Battlefield 3

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod .soul 5. 11. 2011 13:15

Tohle by se mělo vytisknout, zarámovat a vytáhnout v diskuzích PC vs konzole, kde zastánci PC hraní tvrdí, že na počítači taky stačí strčit disk, nainstalovat a bez problémů hrát :-)
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod 8Paul 5. 11. 2011 14:14

_DAVE_ píše:Mám to brát tak, že ani giga VRAM nestačí? uff. :oops:

Na ultra detaily v rozlišení 1920*1200 v multiplayeru (caspian border) v 64 hráčích to opravdu nestačí. Vzhledem k tomu že na ultra Dice doporučují min. GTX580 tak je to docela pochopitelné.

.soul píše:Tohle by se mělo vytisknout, zarámovat a vytáhnout v diskuzích PC vs konzole, kde zastánci PC hraní tvrdí, že na počítači taky stačí strčit disk, nainstalovat a bez problémů hrát :-)

Je to tak, dneska už se do PC dávno disky nestrkají. Dneska se hra dvěma kliky koupí a stáhne, dalším klikem spustí, a pak už se hraje. Aspoň tak to funguje u mne :D .
"War does not decide who is right, war decides who is left."
8Paul
Killing Spree

Odeslat příspěvekod .soul 5. 11. 2011 16:28

Stejně jako na konzolích ;-)
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 5. 11. 2011 16:34

Tohle by brali majitelé Arcade jako provokaci.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod .soul 5. 11. 2011 16:38

:D

Dokoupit disk není problém ;-)
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod 8Paul 5. 11. 2011 17:41

.soul píše:Stejně jako na konzolích ;-)

Bohužel, her co se dá na PS3 koupit digitálně je jen fraction..takový Uncharted 3 si pořád budu muset objednávat na debilním kotouči.
8Paul
Killing Spree

Odeslat příspěvekod .soul 5. 11. 2011 17:56

To by si vážně radši stahoval 20gb nebo kolik to má?
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod 8Paul 5. 11. 2011 18:09

20GB mám staženo cca za hodinu a půl, takže ano, raději bych to stahoval než muset čekat dny (popř. týdny, pokud to beru z UK) na debilní kotouč :-).

Když vyšel Zaklínač 2, tak jsem ho měl stažen a nainstalován dvě hodiny po jeho vydání na gogu, a už jsem se do něj mohl ponořit...digitální distribuce je prostě supr.
8Paul
Killing Spree

Odeslat příspěvekod .soul 5. 11. 2011 18:18

No u nás na koleji, kde rychlost internetu závisí na počtu nezadaných jedinců, bych to stahoval týdny :)
Jinak si stačí skočit do kamenný prodejny a máš to hned (popřípadě třeba Alza dováží do 2 hodin) a furt tě to vyjde levněji, než třeba na Steamu..
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod 8Paul 5. 11. 2011 19:32

Existují mnohem levnější shopy než steam, ale když má steam sale akci, tak je nepřekonatelnej. V kamennejch shopech jsou hry o dost dražší, nemluvě o poštovným. Z UK občas krabice kupuju, když je to o dost levnější, ikdyž poslední dobou už od toho taky ustupuju.
8Paul
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PC 5. 11. 2011 20:35

Zapomínáte na jedno-pokud má někdo slušnou soudobou mašinu (Např. i52500k & GTX 560Ti)užije si hru v MNOHEM lepší kvalitě nežli na jakékoliv konzoli. Ten rozdíl je prostě patrný na první pohled, nezapomínejte že konzole mají jen směšnou DX9.
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Ertefol 5. 11. 2011 20:41

A já hlupák si myslím, že hry vypadají už nějaké čtyři roky stejně (ne, nekecám, já v tom nějaké enormní rozdíly vážně nevidím).
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Sasakr 5. 11. 2011 21:17

Arma 2 běží taky na DX9 (afaik) a nic reálnějšího furt není :-P

Zrovna o nových verzích directů si myslím, že je to v dnešní době už jen reklamní trik. Jo, přechod z osmiček na devítky byla revoluce. Ale pak už jen prťavé evoluční krůčky.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Ertefol 5. 11. 2011 22:07

On nikdo nepoznal ani tu sedmičku od osmičky... Však je třeba jen vytrvat, jakmile přijde nová generace konzolí, přijdou další technologické skoky (a otravná nutnost upgradovat počítač/koupit novou konzoli)
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod 8Paul 5. 11. 2011 22:38

Pokud někdo nepozná rozdíl mezi low detaily v rozlišení 1280*704@30fps a ultra detaily v 1920*1080@60fps, to je jedna věc, ale tvrdit že "nikdo nepoznal rozdíl mezi DX7 a DX8" už je krapet silnější kafe :-D.
8Paul
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka