypadá to už prostě děsivě.... Naneštěstí se toho opět prodalo x-milionů, i já si to časem koupím, jenže už je to vývar. Graficky je to ošklivá hra. Dneska už ano. Jenže chápu že gamedesigneři mají za úkol na tom samém enginu - s mírnými vylepšeními (jakými ?) postavit ten samý titul co loni, předloni, ještě dříve...

Ach jo... Raději bych konečně Half-Life 3 než tohle... Hru jsem nehrál, ale obávám se že nás stejně někdy čeká i Modern Warfare 4. Naříkat nad konceptem hry, který je více než jasný (pouťová střelnice) nemá cenu, konečně i BF-3 ho obšlehnul, ovšem v modernějším kabátku...

Přesto - u dalšího dílu už bych prosil nový engine. Když už ne nový začátek série...
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod USER47 13. 11. 2011 15:50

Graficky je to velmi pěkný, vypadá to jako MW2 s lepšíma efektama kouře, ohně a všeho možnýho.
USER47
Killing Spree

Další stránka