Battlefield - Bad Company 2

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod tdjohn 20. 7. 2011 14:40

Je to střílečka, tam se toho moc vymyslet nedá. Minimálně ne u EA. Na dnešní poměry to není vůbec špatné a hlavně to není dlouhé. Má to dobrý dabing, pěknou grafiku a střílí se tam, tak co :D HL2 mě také nebavil a stejně jsem ho dohrál. Prostě střílečky nebývají většinou výjimečné.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 20. 7. 2011 18:20

Tu hru dělali DICE ne EA.
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
http://dreamer.blog.doupe.cz/
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod tdjohn 20. 7. 2011 19:36

To byl spíše vtip, protože EA má asi milion firem, ale většina her má podobnou úroveň. Je to dobré, ale něco tomu schází.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 20. 7. 2011 23:01

Mě se single taky líbil, destrukce byla asi nejlepší co jsem kdy viděl. A to se dnes pořád vidí málo. Třeba Crysis2 má tu fyziku a destrukci úplně nulovou.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod Weightlifter 20. 7. 2011 23:13

Destrukce byla slabá všechno bylo naskriptované a trosky které z baráku odpadly se daly přejít jako by tam vůbec neležely. Nejlepší destrukci má pořád Crysis
Co nejde silou, jde ještě větší silou!
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 21. 7. 2011 07:11

Tak jsem to včera rozjel a zpracování se mi líbí, problém je v tom, že když projdu cca 3-4 chackpointy, tak mi začne děsně lagovat klávesnice. Přidal jsem tam ale češtinu.
Dělalo vám to někomu?
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 21. 7. 2011 07:19

Jen klávesnice? Fps a věci okolo máš v pořádku?
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod jezek 21. 7. 2011 08:42

Jo, mírně poklesne FPS, ale nic co by stálo za hřích. No ještě to budu dneska testovat. Spíš mě zajímá, jestli to nemůže být tím, že jsme češtinu nahodil na steam verzi B:BC2? Což mě napadlo až dneska.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 21. 7. 2011 09:10

Ještě jedna věc - máš problémy se zvukem? Dělá to smyčky, skáče zvuk?
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod jezek 22. 7. 2011 06:10

Ne, zvuk je OK.
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 22. 7. 2011 09:54

Zkus v settings.ini v c:\Users\<username>\Documents\BFBC2\ (Nebo prostě kde to ini máš) poštelovat RenderAheadLimit=# Dej tam jedničku nebo nulu.
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod jezek 22. 7. 2011 09:54

Dobře, dík.
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod PC 4. 10. 2011 20:23

Kolegové mám problém: zaregistroval jsem si hru do toho podělaného originu a co se nestalo. Nabídlo mi to dvě verze De Luxe a normal. Sem si říkal - nějaký deLuxe mám, tak to bude vono... Zaškrtnu to a od té doby mi nejde MP. Pak se já blb kouknu na krabičku a sice de luxe mám ale Battlefield 2, ne BadCompany Battlefield 2 :( Co s tím ?
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 4. 10. 2011 22:20

Mno napiš na podporu v Originu a pak nám dej vědět. :-D

Nic jiného mě zatím nenapadá.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 5. 10. 2011 10:49

Tak to hodne stesti s podporou. :D
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz