Deus Ex 3

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod jezek 26. 8. 2011 06:27

Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod 16cmfan 26. 8. 2011 09:46

http://doupe.zive.cz/patch-pro-deus-ex- ... a/a-141822

Ešte aj tie malé mínuská, čo má hra opravujú hneď po vydaní, gratulka! :)
Som blbší ako ste Vy. Vy ste blbší ako ja.
16cmfan
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 26. 8. 2011 10:32

Tak už to mám doma, nainstalováno a špetku rozjeto. Zatím jsem tedy za prologem a vešel jsem do Sarif Ind. A končím, musím do práce :(
Někdy je život pes.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod jezek 26. 8. 2011 10:36

Já to mám naopak, se těším na večer ;-)

Na doupěti už nepíšou, že uspávací šipka zabíjí ;-)
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod jezek 26. 8. 2011 11:54

jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod 16cmfan 26. 8. 2011 12:23

A smutné, veď to je super vec, máš 2x hru za cenu jednej. A oni im to tak dokurví :/
Som blbší ako ste Vy. Vy ste blbší ako ja.
16cmfan
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 26. 8. 2011 15:51

Myslíte, že je ten herní styl takový pomalejší? V jedné recenzi vysvětloval někdo, že musel přijít na postup dál a trvalo mu to asi tři hodiny.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod powerball 26. 8. 2011 16:12

ne neni, to musel bejt nakej jantar protoze ke vsemu ti vede sipka takze si nedovedu predstavit jak se nekdo muze na tri hodiny zaseknout
seek discomfort
powerball
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 26. 8. 2011 16:30

Mluvil o nějakém barmanovi, který zmizel a on ho po asi 10 dalších úkolech našel :D To mi přišlo trochu zdlouhavé, ale možná by to byla pořád zábava.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod inexplicit 26. 8. 2011 16:34

nainstalovano...ale nehraju =) tak neak se mi to nechce hrat anglicky :D takze zatim pochvalim tak akorat hudbu =)
inexplicit
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 26. 8. 2011 16:35

A smysl toho je? :D
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod inexplicit 26. 8. 2011 16:37

smysl je..poslouchat OST a cekat par dni na cestinu :D
inexplicit
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 26. 8. 2011 16:39

Pár dní? To je tam asi hlavně ta muzika, ne? :D
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod powerball 26. 8. 2011 16:56

tdjohn píše:Mluvil o nějakém barmanovi, který zmizel a on ho po asi 10 dalších úkolech našel :D To mi přišlo trochu zdlouhavé, ale možná by to byla pořád zábava.

barman byl v jednom klubu v cine ale me teda nezmizel a normalne ten ukol sel udelat :)) jinak ty nedodelany vedlejsi ukoly se po opusteni ty oblasti kde si je nasel zrusej takze se mi to moc nezda

-- 26. 8. 2011 17:58 --

jinak co to ozluceni tech aktivnich objektu? me se to libilo a nevypnul sem si to, hezky do zapadu do ty zlato-temny stylizace cely hry takze to vubec nepusobi rusive
seek discomfort
powerball
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 26. 8. 2011 17:00

Opravdu nevím, ale vysvětloval, že je to všechno dost komplexní, takže barmana našel, protože našel asi milion stop, které si nějak pospojoval. To se mi sice zdálo zajímavé, ale také asi nudné. Jestli pokračuje rychle, tak je to v pohodě.

Pokud si dobře pamatuji, tak jsi hrál LA Noire, ne? Proti němu je to třeba v tempu a příběhu jaké?
tdjohn
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka