Deus Ex 3

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod N.Marko 23. 8. 2011 11:16

Luxusní
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod jezek 23. 8. 2011 11:30

Musím říct, že se OPRAVDU těším!
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 23. 8. 2011 11:53

Sakra, láká mě to čím dál tím víc, ale už jsem tento měsíc utratil jaksi hodně za 3DS a nějaké hry....neee musím to vydržet (plácá si přes ruce) :D
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jezek 23. 8. 2011 13:19

Na ebayi jsem viděl steam klíče za 14 liber.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 23. 8. 2011 13:26

No já bych to asi stejně bral na PS3. Můj komp by to asi moc nerozdýchal
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod inexplicit 23. 8. 2011 13:27

Na rlslog jsem videl steam Augmented Edition zadarmo.

..a ne, steam nechci, byt crackly :D
inexplicit
Rampage

Odeslat příspěvekod 16cmfan 23. 8. 2011 14:52

Hra bez Steam nepôjde, nie ?
Som blbší ako ste Vy. Vy ste blbší ako ja.
16cmfan
Killing Spree

Odeslat příspěvekod inexplicit 23. 8. 2011 15:20

...predpokladam, ze bohuzel ne =) ...jen jsem si sel pro posledni dil Breaking bad a koukam, ze posledni deus uz je na piratskem "stanku"..

spis me ted zajima stav prekladu ...ke sledovani zde http://deusex.herniweb.cz/news/index.php
inexplicit
Rampage

Odeslat příspěvekod 16cmfan 23. 8. 2011 16:12

Mne sa implementácia do Steam páči.. má to výhody. Online kópia hry stále k dispozícií, stratíš nosič (DVD) ale hru máš stále, stačí ju len stiahnuť, je to obrovská výhoda.

Peter - aký máš komp ?

Edíto: Už vidím, rozdýcha úplne bez problémov. Mám HD 4770, 2GB Ramek a Athlon II 250@3.6Ghz a menej optimalizovaná BETA šlape fpoho :)
16cmfan
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 23. 8. 2011 18:53

inexplicit píše:...predpokladam, ze bohuzel ne =) ...jen jsem si sel pro posledni dil Breaking bad a koukam, ze posledni deus uz je na piratskem "stanku"..

spis me ted zajima stav prekladu ...ke sledovani zde http://deusex.herniweb.cz/news/index.php

Marek tvrdil něco o září, snad půlka nebo konec, ne?

Jinak pirátit už asi půjde, když ji už teď tahám ze steamu.
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod inexplicit 23. 8. 2011 18:59

no ..psali ze by to radi stihli zaroven s vydanim v cr..ale vidim to kapku pozdej....neaka ta "beta" by ale mohla byt uz celkem brzo ..

pirati maj prozatim smulu ..verze ze steamu prej nemela funkcni crack :)
..jakoze co jsem cetl na FB ..tak prekladatele by chteli vyuzit prave warezackou verzi k odzkouseni cestiny, jelikoz full jim nikdo jen tak neda.. ..no uvidime :)
inexplicit
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 23. 8. 2011 20:20

Dá se to k něčemu přirovnat? Zrovna jsem dohrál vše, co mělo zajímavý příběh, tak bych zkusil něco dalšího. Má to cenu kvůli přiběhu? Aby nebyl jako v HL2 :D Trailery vypadaly skvěle, ale to mi moc neřekne. Nehrál jsem jedničku, takže vůbec nevím, jak se to "má hrát".
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod 16cmfan 23. 8. 2011 21:11

Práve, Deus ex sa nedá prirovnať ;-) Preto je taký dobrý :) A keď si nehral jednotku, musíš len veriť reckám :) Ale, je to lepšia hra ako 95% všetkých akčných RPG
16cmfan
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 23. 8. 2011 21:24

Co jsou třeba akční RPG z posledních pár let? Nerad bych zase pořídil něco podle recenzí a pak to nehrál. Názor hráčů bude přesnější.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod powerball 23. 8. 2011 21:51

da se to prirovnat k deus ex 1 nejlepsi hre na celym svete, jinak treba vampire bloodlines druha nejlepsi hra na svete na dost podobnou atmosferu :)
Naposledy upravil powerball dne 24. 8. 2011 00:51, celkově upraveno 1
seek discomfort
powerball
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka