Far Cry 3

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Ertefol 29. 1. 2013 14:06

Tak už mám taky za sebou, jak hlavní příběh, tak většinu vedlejších aktivit (nechce se mi dohledávat relics, jinak mám tuším všechno) - hodně povedená hra, která ale taky hodně kolísá - někdy uprostřed to pro mě byla celkem nuda, ocenil bych více druhů misí a více nápadů v téhle oblasti, džungle a zvířátka jsou ovšem bezva. Kdybych měl dát číslo, tak za povedený závěr a ohromující úvod 8/10.

BTW: Jaký je ten coop?
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Fuck8r 29. 1. 2013 23:08

když se sejde dobrá parta tak je ten coop docela dobrej - musíš pořád parťáky léčit pač když všichni zařvete tak je konec, když aspoň jeden přežije do konce kapitoly tak se zase všichni připojí do další a fungujou tam vylepšení zbraní ze singlu.. hrál jsem to jen 2x ale jednou tam byla i mise na 4kolách nějaký shánění bomb..
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Rampage

Odeslat příspěvekod Mrak 31. 3. 2013 18:18

Nějak se nám nedaří rozjet Coop.. Ve fw vyjímky nastaveny.. Hru vytvoříme.. Pošlem pozvánku a druhý se nepřipojí.. Prostě jen "Nelze se připojit" Jinak hru mám na 100%.. Vše posbírané a splněné..
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 31. 3. 2013 18:26

Když oba vypnete firewall? Jste alespoň jeden na Internetu? Je s tím problém třeba na konzolích, ale na PC se to může lišit. Jen si dneska každý myslí, že když je někde v intranetu, že mu půjde bez problémů hrát.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 21. 4. 2013 22:12

Povedené, co říkáte? Asi první video, kde zbraň nelítá jak blázen a tudíž to opravdu vypadá jako hra http://www.youtube.com/watch?v=2igrpesVr28
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Necrosczzz 13. 1. 2014 23:03

Možná mě budete kritizovat a urážet že nemam pravdu atd atd ,ale i tak to zkusím.Když jsem Far Cry 3 hrál po prvé a dohrál jí tak sem si myslel že je to nejlepší hra na světě skutečně.Jenže pak sem nad tím začel přemýšlet a došlo mě že dvojka byla o dost lepší a proč ? To je snadné.Abych tohle nějak potvrdil tak jsem trojku otočil ještě jednou a jelikož už sem příběch znal a věděl sem co a jak.Tak sem bohužel zjistil že ta hra je skvělá jen na poprvé pak už to nestojí za nic.Inteligence nepřátel je totiž dosti nízká.A neni problém vybít celý tábor bez toho ,abyste vystřelily.Navíc i ten příběch pak už nějak ztrácel na zábavě.A hlavně vedlejší mise byli na stejné brdo a nebyli vůbec zábavné.A crafting jo fajn věc jenže prostě nebylo to potěšení ,ale spíš to bylo za trest něco craftit.Prostě chápu chtěli to nějak vylepšit jenže prostě vzniklo s toho akorát trápení ,které úmyslně zdržovalo herní dobu.Co mě ve hře štve nejvíc ? Je to přece akční hra od slovo akce že jo.No jo jenže když vystřílíte všechny ty pevnosti.Tak už nepřátelé nejsou a to je pak problém.Navíc i systém zbraní mě moc nenadchl.Sice je fajn si je vylepšovat dávat kamufláž atd.Jenže prostě když stačí aktivovat páku a vy je máte zadarmo tak to neni ono.Dvojka byla lepší ve všem a jak ve všem to vysvětlim.Prvně příběch je oničem ve dvojce to je pravda.To je bohužel obrovská slabina dvojky protože prostě příběch defakto neni.Nebo jako je ,ale takový nemastný.Jenže to vůbec nevadí protože ta hra je ve všem daleko lepší jak trojka.Prvně zbraně se opotřebují a to je fakt super ;) Když se vám v té nejtěžší situaci zasekne AK tak to pěkně naštve ,ale to k tomu patří a je to prostě další super věc.Vedlejší mise byli taky zábavné ano taky na stejné brdo defakto furt dokola jenže prostě byli velkolepější.A teda odpalovat konvoj aut mě bavilo hoooooooodně dlouho.A hledat diamanty po mapě byla super zábava.Protože díky nim člověk našel i další spolubojovníky a tak vlastně odkryl další mini příběch.A to je taky super věc na dvojce nejste tam sami.Váš parťák vás v nejnutnější chvíly ochrání a to je fajn.Můžou umřít takže je to další super věc.A když se ho snažíte oživit a on umře tak je to takové citové.Navíc prostředí dvojky bylo daleko líp udělaný a přišla mě i grafika jako že je lepší prostě bylo to takové skvělé.Dvojku sem otočil 3x a po každý sem luxusně zabavil.Trojku sem otočil 2x a s toho jen jednou mě to opravdu bavilo.Po druhý mě hnalo jen to ,abych zjistil zda opravdu je to tak dobrá hra a taky ,abych viděl druhý konec hry ;) " prvně sem je zachránil" Tak mě to zajímalo.Je mě jasný že sklidim hejty a urážky už jen za to že píšu jak prase ,ale tak jde o obsah a né o formu.A za druhé za to že bohužel většina lidí si myslí že trojka je bestovní a dvojka krám.Zahrajte si dvojku skválně a pak si dejte trojku a dívejte se na to jen jako na hru.A hned vám dojde že trojka je bez příběhu jen prázdná polo-akce.Zatímco dvojka je bez příběhu super akce ,která až na ten trapný konec prostě nikdy neomrzí.Tak snad to tady nevyvolá nějaký FLAME WAR nebo tak něco.Jde mě jen o to napsat svůj názor na tuhle hru.Nějak jí neurážím jen říkám že dvojka je pro mě lepší.Trojka je furt dobrá hra a bude ,ale prostě na kvalitu dvojky to nemá.Chci hru hrát a bavit se a né prožíváat a nudit se ;)
Necrosczzz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Darwel 13. 1. 2014 23:38

