Call of Duty: Black Ops (7)

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Mrak 13. 11. 2010 11:45

Weight: Nesrovnávej to pořád s Crysis proboha, hlavně po grafické stránce :-X
Jinak CoD5 jsem dohrál, bavila mě, stejně, jako všechny další díly, ale tenhle mě nějak neláká dohrát, ale ukecám se.
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Player. 13. 11. 2010 11:49

Nerozumiem tejto modernej vlne nadavat na dobre a uspesne hry(filmy, software atd..). Ci uz je to Fallout, Bioshock, Mass Effect ci Starcraft, vzdy sa najde ista skupinka ludi, ktora ma potrebu si na hru zanadavat. Vobec nechapem ako moze niekto dat za hru 60 euro a potom sa cudovat, ze hra je presne taka ako sa ocakavalo.
Player.
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 13. 11. 2010 11:52

Weightlifter píše:Co máš za procesor? Na P4 to asi moc dobře nepojede

Rikam ze na stare P4, jelo MW2 mnohem lip. Ted mam Dual Core a jede to hur. A pritom je to stejny engine.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Weightlifter 13. 11. 2010 11:57

Tak to nevím na 3 jádru to jede v pohodě
Mrak píše:Weight: Nesrovnávej to pořád s Crysis proboha, hlavně po grafické stránce :-X

Proč to nemůžu srovnávat s 3 roky starou hrou?
Naposledy upravil Weightlifter dne 13. 11. 2010 11:58, celkově upraveno 1
Co nejde silou, jde ještě větší silou!
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 13. 11. 2010 11:58

Player: Já nadávám protože to 100% není dobrá hra. Úspěšná možná, ale znám miliardu lepších FPS.

Loizza: Patch. ;)
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
http://dreamer.blog.doupe.cz/
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod Ertefol 13. 11. 2010 11:59

Player. píše:vzdy sa najde ista skupinka ludi, ktora ma potrebu si na hru zanadavat.

A nemůže to být prostě tím, že se té skupině lidí ta hra nelíbí?
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Torham 13. 11. 2010 12:25

Player. píše:Nerozumiem tejto modernej vlne nadavat na dobre a uspesne hry(filmy, software atd..). Ci uz je to Fallout, Bioshock, Mass Effect ci Starcraft, vzdy sa najde ista skupinka ludi, ktora ma potrebu si na hru zanadavat. Vobec nechapem ako moze niekto dat za hru 60 euro a potom sa cudovat, ze hra je presne taka ako sa ocakavalo.
Hele... to není o potřebě, to je o tom, jakou práci vývojáři odvedli a tudíž o tom, co si platíme. Black Ops není dobrá hra, alespoň podle mého názoru. V příběhu mám naprostý bordel, chaos. Hlavní hrdina zavřen v místnosti, upoután na křesle a vyslýchán. Proč? Kde jsou souvislosti? Proč je ten příběh nijak neposlepovaný chaotický bordel provázený jakýmisi "haluze-type" scénami. Nedává to pořádně smysl. Je to neoptimalizované (řeší patch, ale i tak...), na mém stroji se to hýbe jen tak aby se neřeklo - a to je stejný engine jako MW2, který mi šlapal jak po drátkách. Tomu říkáš dobrá práce? Já ne...
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 13. 11. 2010 12:34

-Dreamer- píše:Loizza: Patch. ;)

Vysel nebo vyjde?
Tohle je ostuda, kdyz dva dny po vydani clovek musi patchovat takovou technickou zavadu.

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Mrak 13. 11. 2010 12:38

Ježiš, protože cry engine je úplně jinde.. Nemluvě o tom, že by mi to běželo stejně, tenhle díl je beztak na ***** optimalizovanej oproti MW2. Spíš je problém, že srovnáváš ÚPLNĚ každou hru s Crysis, jak magor :D

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 13. 11. 2010 12:41

Loizza: Vyšel. Mělo by to pomoct právě tomuhle problému.
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
http://dreamer.blog.doupe.cz/
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod Weightlifter 13. 11. 2010 12:43

Mrak píše:Ježiš, protože cry engine je úplně jinde.. Nemluvě o tom, že by mi to běželo stejně, tenhle díl je beztak na ***** optimalizovanej oproti MW2. Spíš je problém, že srovnáváš ÚPLNĚ každou hru s Crysis, jak magor :D

Jenom dokážu ocenit technickou vyspělost nic víc
Co nejde silou, jde ještě větší silou!
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 13. 11. 2010 12:46

-Dreamer- píše:Loizza: Vyšel. Mělo by to pomoct právě tomuhle problému.

Otestuju.

Weightlifter píše:
Mrak píše:Ježiš, protože cry engine je úplně jinde.. Nemluvě o tom, že by mi to běželo stejně, tenhle díl je beztak na ***** optimalizovanej oproti MW2. Spíš je problém, že srovnáváš ÚPLNĚ každou hru s Crysis, jak magor :D

Jenom dokážu ocenit technickou vyspělost nic víc

Krasne jsi to vystihl. Ty totiz dokazes ocenit JENOM technickou vyspelost, nic vic. :D

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Torham 13. 11. 2010 16:48

Dohráno. Přeháňka jako svině, příběh je vyloženě slátanina. Až z toho člověku haraší... Nejlepší mise: Vorkuta, pak atombordel na Rebirth, líbila se mi i kombinovaná akce, kdy jsem střídavě velel četě coby chlapík v průzkumném letadle a střílel rusáky v kůži Hudsona; to bylo dobré. Jinak nevím... jako obrovská podmořská základna se mi zdá jako hodně krutá přeháňka, ten nervový plyn to samé. Je to Modern Warfare 2 v trošku jiných kulisách - žádné wow momenty (alespoň ty pokusy o ně totálně selhaly), totálně přehnaný příběh, ubíjející tempo, kdy hráč nemá oddych a jen pochoduje dopředu (samozřejmě v rámci sakra přísně nalinkovaného koridoru) s rozžhavenou hlavní a kosí vše v cestě. Takovej moderní Doom.

Po dohrání mě to hodilo do zombie modu... no, v coopu bych si to dokázal představit jako slušnou zábavu. Celkově bych dal tak 65 %, za skvělou Vorkutu, za snahu Treyarchu a za zombíky :)
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod Mrak 13. 11. 2010 18:56

Souhlas, příběh stojí za velké hovn.. Jinak je to na prd optimalizované, nechutně se to drbe. MW2 je lepší a o jiných hrách podobného typu ani nemluvě.

Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Bína 13. 11. 2010 20:34

Obrázek

U Black Ops je tenhle vtípek až smutně pravdivý.
CIEM: qdc 8CS|AAW W500|HEIR 10.A|HIFIMAN RE1000
IEM: NOBLE Katana & Sage
DAP: SONY WM1A|SHANLING M5s & M2X & M0
TWS: Shanling MTW100BA

Zaměstnanec firmy Shanling, tohoto času v Číně
Bína
First Blood

Předchozí stránkaDalší stránka