Battlefield 3

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Sasakr 25. 10. 2011 20:46

Že ta mrtvola zmizí, až na ni nebudu koukat? Nebo prostě zmizí tak, že si toho nevšimnu? Ne prostě že na ní čumím a nejednou zmizí.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod powerball 25. 10. 2011 20:49

nebo proste nezmizi ne? v signlu neni tolik panaku najednou aby to ty vase super nabuseny masinky neutahli :P
seek discomfort
powerball
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 25. 10. 2011 20:49

Sasakr. A jak má hra vědět, kdy budeš mít čas se jít dívat jinam? Třeba budeš někde sedět a pořád kropit na jednom místě. Za pár minut tam budeš mít 25 stejných lidí a už by to asi vypadalo divně :D
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 25. 10. 2011 21:47

Hele, já nejsem programátor, já jsem hráč. V L4D mizení nevidím, a to ti zaručuju, že tolik mrtvol, co je tam, v jiný hře nenajdeš.

Koneckonců jestli v BF3 není ten dementní nekonečnej spawn, tak by se to, co říkáš, stát nemělo.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod USER47 25. 10. 2011 21:54

tdjohn: Mizení těl při pohledu jinam je naprosto standardní technika, kterou využívá většina her.

Sasakr: Podle recenzí tam nekonečnej spawn občas je.
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Weightlifter 25. 10. 2011 21:56

V Crysis se to dá nastavit :wink:
Co nejde silou, jde ještě větší silou!
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod .soul 26. 10. 2011 01:01

Tak limitka je doma :)
2 hodiny na mrazu, ale mám Battlefield triko a plakát :)

Mimochodem tohle bude prodejní trhák jako kráva. Jenom v Korunní bylo před prodejnou minimálně 220 lidí a to je jeden obchod ze stovek v ČR.
A to se jedná jen o předprodej, hratelný to bude až v pátek...
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod inexplicit 26. 10. 2011 06:43

Weightlifter píše:V Crysis se to dá nastavit :wink:

to mi rikas az ted? :D
inexplicit
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 26. 10. 2011 07:40

USER47 píše:tdjohn: Mizení těl při pohledu jinam je naprosto standardní technika, kterou využívá většina her.

Sasakr: Podle recenzí tam nekonečnej spawn občas je.

A když se jinam nepodíváš?
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod 16cmfan 26. 10. 2011 09:15

Miznú aj respawnujú sa priamo pred očami... pff next-gen hra ? Alebo tá "interaktivita" prostredia a zničiteľnosť ? Predscriptované tam je všetko. ArmA 1 bola na tom lepšie s interaktivitou, keď si mohol do vzduchu veľký most vyhodiť. :D Ako fakt, lepenková krabica - nič to s ňou nepohne, drevené stoličky to isté. Koridor jak sviň... čo na to všetci vidia ?
Som blbší ako ste Vy. Vy ste blbší ako ja.
16cmfan
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 26. 10. 2011 09:22

Mas pravdu. Fyzika na bodu mrazu. :-\
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Weightlifter 26. 10. 2011 09:59

inexplicit píše:
Weightlifter píše:V Crysis se to dá nastavit :wink:

to mi rikas az ted? :D

Protože v jedničce se dalo nastavit úplně všechno, to až dvojku ti kok*ti úplně pozamykali
Co nejde silou, jde ještě větší silou!
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod USER47 26. 10. 2011 11:10

tdjohn píše:A když se jinam nepodíváš?

Kdyby počet těl dosáhl nějakýho limitního počtu, pravděpodobně by ti začala mizet i před očima. Tím mizením v místech, kam se nedíváš, se tomu ale předchází.
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 26. 10. 2011 11:15

Právě, ale proč předcházet, když to jde vyřešit rychleji. Si pořád také na něco stěžujete. Mizení těl před očima je najednou problém... :D
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod 16cmfan 26. 10. 2011 11:22

No mne to príde ako veľký problém a to nehovorím o mizení tiel... veľkohubé prehlásenia vývojárov, akýže obrovský technologický skok urobili s Frostbite 2.0 Enginom... ho*no.. dokiaľ tu budú terajšie konzoly, tak sa v živote nedočkáme fakt NEXT-GEN hier. Pretože terajšie NEXT Gen tituly sa od 2006 nepohli ano o kus *****-u dopredu. A už by si mohli uvedomiť vývojári, že chceme výbuchy, ničenie veľkých budov na malé "pieces of *****", simuláciu kvapalín, dohľadnost 20Km+ atp. A to všetko sa dá. Lenže je veľa ľudí, ktorý majú v riti. A takto sa vývoj nepohne nikam.

Ak si to teraz vezmem, fakt buďme radi za BISákov a ich ArmA III... BF3 pôsobí na Armu asi ako letný vánok na Titanic. :D
Som blbší ako ste Vy. Vy ste blbší ako ja.
16cmfan
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka