Deus Ex 3

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod holubek002 19. 8. 2011 13:28

Jeste ze ne PC verze. To by zase bylo kecu...
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod Pipin 19. 8. 2011 13:29

jezek píše:No já měl pocit, že to nebylo až tak pochopeno ;-) Ono je totiž jedno, jestli se tady zboží prodává nebo ne, ne?

Máš pravdu, nebylo:D
Tak jsem obnovil preorder na Amazonu, tak snad už žádný další kraviny v záloze nemaj
Welkome to heal!! - Mirdasl
Pipin
Rampage

Odeslat příspěvekod Chumbaba 19. 8. 2011 17:36

Zajímavý vývoj. Z Game.co.uk mi napsali, že mi hru bohužel nemohou dodat a že zrušili moji objednávku. A to prosím poté, co mi poslali asi šest mailů o tom, že to už už posílají. Napsal jsem jim, ať nedělají blbosti a hru mi pošlou. Tak jsem zvědavý, jak to dopadne.
Chumbaba
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 19. 8. 2011 19:27

holubek002 píše:Jeste ze ne PC verze. To by zase bylo kecu...

Což je, podle mne, otázka času.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod 16cmfan 22. 8. 2011 17:07

Som blbší ako ste Vy. Vy ste blbší ako ja.
16cmfan
Killing Spree

Odeslat příspěvekod 8Paul 22. 8. 2011 17:21

Chumbaba píše:Zajímavý vývoj. Z Game.co.uk mi napsali, že mi hru bohužel nemohou dodat a že zrušili moji objednávku. A to prosím poté, co mi poslali asi šest mailů o tom, že to už už posílají. Napsal jsem jim, ať nedělají blbosti a hru mi pošlou. Tak jsem zvědavý, jak to dopadne.

Mě dnes přišel email že objednávka byla odeslána (2 kopie augmented edice).
"War does not decide who is right, war decides who is left."
8Paul
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 22. 8. 2011 17:29

Třeba to budeš mít doma do pátku kdy to vyjde i u nás :-)

Jinak anglický eurogamer taky 9/10
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod powerball 22. 8. 2011 19:00

ale jo s 9/10 by se dalo objektivne souhlasit ale jako skalni fanousek deus ex tomu zatim davam tak nejvic 8/10, prijde mi ze je tam malo subquestu a ty huby maj sice uzasnou atmosferu a jsou tam mraky lidi ale 99% z nich jsou jenom loutky s kteryma se neda kecat a ani nijak jinak neco delat takze to pusobi docela mrtvym dojmem, jinak to ozluceni objektu je dobra vec, nechal sem si to zapnuty, vubec to atmosferu nerusi jo a bossove jsou dost tuhy kdyz to hraju stealth a nemam na ne vybaveni ani augmentace
seek discomfort
powerball
Killing Spree

Odeslat příspěvekod 16cmfan 23. 8. 2011 07:06

Jedna rečka je na hrej.cz ale zaujímavejšia je táto: http://games.tiscali.cz/recenze/deus-ex ... enze-56741
16cmfan
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 23. 8. 2011 07:35

No konečně jsem se dokopal k přečtení té na EG a dost mi tam vydí ty chyby. Když už několik dní dopředu dělali hype kolem času zveřejnění, mohli si dát aspoň práci s textem :-(
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod jezek 23. 8. 2011 08:51

Souhlas, ta na tiscali se dobře čte. Ale z textu jsem nikdy neměl pocit, že by zasloužila takové hodnocení...
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod 16cmfan 23. 8. 2011 10:13

Tak ono DX fanda je podľa mňa dosť dobrý kritik a autor vyzerá ako veľký fanúšik univerza a je aj sympatický, pekne napísaná recka. Myslím, že 10 je dobrá. Všimnite si ale komentáre pod recenziami... tým ľuďom sa človek nikdy nezavďačí, stále na niečo nadávajú...
16cmfan
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 23. 8. 2011 10:58

Recka na Games je myslím velmi povedená. Sám nevím jak to ještě pojmu až ji budu psát, protože hra mi ještě nedorazila. Bude záležet na pocitu, ale tahle forma se dobře četla.

Inu nakonec to vypadá, že tu máme pro jednou konečně opravdu hru, jež si tu desítku zaslouží. Velmi vzácné.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod 16cmfan 23. 8. 2011 11:05

16cmfan
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka