F.3.A.R. (FEAR 3)

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 22. 6. 2011 20:01

Obrázek

Tak nejak jsem nezaregistroval, ze by se o tomhle titulu moc mluvilo. Tezko rict proc, protoze nektere magaziny davaji vcelku pozitivni recenze. Ja mam prvni dva dily hodne rad a do tohohle asi pujdu. I kdyz ne hned, ale pujdu.

Akorat bych potreboval oprasit pribeh z jednicky - prakticky uz tam ani nevim, o co tam slo.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod tdjohn 22. 6. 2011 20:05

Mluví se jen o tom, kdo hodně dá do reklamy :D
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 22. 6. 2011 20:09

No prave. Ja bych rekl ze je FEAR celkem silna znacka. No evidentne dneska bez reklamy nejde nic.

I ja to malem prehlidl - nebyt Steamu, tak jsem ani nevedel, ze to ted v patek vychazi.

A ten coop muze byt dost zajimavej.

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Mrak 22. 6. 2011 20:10

Tak já o tom vím, už je to nějakou dobu "dostupné" :D Ale ještě jsem si nedohrál původní díly.
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod powerball 22. 6. 2011 20:10

neni to spatny ale me se vic libila dvojka protoze tam bylo spousta hororovejch momentu, ve trojce sem se nebal nikdy jenom tam byli asi 2 nebo 3 lekacky kdyz na me bafnul nakej bubak coz na hororovou hru je docela nic moc :) ale strileni dobry
seek discomfort
powerball
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 22. 6. 2011 20:12

Jednička mi ušla a dvojka demo mě moc nepřesvědčilo. Takže i kdybych o tom věděl, moc se toho nezmění. Konzolová verze stejně asi nebude žádný zázrak.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 22. 6. 2011 20:13

Prej na tom pracoval i John Carpenter (pomahal pri animackach), takze ja bych rekl ze to nejakej ten hororovej feel mit bude.

Taky jsem si toho na torrentech vsiml, ale to je prej nejaka beta verze nebo co..

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Mrak 22. 6. 2011 20:13

Netuším, nějak mě to neláká poslední dobou něco stahovat, to radši počkám a koupím..
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 22. 6. 2011 20:15

Ja taky. Navic proste stejne vim, ze bych to nedohral a uz tu mam poradny lineup her co musim nejdriv dojet nez zacnu novou.

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod powerball 22. 6. 2011 20:15

Lo!Zza píše:Prej na tom pracoval i John Carpenter (pomahal pri animackach), takze ja bych rekl ze to nejakej ten hororovej feel mit bude.

Taky jsem si toho na torrentech vsiml, ale to je prej nejaka beta verze nebo co..

no jak rikam ja sem se u toho nebal narozdil od dvojky kdy sem si obcas kdyz sem to hral v noci radsi rozsvitil :D ale treba to tobe bude pripadat hororovy, je to asi individualni :)
seek discomfort
powerball
Killing Spree

Odeslat příspěvekod .soul 22. 6. 2011 20:37

Tak dvojka byla oproti jedničce slabej odvar :) Alespoň co se týče hororových částí... A že je trojka ještě horší? Snad ne, od piráta se stejnak nedá brát nic vážně...
Teď ovšem trávim většinu času v Riftu a ještě musim dohrát Zaklinače2, takže to taky nevidim na okamžitou koupi...
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod powerball 22. 6. 2011 20:38

:D
seek discomfort
powerball
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 22. 6. 2011 20:47

Ja se u jednicky celkem pravidelne lekal. Pak jeste Extraction Point byl super. Ty dve hry jsem dojel prakticky jednim dechem.
Dvoja byla, co se hororovych casti, o trochu slabsi slabsi. (tam si vybavuju snad jen skolu a ty laboratore na konci). Ale na trojku jsem sam osobne zvedavej.

Ale jak rikam - ja uz ani nevim kdo ty hlavni postavy jsou. :D

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod powerball 22. 6. 2011 20:59

no to ja sem si taky nepamatoval takze sem z pribehu nic nemel protoze sem fakt netusil kdo ty dva bratri jsou :))
seek discomfort
powerball
Killing Spree

Odeslat příspěvekod David Klouda 23. 6. 2011 20:35

Zítra se konečně odemkne ofiko verze. Budu ho recenzovat, tak jsem velice zvědavý. Navíc předchozí díly se mi moc líbily.
David Klouda
Killing Spree

Další stránka