Battlefield 3

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod SPY 28. 9. 2011 15:43

Na muj vkus strasne kempoidni, a ze pry taktika :D :D tu jsem teda nikde nevidel.

Az bude novej PC tak si mozna sjedu single kvuli grafice, jinak ale nezajem.
SPY
Killing Spree

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 28. 9. 2011 16:48

Dle mého názoru je ta grafika jako by z oka vypadla Crysis2 (až na ty teplé barvy v Crysis).
Takže v podstatě hodně ok.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod 16cmfan 28. 9. 2011 17:02

Btw, dajú sa tam bortiť tie veľké budovy ? Ak mám byť úprimný, teším sa na nové BFko len kvôli tomu... na všetko ostatné máme Armu.. aj keď je taká aká je no :D
Som blbší ako ste Vy. Vy ste blbší ako ja.
16cmfan
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 28. 9. 2011 17:34

tdjohn píše:Moc mi nepomůže, že na mě bude blikat sniper. Stejně ho puškou netrefím, když bude daleko a ještě se bude hýbat. I v BBC2 se hned zjistilo, kde sniper je, ale i tak ho dostat není lehké a moc zábavnosti to nepřidává. To už by udělali lépe, kdyby je zrušili. Kdyby ležení nehrozilo, tak by tam polovina lidí neležela. Nevím, proč tam vůbec ležení je. Vlastně jo, to je ta taktika, kdy si s kulometem lehnu do té chodby. Kooperace se mi tam ale líbí.

Nebo přidali i bezva baterky, které tě oslní a nic nevidíš :D Super, to raději MW3.

Hele, ale to je tvuj problem ze toho snipera netrefis, ne te hry. Ja s tim treba nemam problem. Ale to bude asi tim mys vs. gamepad, ne?
A v BBC2 ti zase vadilo drepeni, ze? :D Ono vubec nejlepsi by bylo abys chodil jen dopredu a dozadu, aby bylo lehci se navzajem trefit, vid?
Oslepeni baterkou je dobry napad. Nebo tobe kdyz nekdo posviti baterkou do obliceje, tak vidis vsechno normalne?
kemperi na chodbach jsou blbi, no. Ale od toho buh vymyslel granatomet, ze? :D

Btw grafika by mela byt pry jeste o trochu lepsi v plne. Hlavne pry textury by mely byt lepsi pro nastaveni High a Ultra.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod tdjohn 28. 9. 2011 18:23

V COD s tím problém nemám. V BF všechno kope a střílí to úplně jinam. Když se mi po první ráně schová za keř, tak udělám co? On vykoukne a na jednu ránu mě má, takže kdo má lepší šance?

Mně ležení nevadí, je je i v COD, ale nikdy tam nepotkáš někoho ležícího, který by nešel lehce sundat. Tady leží každý a všude, dost nuda.

Ve skutečnosti chodím i na záchod, to v BF také není a vůbec mi to neschází.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 28. 9. 2011 19:01

A co udelas kdyz se ti za ten ker schova v MW2?

V BBC/BF3 jdou lezici sundat obtizneji? Ja myslel ze kdyz jsou na zemi tak jsou vetsinou hrozne pomali. PCckari tam nelezi, protoze vi ze by si moc dlouho nepolezeli.

To asi jen lamy s gamepadem maji problem trefit statickej cil. :D

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod SPY 28. 9. 2011 19:20

PCckari tam nelezi, protoze vi ze by si moc dlouho nepolezeli.

:D :D :D :D :D Hral jsi to vubec? V ty bete kempi 2 ze 3. Camperstrike. A kdyz jsem koukal na youtube na nejakyho aktivniho hrace tak koncival se skore 3/10+ jelikoz ho vzdycky nekdo ukempil. No jo, ja vim holt to je ta taktika pro dospely :lol:

To asi jen lamy s gamepadem maji problem trefit statickej cil.
Osobni zkusenosti ? :lol:
SPY
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 28. 9. 2011 19:28

Ocividne o tom nic nevis. Camperi tam nejsou. Respektive ne vic nez v kterekoliv jine hre.

Jinak kdyby ti to nedoslo, tak princip toho modu mod je v tom, ze jeden tym se snazi znicit CP a druhej jim v tom musi zabranit. Takze jestli hrajes jako debil a na branici strane bezis do utoku a na utocne strane nedelas nic, tak je to tvuj problem.

A technicka - na killy se tady nehraje. Prvni v tabulce muze byt klidne -10K/D. :-*

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod tdjohn 28. 9. 2011 19:35

Já tu zažil nejvíce kempování za poslední 2 roky. V MW když vidíš snipera, tak jsi buď hned mrtvý (jako tady) a nebo do něj vyšleš dávku a je po něm. Jenže v BBC a BF mají zbraně rozptyl, takže on dá jednu ránu, ty dáš jednu. Ty už ale ležíš mrtvý a on může dávat další. Ty sice také můžeš dávat další, ale už je pozdě.

-- 28. 9. 2011 20:35 --

Na killy se možná nehraje, ale pokud ses nevšim, tak protivníci mají zbraně a nenechají tě jen tak projít k bombě.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod SPY 28. 9. 2011 19:37

Nez v kterekoliv jine hre :D Treba takovej quake, jo tam v kazdy ulicce ceka minimalne jeden v leze az mu tam nekdo proskoci. OFC vsechny hry jsou na tom uplne, ale uplne stejne :D

A techcicka ... To je tvoje vec na co hrajes, jestli neumis striles a delas ze sebe pokazdy obetniho beranka tim ze aktivujes/deaktujes bomby tak gz za celkovy ratio K/D 0.5 a prvni misto v tabulce. Tyhle freekilly mi totiz chutnaj nejvic :-*
SPY
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 28. 9. 2011 19:48

Srovnavat BF a Quake je asi neco jako srovnavat GT5 a Hot Pursuit...GZ

SPY píše:A techcicka ... To je tvoje vec na co hrajes, jestli neumis striles a delas ze sebe pokazdy obetniho beranka tim ze aktivujes/deaktujes bomby tak gz za celkovy ratio K/D 0.5 a prvni misto v tabulce. Tyhle freekilly mi totiz chutnaj nejvic :-*

Zalezlej v rohu se sniperem v ruce, vid? :oops: :lol:

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod USER47 28. 9. 2011 19:57

Lo!Zza píše:Srovnavat BF a Quake je asi neco jako srovnavat GT5 a Hot Pursuit...GZ

Spíš jako srovnávat Split Second a Blur.
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod 16cmfan 28. 9. 2011 20:02

User to vystihol, BF je arkáda... sorry chlapci, ArmAAA to je to pravé zabugované simulatíčko :D
Som blbší ako ste Vy. Vy ste blbší ako ja.
16cmfan
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SPY 28. 9. 2011 20:03

A v tom srovnani je snad nejakej problem nebo co? Nebo snad quake neni kterakoliv jina hra stejnyho zanru?

Ne, ze bych hral teda quake, prevazne hraju Halo a svete div se i tam jsou tam objectivy a nekempi se tam ani v ulickach ani v kerich. Ale presto se vzdycky najde nejakej Lojza co si musi splnit mermoci svuj ukol bez ohledu na to co se deje kolem.
SPY
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 28. 9. 2011 20:07

Jasny no. Ono vlastne taky treba Starcraft je to samy jako AoE2. Taky tam stavis budovy a tak..

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka