Já ti nevím, ale většina recenzí co jsem viděl, bylo přes devět. Ale je fakt, že cca po deseti kouscích jsem to přestal sledovat.
Největší problém této hry z technického hlediska jsou animace non-esencial NPC, které jsou prostě trhané. Také mimika je někde na úrovni MGS4. Oba tyto problémy jsou ale pochopitelné, když si vezmeš, že tam jsou desítky aktivních postav a tisíce řádků namluveného textu. Nelze to vytáhnout na úroveň Uncharted - to by ta hra nikdy nevyšla. A v konečném závěru framerate, který se sice statečně drží, ale 100% 30FPS nedává ani náhodou.
Ale tohle jsou problémy technofetišistů a u téhle hry se dají celkem snadno přejít, protože na technologické stránce tento titul nestaví (byť ale JE na co koukat a ne že ne).
Dalším problémem pro recenzenty asi bude typ hratelnosti. Ono se to tváří jako FPS, ale je to RPG se sakra rozvětvenou strukturou plnění úkolů a nutností používat tu kouli co lidi nosí na krku. Takže se v tom ti cucáci zvyklý tak akorát ze série COD, nebo ultralineárního Mass Efectu prostě ztratí. Ne že by to byl velikostí Oblivion, ale je to strašně příjemně komplexní.
Podle mne jeden z kandidátů na hru roku... To zase bude po vánocích těžké rozhodování

Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short