Obrázek
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

FiiO X1 + Sennheiser HD 25-1 II
Darwel
Dominating

Odeslat příspěvekod reventant 15. 1. 2014 01:29

Far Cry 3 je dobrá hra ,víc misí více ostrovu stejně velky jako kde začinate ,mohlo tam být motorové rogalo a lepši all pomocnici . i ponorka kterou by se potapělo a proskoumávalo ostrov zbírat vzorky,, a hlavi hrdina pit vodu 3 hod a jist , a aby si mohl lehnout a sednout což nejde,a málo kým jde pokecat.
reventant
First Blood

Odeslat příspěvekod tdjohn 9. 5. 2014 22:07

Začal jsem hrát až nedávno a vypadá to dost schopně. Minimálně by to mohlo zabavit, než přijde GTA na nové konzole. Lovení zvířat C4 je šikovné. Jen mě překvapilo, že i když to hraju na maximální detaily, že to zase taková pecka není. Fakt nechápu, jak někdo může pořád tvrdit, že konzole mají tak moc špatnou grafiku, že se nevyplatí na nich hrát. Přitom je to skoro stejné. Já to hraju na PC hlavně proto, že na konzolích to má tearing a to není normální dneska hrát.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Terminator3 26. 7. 2014 10:20

Co dělat ve hře po dohrání příběhu, když už mám vyčištěný všechny tábory a splněný všechny ty malý úkoly? :-) Je sice pár míst, kde se furt respawnujou piráti, ale to už je nuda :-)
Škoda Fabia II Combi 4x2 R3 12V
Terminator3
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Ertefol 26. 7. 2014 11:14

Já to řeším tím, že začnu hrát jinou hru ;)
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Dyaner 22. 10. 2014 16:32

Terminator3 píše:Co dělat ve hře po dohrání příběhu, když už mám vyčištěný všechny tábory a splněný všechny ty malý úkoly? :-) Je sice pár míst, kde se furt respawnujou piráti, ale to už je nuda :-)

Na patchi 1.05 už je v nabídce možnost restartovat si tábory a mohl bys jet odznovu...jinak ti ale určitě doporučím podívat se na Far Cry 4. Vyjde v listopadu.
Dyaner
First Blood

Odeslat příspěvekod Terminator3 22. 10. 2014 17:38

Netušíš, kde se daj tabory restartovat? Nikde jsem to nenašel. Patch mám nejnovější. Díky
Terminator3
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 22. 10. 2014 18:48

Je to někde v menu, zkusím to pohledat.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 23. 10. 2014 20:23

Dostal jsem se do neřešitelné situace (která podle mne nemá v takhle sandboxové hře co dělat). Mám zabít tetovanou příšeru, která je ovšem mě samotného sfouknout za pět sekund. I když to mám na obtížnost nejlehčí, tak ne a ne ji zabít, podle game playe do ní musíte nasázet desítky šípů než chcípne. Nějak nechápu co má tahle kravina znamenat, myslel jsem že po deseti šípech půjde dolů, ale ne, on se jen otevře svět duchů a potvora znova ožije. Fakt skvělá zábava do jinak výborné hry...
PoliceCollector
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka