Batman: Arkham Asylum

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod spajza X 7. 8. 2009 09:51

Demo -> http://www.nzone.com/object/nzone_batma ... loads.html stahujem len koli vyskusaniu tych 3D okuliarov co mam z Dead Space art booku.. som zvedavi :))
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 7. 8. 2009 10:02

Spajzo, mám ten pocit, že na tohle potřebuješ ty speciální brýle od Nvidie, které stojí docela dost a navíc to 3D podporují asi jen 2 LCD TV, takže si s papírovými brýlemi asi nevyzkoušíš nic
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod spajza X 7. 8. 2009 10:23

Tak to demo mi na 64bit viste ani nejde nainstalovat.. ziadny instalator, len vidim ako mi v sidebare ubera miesto z HDD .. cakal som asi 3min a restart, skusil 2x a ten bordel leti z HDD.
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod jezek 7. 8. 2009 12:25

Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 7. 8. 2009 13:04

Ježku, to už spajza hrál, on chtěl vyzkoušet 3D na PC :-) S papírovýma brýlema to ale asi fakt nepujde :-)
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jezek 7. 8. 2009 14:19

Jasně, v pohodě, jenom tady to vypadalo, jako by to ještě nezkoušel :-(
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod spajza X 8. 8. 2009 07:36

GPU PhysX in Batman Arkham Asylum Demo http://www.youtube.com/watch?v=vINH6Z9kqgI&fmt=22

a broken :D

Obrázek

___________________________________________________________________________________

Behind-the-Scenes: Making the Game HD http://www.gametrailers.com/video/behin ... kham/53922 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod 8Paul 8. 8. 2009 08:59

Žádný 3D brejle potřeba nejsou, ale na zapnutí AA a PhysX je potřeba nVidia karta (nVidia na hře spolupracovala).Hra je naprosto perfektní a jasná koupě, šlape taky skvěle.
"War does not decide who is right, war decides who is left."
8Paul
Killing Spree

Odeslat příspěvekod spajza X 8. 8. 2009 09:39

Full PhysX podpuru mala obsahovat aj PS3 nVidia based konzola.. lenze Bill povadal, ze nie LOL .
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 8. 8. 2009 09:56

Tak jsem si to včera konečně dal. A musím uznale pokývat hlavou. Ano, takhle by se měli dělat hry s filmovou licencí. Co mě ale na té hře tak nějak vadí je engin. Unreal z toho *****í na sto honů a mě se už zajídá. Mometálně mám v mechanice Unreal Tournament III a tak nějak mi to přijde skoro stejné (je to jenom dojem), špatná práce s odlesky, místy poněkud divné proporce, některé efekty. Nevím, prostě mě ten už engin se-re jak se všude nacpe. Navíc to moc dobře neumí s destrukcí okolí.
Jinak hra dost dobrá. Batman se skvěle hýbe, Joker je gut psychopat a asi to bude dobrá tour Batmanovským universem. Z čeho bych ale měl trochu strach je délka hry a že cesta bude až moc okatě nalinkovaná.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod 16cmfan 8. 8. 2009 09:59

je to pekný...ale dokud nebudu mít grafické karty na oboch stranách zavedený spoločný standard, tak to bude vždy jen o nejaké featurky...a hra se bude dát pohodove hrat i bez PhysX
a to me sere...využití PhysX pro časticou fyziku(napr. domy by se neskladali s nejakych kvádru ale meli by po nárazu nepravidelne poškodené struktury) atď. jako napr. fyzikálny simulace vody,par....

EDIT: Red Faction 3 snad prinese neco novýho....a nepotrebuje to PhysX
Som blbší ako ste Vy. Vy ste blbší ako ja.
16cmfan
Killing Spree

Odeslat příspěvekod 8Paul 8. 8. 2009 11:32

PhysX je prostě zatím "jen" efekty zadarmo jako bonus pro majitele nVidií.Není na tom nic špatného když jim nVidia s vývojem pomáhala.Nikdo ATi nebrání aby sami rozjeli nějakou obdobu Way its meant to be played programu.

Co se PhysX v PS3 týče, je to totální blbost už proto, že PS3 obsahuje jakousi mutaci GF7800, což je krapet postarší neprogramovatelná karta, a pro Cell nVidia PhysX dělat asi nebude.......
"War does not decide who is right, war decides who is left."
8Paul
Killing Spree

Odeslat příspěvekod 16cmfan 8. 8. 2009 12:01

jj paul má pravdu, dokonce je slabši a mene technologicky vyspelá jako u xboxu...posudte sami hw ps3 http://en.wikipedia.org/wiki/RSX_'Reality_Synthesizer'
u xboxu se mi zdá, že ta architektura toho cipu R500 má blizko k unifikovanej archi.
i když, cell processor v ps3 by mohl zvládnout physX...

tak či tak...sou to jen male finesy a neprinášejí nic co by tu nebylo....až s príchodem RF3, kde neni limitovan vyrobcem té či one gk karty pricházi konečne uveritelne znicitelne prostredi a tusim, je tam aj náznak časticove fyziky...co sem doposud nevidel, snad jen v nejakych pred-renderovanych CG filmech...ale to sme už jinde...
Som blbší ako ste Vy. Vy ste blbší ako ja.
16cmfan
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 8. 8. 2009 12:14

Hmm, a já měl dojem že Sony vypustilo ve spolupráci s nVidií dev. kity phisX na PS3 už docela dávno. No nic, popojedem.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod PC 8. 8. 2009 12:18

Je to skvělá hra, dohrál jsem demíčko asi pětkrát, zkouším různé nastavení. Běhá to plynule i ve full HD, dokonce i s AA, ale bez AA to jede okolo 42FPS za sekundu,což je velice slušné(S AA8X cca 27FPS). Velmi mě baví poletovat nad hlavami dezorientovaných strážných a věšet je na chrliče za nohy jako pavouk ulovenou mouchu. Chce to tedy trochu nataktit procák... (na full HD,AA a full pshys X) poletující papíry jsou blbinka ale potěší to.... Tahle hra mi hodně připomíná Splinter Cell, doufám že půjde celá projít bez střílení, vlastně, ono se střílení k Batmanovi ani nehodí... Snad to bude taková zábava i v plné verzi...
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Další stránka