Deus Ex 3

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod powerball 26. 8. 2011 17:04

jo hral, proti nemu je tempo rychlejsi rekl bych :)
seek discomfort
powerball
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 26. 8. 2011 18:17

Co se týče osvícení objektů - já si to vypnul hned na začátku, stačí mi rámeček kolem aktivních předmětů když se na ně přímo kouknu. Mám to pak trochu víc na hlavu :)
Jo a jedu na hard. Docela čočka. Tuhle mě našel jeden pesant, napálil do mě dvě kulky z desetimilimetrové pistole a už jsem loadoval :D
Mě to ale neva, stejně jedu na stealth.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod 16cmfan 27. 8. 2011 07:37

Je tam flashlight ? V bete nebola, aspoň čo si pametám.
Som blbší ako ste Vy. Vy ste blbší ako ja.
16cmfan
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 27. 8. 2011 12:54

Není, ale zatím jsem nezažil nějak extra tmavé prostory. Ono by to stejně vzhledem k higlihtu předmětů bylo buřt.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod mtmccox2 27. 8. 2011 13:20

Pokaždé mě nadchne PicusTV :D
Jesus Christ made changes to your life. Do you want to save it?

|Yes||No|
mtmccox2
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Spyro. 27. 8. 2011 19:03

Nehrál jsem ani jeden Deus Ex, ale nový díl mě velmi láká. Doporučujete mi si před trojkou zahrát i předchozí díly nebo o nic nepřijdu, pokud začnu rovnou trojkou?
Spyro.
First Blood

Odeslat příspěvekod USER47 27. 8. 2011 19:13

No, Human Revolution je prequel, odehrává se zhruba dvacet let před událostmi z prvního dílu a příběhově stojí na vlastních nohách. Ale pokud bys znal děj prvního dílu, určitě bys uměl lépe ocenit očividný i skrytý odkazy a provázání, kterejch je tam poměrně dost. Každopádně jednička je famózní hra, kterou bych doporučil každýmu kdykoli a kdekoli, takže já radím nejdřív si ji projet.:D

V kolekci klasiky to máš za dvěstě pade i s druhým dílem a menší akční odbočkou jménem Project Snowblind. Navíc to není nijak extra dlouhý ani těžký, takže imho není moc co řešit.
http://xzone.cz/nahledgame.php3?idg=79

Na steamu je to asi ještě levněji.
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 27. 8. 2011 20:11

Co jsem tak četl recenze, tak to vypadá na jednu z nejlepších her poslední doby, ale hodnocení je "jen" kolem 9. Je na té hře něco špatného? Někde píšou slabší grafika. Koho ale zajímá grafika u podobné hry? Příběh je prý velmi dobrý.

Vyplatí se ta augmented edice? Asi bych využil jen tu knížku. Je tam něco i napsaného?
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 27. 8. 2011 22:39

Já ti nevím, ale většina recenzí co jsem viděl, bylo přes devět. Ale je fakt, že cca po deseti kouscích jsem to přestal sledovat.

Největší problém této hry z technického hlediska jsou animace non-esencial NPC, které jsou prostě trhané. Také mimika je někde na úrovni MGS4. Oba tyto problémy jsou ale pochopitelné, když si vezmeš, že tam jsou desítky aktivních postav a tisíce řádků namluveného textu. Nelze to vytáhnout na úroveň Uncharted - to by ta hra nikdy nevyšla. A v konečném závěru framerate, který se sice statečně drží, ale 100% 30FPS nedává ani náhodou.
Ale tohle jsou problémy technofetišistů a u téhle hry se dají celkem snadno přejít, protože na technologické stránce tento titul nestaví (byť ale JE na co koukat a ne že ne).

Dalším problémem pro recenzenty asi bude typ hratelnosti. Ono se to tváří jako FPS, ale je to RPG se sakra rozvětvenou strukturou plnění úkolů a nutností používat tu kouli co lidi nosí na krku. Takže se v tom ti cucáci zvyklý tak akorát ze série COD, nebo ultralineárního Mass Efectu prostě ztratí. Ne že by to byl velikostí Oblivion, ale je to strašně příjemně komplexní.

Podle mne jeden z kandidátů na hru roku... To zase bude po vánocích těžké rozhodování :))
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod 8Paul 27. 8. 2011 22:52

No, Zaklínače 2 to asi jako GOTY nenahradí, ale tak v TOP3 to bude určitě..dobrá atmosféra v tom Detroitu.
"War does not decide who is right, war decides who is left."
8Paul
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 27. 8. 2011 23:16

Vzhledem k tomu, že jsem Zaklínače nehrál (kdy vůbec vyjde konzolová verze?), tak u mne je celkem jasno :)
Ještě bych nominoval Little Big Planet 2 a s VELKOU rezervou Killzone 3. Problém je v tom, že člověk prostě nestihne za rok zahrát všechno, co by za nominaci asi stálo. No a taky ještě osobní vkus hraje roli.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod 8Paul 28. 8. 2011 07:27

LBP2 proč ne, ale Killzone? Tam jsem se nedonutil ani dohrát demo, po 10 minutách mě přestalo bavit :-). Ten zatracenej vkus... :).
"War does not decide who is right, war decides who is left."
8Paul
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 28. 8. 2011 09:10

N.Marko. Prý to má vsync, takže cokoli dalšího je u podobné hry jedno. I podle videí to vypadá skvěle, tak nevím, co by kdo chtěl.

Pro mě jsou letos nejlepší hry Mafia 2 a GT5 :D Když ale budu počítat hry, které vyšly letos, tak LBP 2 jednoznačně. U KZ3 nevím. Hra to není nijak skvělá, tak jako případavek ke dvojce je super. DE s nadějí vyhlížím a neměl by to mít tak moc těžké, protože konkurence není. Zaklínače 2 si zahraju nejdříve na Xboxu, takže neposoudím, jestli je tak dobrý. U3 se mi už od dvojky nezdá nijak zázračná, tak by mohl DE zůstat neohrožen. Počkám si na tvoji recenzi :)
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 28. 8. 2011 09:48

A jo no vidíš, Uncharted 3 jsem zapomněl. Ale ten ještě vyjde, tak uvidíme. Je velice slibný.

EDIT// Já se u KZ3 bavil, proto nominuji. A samozřejmě i za grafickou stránku, jak jinak.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 28. 8. 2011 10:13

Nevím, co tam chtějí dát nového, protože dvojka byla už na můj vkus přeplácaná. U Resistance 3 bych nic moc nečekal, ale prý je to zatím to nejlepší od nich, tak uvidíme.

Já se u KZ3 také náramně bavil. Hlavně má pro mě ideální délku. Jen vlastně nevím, proč se mi to tak líbilo. Bez dvojky by to tak dobré pro mě nebylo. Zase u FPS jsem asi docela nenáročný. Hodně jsme se bavil i u Medal of honor.
tdjohn
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka