Battlefield - Bad Company 2

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Psycho vlk Wolf 4. 3. 2010 08:34

Nikde jsem nenašel topic z touto hrou, tak zakládám nový.

Mám dva dotazy:

1) Občas přeblikáváj textury a třeba po odstřelení stěny jsou vidět ve vzduchu hrany cihel. Ovladače mám ATI 10.2. Dají se někde najít už 10.3? Dělá vám to taky?

2) Připojim se na jeden server a když z něho odejdu, tak už se nepřipojím na jinej. Píše to: Connection to the game server has been lost....atd. Stalo se to někomu? FW mám vypnut. Pomůže snad jen reset modemu.

:-|
Psycho vlk Wolf
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Weightlifter 4. 3. 2010 08:54

Máš vypnutý Firewall? Stačilo hru dát do vyjímek ne
Co nejde silou, jde ještě větší silou!
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Psycho vlk Wolf 4. 3. 2010 09:01

FW mám jak vypnut, tak hru ve vyjímce. Jednou se připojím v pohodě a podruhé už nic. Navíc včera v noci jsem se na účet přihlási až na podruhé a servery to ani nenašlo a psalo to něco jako Fail to connection EA online. :-|
Psycho vlk Wolf
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Weightlifter 4. 3. 2010 09:56

Když máš FW vypnut tak už nemusíš mít vyjímku, tady bude problém spíše někde jinde, otázkou zůstává kde
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod brazda.l 4. 3. 2010 10:04

Zdravím, nevíte někdo, proč když spouštím hru jako obyčejný User, tak se mi nezobrazuje ping? Ale když hru spustím jako Admin, tak jo.
PC: Asus P8P67 Pro | Intel Core i5-2500K + Cooler Master Hyper 212+ | Gigabyte GTX560 Ti OC | Kingston 4GB DDR III 1333Mhz | Seagate 500GB | Asus DRW-2014L1T | Enermax 600W NAXN 80+
| HP LP2275w

Notebook: Lenovo Thinkpad R500 2732-7JG
brazda.l
First Blood

Odeslat příspěvekod Psycho vlk Wolf 4. 3. 2010 10:28

Co jsem četl po netu, tak jsou problémy i s Punkbustrem, a s tím připojením má také dost lidí problémy. EA prý na tom pracuje. Uvidím večer doma
Psycho vlk Wolf
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Fuck8r 6. 3. 2010 10:38

je nějaký rozdíl standart x limited edition co se týče multiplayeru?
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Rampage

Odeslat příspěvekod Mrak 6. 3. 2010 10:39

Limitovaná edice akčního titulu Battlefield: Bad Company 2 přinese jejím hráčům šest speciálních odemykatelných vylepšení do hry. Do začátku tak dostanou hned několik výhod, k nimž se ostatní budou muset prokousat. Konkrétně se jedná o tyto vylepšení:

- lepší pancéřování vozidel - Vylepšené brnění přinese hráči výhodu ve všech vozidlech, jež díky němu budou méně náchylná na výbušnou a průraznou střelbu.
- posílení palubních zbraní - Možnost vylepšit dopravní prostředek silnější zbraní napomůže v přímé destrukci protivníka.
- detektor nepřátel - Dokáže odhalit skryté nepřátelské vojáky v blízkém okolí transportérů.
- naváděcí šipka - Umístitelná na nepřátelské vozidlo, jež se pak lehce stane cílem vašich spoluhráčů s protitankovými zbraněmi.
- dvojice klasických zbraní - M1A1 a pistole M1911
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Fuck8r 6. 3. 2010 10:47

takže jestli je mulťák nějak propojenej se singlem (jde tam hrát s tím co už máš v singlu odemčené) tak budou mít vlastníci LE výhodu i tam
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Rampage

Odeslat příspěvekod Mrak 6. 3. 2010 10:50

Fuck8r píše:takže jestli je mulťák nějak propojenej se singlem (jde tam hrát s tím co už máš v singlu odemčené) tak budou mít vlastníci LE výhodu i tam

To jsem ani nevěděl, že je propojen :)
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Psycho vlk Wolf 7. 3. 2010 13:26

Fuck8r píše:takže jestli je mulťák nějak propojenej se singlem (jde tam hrát s tím co už máš v singlu odemčené) tak budou mít vlastníci LE výhodu i tam

Dle mého názoru ne. Žádné propojení tam nebude.
Psycho vlk Wolf
Killing Spree

Odeslat příspěvekod 3D_Crab 9. 3. 2010 23:10

Nevíte, jakým způsobem je realizován multiplayer ? Jestli je to ten kreténskej systém peer-to-peer a nebo klasicky dedikovanejma serverama ?
Uhni krávo, nesu sklo.
3D_Crab
Dominating

Odeslat příspěvekod Psycho vlk Wolf 10. 3. 2010 08:23

Dedikované servery 8-)
Psycho vlk Wolf
Killing Spree

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 4. 6. 2010 17:39

Hraju single a kupodivu líbí. Parádní destrukční model. Ideální oddychovka.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod Weightlifter 4. 6. 2010 17:45

Ten destrukční model vypadá sice dobře, ale při bližším pohledu zjistíš že se to rozpadá pořád všechno stejně a když nějaká ta část leží na zemi tak přes ni normálně přejdeš je to takové jakési nedodělané
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Další stránka