Far Cry 3

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Ertefol 23. 10. 2014 20:28

To už je tuším konec... A mně šel úplně v pohodě na poprvé, tuším, že ty šípy se ještě nějak "nabíjí"
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod SCobra 23. 10. 2014 21:29

Jooo, PC zase neumí hrát a špatná je ta hra :D
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod jezek 24. 10. 2014 07:32

Taky jsem neměl s žádným zvířetem sebemenší problém, pokud si pamatuju. Musíš prostě využít techniky, které ta hra nabízí.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod holubek002 24. 10. 2014 09:07

Uz jsem to psal nekolikrat (coz znaci prinejmensim dve veci: 1) nemam fantazii 2) deje se to opravdu casto), ale existuje hra, se kterou by nemel PC problem? Co radeji hrat Pong?
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod jezek 24. 10. 2014 11:25

Zkoušel jsi někdy Pong? To je těžké jako prase, ty páčky jsou děsně ztuha...
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod holubek002 24. 10. 2014 14:12

S packama ne... Tak co bys doporucil ty? Clovece nezlob se?
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 25. 10. 2014 17:04

Zadny zvire, ale stinovy monstrum takova ta velká potvora s maskou do ktery musite strilet.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Terminator3 25. 10. 2014 17:40

2jezek:tak reset táborů už jsem našel, musí být spuštěna hra - příběh , a pak je to v nastavení hry. Super, zase je co dělat :-)
Terminator3
Killing Spree

Odeslat příspěvekod majdanek 28. 10. 2014 16:16

Doporučte nějakou modifikaci na FC 3.

-- 28. 10. 2014 17:17 --

Weightlifter píše:První FC stejně nepřekonají jenom tu parazitují na jméně nic víc

Proč si to myslíš? Máš ke svému tvrzení nějaké argumenty?
majdanek
Killing Spree

Odeslat příspěvekod icotech852 30. 11. 2014 19:54

Za mna jednotka na tu dobu uplne revolucna.Dvojku som nedohral (cus pb),pretoze ma ta hra sklamala.Trojku som skusil na dx11,zaciatok je naozaj skvely 10/10.Ten pankacsky parchant je sialene super :D

Zaciatok ma velmi prekvapil bojom o prezitie.Potom prislo trosku sklamanie,myslel som si ze sa ocitnem polomrtvy na plazi a ze ma zachrani nejaky domorodec (chcel som tam to video),ktoreho kmen bude v nudzi a vyuzil by moju pomoc...je to tak? no,cernoch ma sice zachranil,ale bol to nejaky zazobany cernoch v sterilnom stane :hm tak kazdopadne mi dal dolare,ktore sa mimochodom povaluju kade-tade na krabiciach co je unreal.Vypinanie anten potesilo,dava tomu realnost...skoncil som pobehovanim po plani nahanajuc s devinou prasiatka :-)) .Som zvedavy co bude dalej
forsaken...
icotech852
Killing Spree

Odeslat příspěvekod 2Pix 1. 12. 2014 08:07

FC2 trpi nechutnou sbirkou bugu, to chapu, ze to nekoho odradi... ja sem si taky od toho msuel dat chvilku pokoj... dejove mi prijde o moc silnejsi, nez FC3, to je moc predvidatelny co a jak... Buck, Vaas a Hoyt sou dobry cvoci...

anyway: k cemu je ti mena (cizi zeme) v zemi, kde nefunguje realnej monetarni system, "civilisti" jsou strileny na potkani (notabene vypalovani vesnic atd jen "pro srandu" ci "pro pomstu") a hodi se pouze k nakupu zbrani? ... Takze to neni zas tak unreal... v dobe hospodarsky krize si chodil delnik trikrat denne pro vejplatu v kufrech...
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Flak Monkey

Odeslat příspěvekod icotech852 26. 12. 2014 01:01

tak som trosku pokrocil... pribeh dobry,grafika pekna (aj textury).Jedine co mi vadi je ta konzolova zalezitost - gta race za 100$? tak bud hram survive hru,alebo mi tam chlapik ponukne,ze sa mozem povozit na stvorkolke a pokial to stihnem za 1minutu,dostanem 100$.To proste do tejto hry nepatri.Takisto ani to,ze najdem v lese zasielku a na odstavenej stvorkolke ju musim vratit do 30sekund na urcite miesto.Tu uz sm_rdi arkada...(red faction guerilla,two world2 - jazda na koni).Posledny Tombraider bol tiez survive a rozhodne sa tam ziadny arkada race nekonal.

Inak nic,az na to,ze zabijem zviera koli kozusine a chlapik si odreze do kapsy 3kilo masa... :D ,asi na vecernu grilovacku.

este doplnim,ze som narazil na dalsi quest v style - zabi X nepriatelov do X minut...este ako bonus v menu hry to "pochopim",inak to tuto hru zabilo uplne.Urcena pre deti 8+ ...RIP FarCry
forsaken...
icotech852
Killing Spree

Odeslat příspěvekod icotech852 25. 1. 2015 12:17

v podstate som od tejto hry neocakaval open world.Myslim,ze takychto hier uz je dost napr.Assasins Creed.Ocakaval som nieco v style Crysis.Dej hry je inak skvely,stvorka bude hadam lepsia...
forsaken...
icotech852
Killing Spree

Odeslat příspěvekod icotech852 21. 2. 2015 17:50

stvorku som odskusal,je skvela a pripomenula mi trojku,takze som si povedal,ze sa k nej este vratim a dam jej sancu.

Trojka rozhodne nie je zla,ale prisiel som na to,ze je urcena pre nizsiu vekovu kategoriu.Keby som mal 16-22,tak by mi mozno prisli RAKYAT challenges cool,ale mna rozhodne nenadchli a tak ich obchadzam.V com Farcry 3 dominuje je grafika prostredia a prevedenie zbrani.Prepady nepriatelskych uzemi ma bavia a hra oceni tiche prepady za XP.Strelba s lukom ci prepady nepriatelov su cool.Prevziat nepriatelske stanoviste bez povsimnutia,alebo alarmu je zabavne.Clovek sa potrapi i zabavi - tu musi clovek rozmyslat nad taktikou a to je cool.Oproti stvorke sa nepriatel da odtiahnut iba priamo po prepadnuti nozom.Super su i vedlajsie questy ako zabitie bossa nozom (hlavne pre trpezlivych) a path of the hunter (napr.vyrobenie si rare bagu)

Clovek si zvykne aj na certa,ale co uz - konzola vladne.Vadi mi hlavne to,ze vzdy ked chce ist clovek do bagu,tak musi ist do menu :-[ .Trosku mi vadi aj milion bedniciek po celom ostrove ala Assasins Creed 2 (clovek len beha ako idiot a otvara bednicky).Taktiez i myslienka,ze zabijem dvoch pstrosov a spravim si bag na luke je nerealna.Profesie mohli dotiahnut tak,ako je napr. v Skyrime - napr.zabi dvoch zralokov a z koze si mozes v osade dat usit penazenku - to by bolo real....a maso pouzit na jedenie.K dokonalosti chybalo malo...

za mna 8 z 10,keby dotiahli profesie a odstranili arkadovost niektorych questov,tak by som dal aj 10 z 10.

-- 21. 2. 2015 17:59 --

2Pix píše:FC2 trpi nechutnou sbirkou bugu, to chapu, ze to nekoho odradi... ja sem si taky od toho msuel dat chvilku pokoj... dejove mi prijde o moc silnejsi, nez FC3, to je moc predvidatelny co a jak... Buck, Vaas a Hoyt sou dobry cvoci...

mne pride dejovo FC3 10/10,Vaas je uplne spica,sialenec proste.Skoda toho enemy respawnu v FC2.Tu fakt stacilo dolozit len nejaky patch a bola by to urcite skvela hra.

anyway: k cemu je ti mena (cizi zeme) v zemi, kde nefunguje realnej monetarni system, "civilisti" jsou strileny na potkani (notabene vypalovani vesnic atd jen "pro srandu" ci "pro pomstu") a hodi se pouze k nakupu zbrani? ... Takze to neni zas tak unreal... v dobe hospodarsky krize si chodil delnik trikrat denne pro vejplatu v kufrech...

tak za tie kadetade pohodene dolare si kupujem v shope zbrane.Mohli to realizovat tak,ze zbrane a naboje by som kradol z prepadnutych nepriatelskych skladov.Epic zbrane mohli "padat" z bossov,ktori by ich mali samozrejme u seba ;-) to by bolo u mna 10/10
forsaken...
icotech852
Killing Spree

Odeslat příspěvekod svinancin 5. 3. 2015 01:25

zatim nejlepśí farcry aj po 4ce
Upozornění administrátora: Odstraněn podpis odporující pravidlům fóra.
svinancin
First Blood

Předchozí stránka