Možná mě budete kritizovat a urážet že nemam pravdu atd atd ,ale i tak to zkusím.Když jsem Far Cry 3 hrál po prvé a dohrál jí tak sem si myslel že je to nejlepší hra na světě skutečně.Jenže pak sem nad tím začel přemýšlet a došlo mě že dvojka byla o dost lepší a proč ? To je snadné.Abych tohle nějak potvrdil tak jsem trojku otočil ještě jednou a jelikož už sem příběch znal a věděl sem co a jak.Tak sem bohužel zjistil že ta hra je skvělá jen na poprvé pak už to nestojí za nic.Inteligence nepřátel je totiž dosti nízká.A neni problém vybít celý tábor bez toho ,abyste vystřelily.Navíc i ten příběch pak už nějak ztrácel na zábavě.A hlavně vedlejší mise byli na stejné brdo a nebyli vůbec zábavné.A crafting jo fajn věc jenže prostě nebylo to potěšení ,ale spíš to bylo za trest něco craftit.Prostě chápu chtěli to nějak vylepšit jenže prostě vzniklo s toho akorát trápení ,které úmyslně zdržovalo herní dobu.Co mě ve hře štve nejvíc ? Je to přece akční hra od slovo akce že jo.No jo jenže když vystřílíte všechny ty pevnosti.Tak už nepřátelé nejsou a to je pak problém.Navíc i systém zbraní mě moc nenadchl.Sice je fajn si je vylepšovat dávat kamufláž atd.Jenže prostě když stačí aktivovat páku a vy je máte zadarmo tak to neni ono.Dvojka byla lepší ve všem a jak ve všem to vysvětlim.Prvně příběch je oničem ve dvojce to je pravda.To je bohužel obrovská slabina dvojky protože prostě příběch defakto neni.Nebo jako je ,ale takový nemastný.Jenže to vůbec nevadí protože ta hra je ve všem daleko lepší jak trojka.Prvně zbraně se opotřebují a to je fakt super

Když se vám v té nejtěžší situaci zasekne AK tak to pěkně naštve ,ale to k tomu patří a je to prostě další super věc.Vedlejší mise byli taky zábavné ano taky na stejné brdo defakto furt dokola jenže prostě byli velkolepější.A teda odpalovat konvoj aut mě bavilo hoooooooodně dlouho.A hledat diamanty po mapě byla super zábava.Protože díky nim člověk našel i další spolubojovníky a tak vlastně odkryl další mini příběch.A to je taky super věc na dvojce nejste tam sami.Váš parťák vás v nejnutnější chvíly ochrání a to je fajn.Můžou umřít takže je to další super věc.A když se ho snažíte oživit a on umře tak je to takové citové.Navíc prostředí dvojky bylo daleko líp udělaný a přišla mě i grafika jako že je lepší prostě bylo to takové skvělé.Dvojku sem otočil 3x a po každý sem luxusně zabavil.Trojku sem otočil 2x a s toho jen jednou mě to opravdu bavilo.Po druhý mě hnalo jen to ,abych zjistil zda opravdu je to tak dobrá hra a taky ,abych viděl druhý konec hry

" prvně sem je zachránil" Tak mě to zajímalo.Je mě jasný že sklidim hejty a urážky už jen za to že píšu jak prase ,ale tak jde o obsah a né o formu.A za druhé za to že bohužel většina lidí si myslí že trojka je bestovní a dvojka krám.Zahrajte si dvojku skválně a pak si dejte trojku a dívejte se na to jen jako na hru.A hned vám dojde že trojka je bez příběhu jen prázdná polo-akce.Zatímco dvojka je bez příběhu super akce ,která až na ten trapný konec prostě nikdy neomrzí.Tak snad to tady nevyvolá nějaký FLAME WAR nebo tak něco.Jde mě jen o to napsat svůj názor na tuhle hru.Nějak jí neurážím jen říkám že dvojka je pro mě lepší.Trojka je furt dobrá hra a bude ,ale prostě na kvalitu dvojky to nemá.Chci hru hrát a bavit se a né prožíváat a nudit se