stvorku som odskusal,je skvela a pripomenula mi trojku,takze som si povedal,ze sa k nej este vratim a dam jej sancu.
Trojka rozhodne nie je zla,ale prisiel som na to,ze je urcena pre nizsiu vekovu kategoriu.Keby som mal 16-22,tak by mi mozno prisli RAKYAT challenges cool,ale mna rozhodne nenadchli a tak ich obchadzam.V com Farcry 3 dominuje je grafika prostredia a prevedenie zbrani.Prepady nepriatelskych uzemi ma bavia a hra oceni tiche prepady za XP.Strelba s lukom ci prepady nepriatelov su cool.Prevziat nepriatelske stanoviste bez povsimnutia,alebo alarmu je zabavne.Clovek sa potrapi i zabavi - tu musi clovek rozmyslat nad taktikou a to je cool.Oproti stvorke sa nepriatel da odtiahnut iba priamo po prepadnuti nozom.Super su i vedlajsie questy ako zabitie bossa nozom (hlavne pre trpezlivych) a path of the hunter (napr.vyrobenie si rare bagu)
Clovek si zvykne aj na certa,ale co uz - konzola vladne.Vadi mi hlavne to,ze vzdy ked chce ist clovek do bagu,tak musi ist do menu

.Trosku mi vadi aj milion bedniciek po celom ostrove ala Assasins Creed 2 (clovek len beha ako idiot a otvara bednicky).Taktiez i myslienka,ze zabijem dvoch pstrosov a spravim si bag na luke je nerealna.Profesie mohli dotiahnut tak,ako je napr. v Skyrime - napr.zabi dvoch zralokov a z koze si mozes v osade dat usit penazenku - to by bolo real....a maso pouzit na jedenie.K dokonalosti chybalo malo...
za mna 8 z 10,keby dotiahli profesie a odstranili arkadovost niektorych questov,tak by som dal aj 10 z 10.
-- 21. 2. 2015 17:59 --2Pix píše:FC2 trpi nechutnou sbirkou bugu, to chapu, ze to nekoho odradi... ja sem si taky od toho msuel dat chvilku pokoj... dejove mi prijde o moc silnejsi, nez FC3, to je moc predvidatelny co a jak... Buck, Vaas a Hoyt sou dobry cvoci...
mne pride dejovo FC3 10/10,Vaas je uplne spica,sialenec proste.Skoda toho enemy respawnu v FC2.Tu fakt stacilo dolozit len nejaky patch a bola by to urcite skvela hra.
anyway: k cemu je ti mena (cizi zeme) v zemi, kde nefunguje realnej monetarni system, "civilisti" jsou strileny na potkani (notabene vypalovani vesnic atd jen "pro srandu" ci "pro pomstu") a hodi se pouze k nakupu zbrani? ... Takze to neni zas tak unreal... v dobe hospodarsky krize si chodil delnik trikrat denne pro vejplatu v kufrech...
tak za tie kadetade pohodene dolare si kupujem v shope zbrane.Mohli to realizovat tak,ze zbrane a naboje by som kradol z prepadnutych nepriatelskych skladov.Epic zbrane mohli "padat" z bossov,ktori by ich mali samozrejme u seba

to by bolo u mna 10/10
forsaken...