3D_Crab píše:Chemist píše:... a MW2 aspoň pokročil v příběhu hlavních postav dál...
Já ti nevím, mě příběh v MW2 přišel jako neskutečná s*ačka a to nejen kvůli tomu, že jsem na poprvý takřka nepochopil, co se vůbec stalo. A už vůbec jsem nestíhal za koho vůbec hraju a proč. Příběh BO je v tomhle ohledu mnohem jasnější a pro mě osobně stravitelnější.
Tak to mně ne.
Během MW jsem se samozřejmě zžil se Soapem a během mise v Černobylu i s Pricem. A když jsem pak viděl doutníka pokuřujícího kapitána Soapa MacTavishe, bylo mi supr po těle. Hlavně to byl řízek. A když pak umřel Roach, za nějž většinu času hraješ, nebylo co řešit, znovu v těle Soapa a znovu s Pricem nakopat bad guyovi *****, to bylo prostě supr. Postavy z MW tak prostě prošly do dvojky a když pak přijde finální střetnutí a vysvětlení, proč vlastně celá ta záplekta MW2, Black Ops se může jít zahrabat. Uznávám, nedohrál jsem BO a asi tam je vysvětlení, proč Masona vyslýchaj a kdo ho vlastně vyslýchá, ale narovinu ten příběh mě nezaujal tak, abych měl nutkání hru dohrát, což se u SP v MW2 podařilo právě proto, že jsem hrál už se zaběhnutejma postavama.
Stejně jako bych rád, aby příběh Soapa, Price i Nikolaje neskončil... Trošku mi to připomnělo svým koncem A-Team