Far Cry 3

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 9. 6. 2011 09:00

Mne to tam vadilo tak zpola.
Nevadilo mi, ze se respawnovali (to by tam vicemene nebylo ani co delat), ale stvalo mne to, ze se byli schopni resnout behem dvou minut.

Kdyby tomu postu nechali treba 24 hodin a az pak to obnovili, tak je to neco jinyho.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod zouki7 22. 6. 2011 12:41

Co furt s respawnem? Mě to teda nevadilo ani jednou, a nevšim sem si, že by se respawnovali tak rychle. A i kdyby, tak co? Když nechci, tak se ke stanovišti ani nepřiblížim, protože je tam taková volnost, že můžu jet kudy chci. A i kdyby ne, pořád ho můžu projet, a sundat pronásledovatele je otázkou pár vteřin...
Jsem cynická, ironická a sarkastická krysa.
zouki7
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Mrak 22. 6. 2011 12:51

Tak takhle mi to teda nepřišlo. Vyloženě mě to sralo a šíleně zdržovalo. A nikdy se to nedalo object autem, pěšky možná, ale to taky není dvakrát rychlý.. Jak říká Lojza, třeba po 24 hodinách, to by nevadilo, ale každou chvíli, když tam projedu.. :-!
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 22. 6. 2011 15:16

Respawn zruinoval jinak vynikající hru. Ten návrh musel dělat někdo velmi špatný. Zlikvidoval jsem hlídku a jel pryč, ale v tom jsem si uvědomil, že jsem zapomněl na lékárnu. Vracím se asi tak 50m zpátky a jdu pro lékárnu, když v tom po mě začne někdo pálit :D
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod ushi28 10. 7. 2011 08:06

Tento díl bude 1+2 dohromady.Stejná grafika,mechnismus.Ale to podle mě vůbec nevadí,hra vypadá moc hezky a příběh se mi též zamlouvá :)
WoW je víc než hra... :-D
ushi28
First Blood

Odeslat příspěvekod Ertefol 10. 7. 2011 18:06

Doufám, že tam nebudou mutanti. Ve chvíli jejich výskytu mě jednička okamžitě přestala bavit :)
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod tdjohn 10. 7. 2011 20:14

Mutanty přežiju, když tam nebude okamžitý respawn.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod inexplicit 11. 7. 2011 06:41

preziju okamzity respawn, kdyz tam nebudou mutanti :D ...aaa ne ti tam nebudou ..

tu ten alternativni pruchod http://www.eurogamer.cz/videos/far-cry- ... alkthrough

vseci tam stezuji na vyskakovani bodu ...no..mi se to taky nelibi ..snad to jde vypnuut
inexplicit
Rampage

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 11. 7. 2011 09:55

Mě zase trošku štvou ty blikající zbraně. :D
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
http://dreamer.blog.doupe.cz/
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod inexplicit 15. 2. 2012 14:36

http://www.eurogamer.cz/articles/komple ... -far-cry-3

sakra to video jak jak film ..pekne ..
..a konecne dal nekdo do traileru hudbu pro me :D
inexplicit
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 15. 2. 2012 19:53

Pekny CGI, ale radsi bych chtel neco ze hry. :)
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Sasakr 15. 2. 2012 22:45

Jo jo, opravdu povedené.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod inexplicit 17. 2. 2012 08:26

http://games.tiscali.cz/obrazky/fotky-z ... ry-3-58511

"neco ze hry" ...to prostredi mi sedne =)
inexplicit
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 17. 2. 2012 12:58

Je to barevný jak SS2 :-/
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Ertefol 17. 2. 2012 13:41

Jo no, konečně není něco tmavě hnědé, jak většina her z poslední doby. Nádherná grafika, těším se na to.
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Předchozí stránkaDalší stránka