já se celkem snažím, v JETu už mi to celkem jde, ale stejně dělám spoustu kravin při manévrech, jako když se chceš dostat z dostřelu pronásledovatele. Chce to cvik no, a taky šoupat myší, je asi dost debilní, ale zatím to jinak nemám. Už pokukuju po:
http://www.czc.cz/microsoft-xbox-360-wi ... 99/produktAle prý k tomu není ani ten nabíjecí kabel, tak nevím, navíc mají přijít nové ovladače z XOne a PS4.
V Helině mi to moc nejde, teda ono to dost záleží asi taky na spoluhráči, chce to být sehraný, ptz sám člověk v helině toho moc neudělá, nebo alespoň já ne. A v situaci 1v1 proti lepším pilotům moc neobstojím.
Ve Scout helině už se lepším, manévruje se s ním o dost lépe, ale taky nic nevydrží, navíc je v ní člověk opravdu hodně zranitelný a zase, chce to druhého, který mu ji opravuje nejlépe za letu.
Intel Core i5-4690K · SPC Fera2 (fan F12PWM) · 16 GB DDR3 · MSI GTX1060 Gaming · Kingston KC400 · Crucial M500 · MSI Z97M Gaming · Fractal Design Define Mini (4xF12PWM) · Corsair RM650 · Dell U2717D
Octavia IV Combi