CS Source - problémy s připojením...VYŘEŠENO

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Rboost 18. 4. 2010 16:37

Zdravím všechny a prosím o radu. Mám Win7 64-bit na slušným počítači a připojení přes UPC - hraju CS Source legálně přes Steam. Steam nabíhá bez problémů - nastartuju CSko - taky vše OK, ale když si zvolím nějaký server, tak ten se načtě, zobrazí se úvodní okno s výběrem, zda CT nebo T a hra vytuhne. Musím ji shodit přes správce úloh - píše to, že hl2.exe neodpovídá. Dřív mi pár servrů jelo (ale jen málo... cca 1 z 10-ti co jsem zkoušel), ale dnes už ani ty osvědčené. Vůbec netuším, čím to může být. Měl bych něco nastavit přes konzoli jinak nebo tak něco ?
Díky za každou radu...
Naposledy upravil Rboost dne 18. 4. 2010 23:10, celkově upraveno 1
Rboost
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Ertefol 18. 4. 2010 17:10

Co firewall? Zkoušel jsi ho vypnout/přidat výjimky?
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Rboost 18. 4. 2010 17:13

To nezkoušel, protože doteď mi to jelo (alespoň něco). Ale nové zjištění... hrávám z 99% deathmatch a tam se to kouše. Teď jsem vyzkoušel, že když se přihlásim na stejné mapě do normální hry, tak ta jede. :shock: :hm vůbec nevím o co tu jde.

-- 18. 4. 2010 17:15 --

Ale asi to bude náhoda, teď jsem zkoušel jiný server s klasikou a taky se kousl.
Rboost
Killing Spree

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 18. 4. 2010 18:23

Nemůže to haprovat s češtinou na Steamu? Kdysi jsem s ní míval problémy. Ale teď když je už oficiální, tak by to snad dělat nemělo.
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
http://dreamer.blog.doupe.cz/
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod Rboost 18. 4. 2010 18:37

Fakt nevím co s tím... teď jsem chvíli hrál jednu aim mapu, ale byl to asi až 5. server co mi šel. Mých pár oblíbených map, co mi do teď jeli už nefunguje... a to jsem to už minulý týden celý CS všetně steamu přeinstaloval.
Pro kontrolu pls. hl2.exe co mám v css a co hapruje má 106496 bytů. Máte to stejně ?
Rboost
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Rboost 18. 4. 2010 21:21

Haló haló, napište někdo alespoň jestli máte ten soubor hl2.exe stejný...
Rboost
Killing Spree

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 18. 4. 2010 21:32

Nemám Half-Life 2, jen epizody, ale všude mám jinak tuhle velikost.
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
http://dreamer.blog.doupe.cz/
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod lama 123 18. 4. 2010 22:09

Zdravim ja mam taky problem s CS:S a HL2DM na STEAMU mi behaji vsechny ostani hry normlane napr. HL2, HL2 EP. 1,2. Ale kdyz pustim CS nebo DM tak se mi pusti hra pak mi to napise HL2.exe prestal pracovat a konec delaji to jen tyto 2 hry. mam W7 X64 ultimate drive vse behalo OK ale posledni cca.2 tydny mam tento problem CS jsem komplet smazal a znovu stahl jednou se to rozjelo ale pri dalsim spusteni opet stejny problem STEAM jsem zkousel jak normalni tak BETA verzi. Nevi nekdo co stim??
Diky
NTB: ThinkPad X201
PC: Cooler Master Stacker nVidia edition, Intel Xeon E5506 @3.6, 12Gb ram, Geforce 660+24"FHD+ G400s + G15
TEL: SG S6 + Razr V3i
Vozítko: Rapid Spaceback 1.2 Tsi
lama 123
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Rboost 18. 4. 2010 23:09

Zdar všem, tak se zdá, že jsem vygooglil radu, která mi to pořešila (alespoň zatím to funguje) !
Spouštím teď STEAM v režimu kompatibility s Win XP SP3. Tak to lamo zkus taky.
Všem díky za podněty a mějte se !
Rboost
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Ertefol 18. 4. 2010 23:11

Nemáš zač, díky za zodpovězení problému pro budoucí generace :)
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor