Call of Duty: Black Ops (7)

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Chemist 20. 11. 2010 03:45

3D_Crab píše:
Chemist píše:... a MW2 aspoň pokročil v příběhu hlavních postav dál...

Já ti nevím, mě příběh v MW2 přišel jako neskutečná s*ačka a to nejen kvůli tomu, že jsem na poprvý takřka nepochopil, co se vůbec stalo. A už vůbec jsem nestíhal za koho vůbec hraju a proč. Příběh BO je v tomhle ohledu mnohem jasnější a pro mě osobně stravitelnější.

Tak to mně ne.
Během MW jsem se samozřejmě zžil se Soapem a během mise v Černobylu i s Pricem. A když jsem pak viděl doutníka pokuřujícího kapitána Soapa MacTavishe, bylo mi supr po těle. Hlavně to byl řízek. A když pak umřel Roach, za nějž většinu času hraješ, nebylo co řešit, znovu v těle Soapa a znovu s Pricem nakopat bad guyovi *****, to bylo prostě supr. Postavy z MW tak prostě prošly do dvojky a když pak přijde finální střetnutí a vysvětlení, proč vlastně celá ta záplekta MW2, Black Ops se může jít zahrabat. Uznávám, nedohrál jsem BO a asi tam je vysvětlení, proč Masona vyslýchaj a kdo ho vlastně vyslýchá, ale narovinu ten příběh mě nezaujal tak, abych měl nutkání hru dohrát, což se u SP v MW2 podařilo právě proto, že jsem hrál už se zaběhnutejma postavama.
Stejně jako bych rád, aby příběh Soapa, Price i Nikolaje neskončil... Trošku mi to připomnělo svým koncem A-Team :D
"Dovedeš jezdit bez sedla, pane?"
"Dnes v noci třeba i bez koně..."
Chemist
Dominating

Odeslat příspěvekod Torham 20. 11. 2010 08:24

Příběh MW2 byl vcelku o ničem, ale musím s Chemikem souhlasit, že jeho nejlepší stránkou jsou ty zaběhnuté postavy. Se Soapem i Pricem jsem se také sžil, a v MW2 jsem je oba rád viděl zpátky v akci :)

Black Ops mají na papíře zajímavý příběh zasazený do alternativní historie (já single dohrál, takže vím, kdo a proč Masona vyslýchal). Jenže Treyarchové to zabili zcela chaotickým a neuvěřitelně neučesaným způsobem vyprávění. Je z toho zkrátka guláš.
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod holubek002 20. 11. 2010 11:50

Gulas byl pro mne MW2. V BO jsem se orientoval lip...
Jinak jsem cekal po komentarich tady i jinde peknou s*acku, ale prijemne me to prekvapilo. Ano vybuchu a vseho mozneho bylo az moc, ale je to potreba brat s nadhledem. I pribeh byl zajimavy a to, ze v te dobe neexistovaly nejake zbrane mne vubec netrapi. Celkove mi to prijde o chlup lepsi nez MW2, coz sice taky neni zadna vyhra, ale mohlo to byt mnohem horsi.
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 20. 11. 2010 12:30

Holt někdo to blikající LSD snáší lépe. :D
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
http://dreamer.blog.doupe.cz/
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod 3D_Crab 28. 11. 2010 18:58

Hergot, tak jak jsem byl docela naštvanej, že jsem vrazil prachy do MW2, tak začínám mít podobný pocity i u Black Ops. Většina map je navržena podobně debilně jako u předchozího dílu (tzn. do kruhu - při TDM se nepřítel neustále respawnuje za zády) a co je horší, když si teda odmyslím ne přílíš stabilní framerate, je zamrzávání hry :-?

Systém nakupování zbraní, perků a tak dále je na první pohled docela zajímavej, jenže ve skutečnosti to spíš hře škodí, protože si všechny perky (kterých je oproti MW2 mnohem míň a jen pár z nich má nějaký smysl) můžete koupit hned od začátku, takže se potom akorát čeká na lepší zbraně, ty jediný se odemykaj s dosaženými levely (s příslušenstvím pro zbraně je to stejná jako s perky).

Jediný co chválím jsou dedicated servery, konečně si člověk může vychutnat naprosto plynulou hru a ne se neustále vztekat, že mě zabil někdo, do kterýho jsem přece vysypal půlku zásobníku.

Suma sumárum, pokud někdo máte MW1, tak u něj zůstaňte, je to nadále pořád nejlepší díl.
Uhni krávo, nesu sklo.
3D_Crab
Dominating

Odeslat příspěvekod inexplicit 31. 12. 2010 09:00

jako bych to tu nepsal taky .. ...s timhle se ztotoznuji

http://games.tiscali.cz/recenze/ctenars ... -ops-54582

skoda..ze takhle nevypadaly clanky i pred vydanim hry..
inexplicit
Rampage

Odeslat příspěvekod Torham 31. 12. 2010 09:21

Inex: Zajímavá recenze a já s ní taky souhlasím. Ta hra je prostě kvalitativně na dně. Škoda vcelku slušného příběhu, který si takové herní zpracování nezaslouží... kromě samotné hratelnosti ho shazuje šílená přehnanost a také nezvládnuté vyprávění :(
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod Player. 2. 1. 2011 14:18

Torham píše:Škoda vcelku slušného příběhu, který si takové herní zpracování nezaslouží...

Raz je pre teba pribeh BO slatanina a raz je slusny :-D tak si jedno vyber.
Player.
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Torham 2. 1. 2011 16:51

Player.: nevyberu, protože je obojí ;) :D On má potenciál a pojednává o obdobé, které ve hrách zase moc často pokryté není (studená válka). Jenže slátaninu z něj dělá to, že Treyach to přehnali jako svině a nejsou schopni ten příběh nějak kloudně odvyprávět.
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod Ertefol 3. 2. 2011 14:43

PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Torham 3. 2. 2011 15:07

Ertefol: Tu newsku jsem četl, ale ještě jsem se k tomu nedostal :( Hraju Dead Space 2 a marodím...
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod Mrak 3. 2. 2011 16:38

Stahuju a zkusím :D
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Předchozí stránka