Deus Ex 3

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 28. 8. 2011 10:48

Jeste jsou dalsi hry co tento tok vyjdou a urcite budou kandidovat na hru roku jako batman nebo battlefield 3, takze zatim je to asi dost predcasne hodnotit
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod tdjohn 28. 8. 2011 10:54

Na Batmana jsem úplně zapomněl. Jestli to bude jako jednička a jen o něco lepší, tak by to mohlo smést všechny ostatní hry. Ten Battlefield 3 podle mě moc šanci nemá. Jestli se soustředili hlavně na MP, tak singl bude jen tak do počtu. BBC2 SP byl fajn, ale určitě na něj nevzpomínám :)

Ještě k tomu DE. Někdo psal, že to jen proběhl a že nuda. Je ta hra spíše na vychutnávání? Třeba takové GTA 4 je při proběhnutí určitě dost nuda, ale když člověk využívá všechno, co město nabízí, je to z toho úplně jiná hra.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod USER47 28. 8. 2011 10:56

Moc nad tím nedumej, prostě si to zahraj a uvidíš...
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 28. 8. 2011 11:02

To by bylo nejlepší, jenže mám ještě přes 10 her, které bych měl někdy (letos) dohrát. Kupovat pořád další nic neřeší :D Jestli bude DE pecka, tak si ji můžu parádně užít třeba za měsíc s tím, když budu tušit, jak to správně hrát. Ne vždy je chuť na nějaký žánr. Nemá zase cenu hrát to jen proto, že to vyšlo.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 28. 8. 2011 11:03

USER47 píše:Každopádně jednička je famózní hra, kterou bych doporučil každýmu kdykoli a kdekoli, takže já radím nejdřív si ji projet.:D

Jednicka mne abslutne nebavi. 2x jsem ji dal sanci a ani jednou jsem nemel chut to zapinat znovu. Vinim z toho hlavne zastarale mechanismy a spatnou grafiku.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod tdjohn 28. 8. 2011 11:05

Nedávno jsem to zkoušel a grafika byla dobrá. Určitě budou i nějaké vylepšovací mody. Mně akorát vadilo, že bych to musel hrát na PC. Nějaký remake pro konzole by to chtělo.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod USER47 28. 8. 2011 11:08

Existuje celkem povedená (prý) verze pro PS2.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 28. 8. 2011 11:11

Právě podle recenzí je špatná, ale N.Marko tvrdil, že je bezva. Stejně PS2 nemám a všechny hry na něj také nejdou až tak dobře sehnat.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 28. 8. 2011 11:50

Johne ty to fakt strasne resis, proste DE3 je velmi kvalitni hra a az budes chtit tak si ji koupis, vzdyt ti nikam neutece. Kazdy ti tady rika ze je s ni spokojen, ale ty by jsi radeji nemel dat na nici nazor, protoze vis jak to dopadlo s la noire. A battlefield 3 bude mit urcite i kvalitni single, vzdyt ziskal nekolik oceneni na E3 a ted i pro nejlepsi hru na gamescomu
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod tdjohn 28. 8. 2011 12:29

Máš pravdu, neuteče. Zase ale má vynikající cenu. Obyčejná edice je i za 1100,- a speciální za 1300,-. A ještě pokud by to byla dobrá hra, tak to za to stojí. Zkrátka to časem koupím, jen ještě nevím kdy.

BF3 se mi zatím moc nezdá. Pokud to dělalo stejné studio jako BC a BC2, tak tam asi není z čeho brát. Destrukce a grafika mě nijak neohromí, ale kvalitní příběh ano. Kdyby to bylo něco jako MOH, které dělalo jiné studio, tak bych byl spokojený.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod holubek002 28. 8. 2011 12:49

Jak dlouho vubec priblizne trva projit Deuxe 1. Chtel bych to projet, nez bych se nekdy v budoucnu pustil do trojky...
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 28. 8. 2011 12:56

25 - 30 hodin. Klidně i víc, pokud šmejdíš po okolí. Ale zase i mnohem rychleji speedrunem.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod USER47 28. 8. 2011 13:11

Imho kolem 15-16 hodin takovým normálním tempem, kdy nikam nespěcháš a užíváš si to. Nedávno jsem to zase hrál a samotnýho mě překvapilo, že to není moc dlouhý.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod powerball 28. 8. 2011 13:14

kdyz delas vsechny vedlejsi ukoly a prosmejdis kazdej kout tak zhruba jako pis N.Marko tech 25-30 hodin, ja jak uz sem to hral urcite vic nez desetkrat tak kdyz chci tak to za 10 hodin zvladnu :)) ale to je o nicemu takhle rychle to hrat
seek discomfort
powerball
Killing Spree

Odeslat příspěvekod 16cmfan 28. 8. 2011 17:27

Tak čo, aké máte dojmy z plnej verzie ? Skúšal niekto DLC s Tongom ? Ako je to tam zakomponované ?
Som blbší ako ste Vy. Vy ste blbší ako ja.
16cmfan
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka