GTA V (GTA 5)

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod USER47 25. 10. 2011 21:59

Neskutečná pecka? GTA?

meh
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 26. 10. 2011 07:43

Jak se to veme. Ta hra nemá konkurenci a má věci, které jinde nenajdeš a jsou skvělé. I když třeba to střílení a náplň misí je většinou nic moc. Jako hra je to ale pecka. Proti Deus ex je to zase něco jiného, ale právě to nabízí jiné věci.

V které jiné hře můžeš na motorce vyskočit, hodit ve vzduchu C4 na vrtulník a ten potom ještě za svého letu odpálit?
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod USER47 26. 10. 2011 11:07

Já mám problém hrát za hrdinu, kterej je už z podstaty naprostej kretén, a dělat naprosto kreténský činnosti jen proto, že mu to jeho ještě kreténštější kamarádi přikážou. Ve hrách se potřebuju aspoň trochu ztotožnit s hrdinou a jeho motivacema, což je u GTA trochu problém. Tam se prostě nehneš z místa, dokud nesplníš úkoly jako "Yo bro, pojďme vystřílet půl čtvrti, protože tamní gangstas nosej červený trička".
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 26. 10. 2011 11:16

Má to i slabší chvilky, no. Ale ten MP nemá chybu.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod powerball 26. 10. 2011 17:14

USER47 píše:Já mám problém hrát za hrdinu, kterej je už z podstaty naprostej kretén, a dělat naprosto kreténský činnosti jen proto, že mu to jeho ještě kreténštější kamarádi přikážou. Ve hrách se potřebuju aspoň trochu ztotožnit s hrdinou a jeho motivacema, což je u GTA trochu problém. Tam se prostě nehneš z místa, dokud nesplníš úkoly jako "Yo bro, pojďme vystřílet půl čtvrti, protože tamní gangstas nosej červený trička".

takze si vlastne stezujes na to ze ve hre na lupice a vraha hrajes za lupice a vraha jo? :D to je asi takovy jako kdyby me stvalo ze ve hre ze stredoveku musim hrat za typka v brneni co seka lidem hlavy mecem
seek discomfort
powerball
Killing Spree

Odeslat příspěvekod oneill_sx1 26. 10. 2011 21:29

Recept na špičkovou hru - vezměte GTA IV, přidejte mimoměstské oblasti, anti-aliasing a servírujte.
oneill_sx1
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 27. 10. 2011 07:46

Nějaký AA byl na konzolích, takže stačí jen ta SA rozlehlost.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod oneill_sx1 2. 11. 2011 18:00

Že by vyslyšeli má přání?
Obrázek
Obrázek
Obrázek
oneill_sx1
Killing Spree

Odeslat příspěvekod inexplicit 2. 11. 2011 19:33

..mno..vzhledem k tomu, ze jsem san andreas preskocil..tak mi tohle prijde vhod :)
inexplicit
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 2. 11. 2011 19:50

No San Andreas byl posledni dobrej dil. Takze mi to ani tak moc nevadi. Grafika pekna...ale to je zatim tak vsechno.

Radsi bych byl teda za navrat do Vice City a 80. leta.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Sasakr 2. 11. 2011 19:58

Vypadá to jak omoděná čtyřka.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod tdjohn 2. 11. 2011 20:51

Asi nejhorší trailer, který mohli udělat. Dokud neukážou další města, tak o to moc zájem nemám. Zatím to vypadá jako 4 v jiném městě. Naštěstí nezapomněli na ukázání zandavací střechy, to je podstatné.

-- 2. 11. 2011 21:09 --

inexplicit píše:..mno..vzhledem k tomu, ze jsem san andreas preskocil..tak mi tohle prijde vhod :)

Jestli jsi SA přeskočil, tak je na čase to napravit :D Pokud hraješ na PC, je to úplně bez problémů a ta hra za to stojí.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod PC 2. 11. 2011 23:07

Nááhodou, vypadá to pěkně, sice to není revoluce, jen evoluce, ale to je logické. Vždyť už stará čtverka měla problémy s loadováním textur (Pamatujete se ? GTA IV byla moje poslední hra na Xbox, když mi ten sviňák ožužlal DVD, tak sem se na konzole vykašlal....) náhle se zjevivší zdí atd... Nový engine bude až na nových konzolích. Spíše by mne zajímalo jestli vůbec bude PC verze, já doufám že ano, však proto jsem toto téma založil že... Návrat do San Andreas, nebo spíše zatím určitě Los Santos mnohé potěší... Sice jsem San Andreas nikdy nedal ale tak si teď snad spravím chuť u pětky.
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod tdjohn 3. 11. 2011 13:17

Xbox měl problémy. Nový engine není potřeba. Co mají všichni pořád s novým enginem :D Až vyjde MW3, tak se bude každý divit, že využili ten svůj vylepšený?
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 3. 11. 2011 15:38

Nejhorší obavy se potvrdily. Prý to bude pouze "Los Santos" a nějaké okolí. To je sice pěkné, ale SA to není a tu jeho rozhlehlost jsem měl rád. Čekat 4 roky na další město... Určitě budou i datadisky, ale že by přidali další města, to asi ne.
tdjohn
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka