Weight: Nesrovnávej to pořád s Crysis proboha, hlavně po grafické stránce :-X
Jinak CoD5 jsem dohrál, bavila mě, stejně, jako všechny další díly, ale tenhle mě nějak neláká dohrát, ale ukecám se.
Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
Weightlifter píše:Co máš za procesor? Na P4 to asi moc dobře nepojede
Mrak píše:Weight: Nesrovnávej to pořád s Crysis proboha, hlavně po grafické stránce :-X
Player. píše:vzdy sa najde ista skupinka ludi, ktora ma potrebu si na hru zanadavat.
Hele... to není o potřebě, to je o tom, jakou práci vývojáři odvedli a tudíž o tom, co si platíme. Black Ops není dobrá hra, alespoň podle mého názoru. V příběhu mám naprostý bordel, chaos. Hlavní hrdina zavřen v místnosti, upoután na křesle a vyslýchán. Proč? Kde jsou souvislosti? Proč je ten příběh nijak neposlepovaný chaotický bordel provázený jakýmisi "haluze-type" scénami. Nedává to pořádně smysl. Je to neoptimalizované (řeší patch, ale i tak...), na mém stroji se to hýbe jen tak aby se neřeklo - a to je stejný engine jako MW2, který mi šlapal jak po drátkách. Tomu říkáš dobrá práce? Já ne...Player. píše:Nerozumiem tejto modernej vlne nadavat na dobre a uspesne hry(filmy, software atd..). Ci uz je to Fallout, Bioshock, Mass Effect ci Starcraft, vzdy sa najde ista skupinka ludi, ktora ma potrebu si na hru zanadavat. Vobec nechapem ako moze niekto dat za hru 60 euro a potom sa cudovat, ze hra je presne taka ako sa ocakavalo.
-Dreamer- píše:Loizza: Patch.
Mrak píše:Ježiš, protože cry engine je úplně jinde.. Nemluvě o tom, že by mi to běželo stejně, tenhle díl je beztak na ***** optimalizovanej oproti MW2. Spíš je problém, že srovnáváš ÚPLNĚ každou hru s Crysis, jak magor
-Dreamer- píše:Loizza: Vyšel. Mělo by to pomoct právě tomuhle problému.
Weightlifter píše:Mrak píše:Ježiš, protože cry engine je úplně jinde.. Nemluvě o tom, že by mi to běželo stejně, tenhle díl je beztak na ***** optimalizovanej oproti MW2. Spíš je problém, že srovnáváš ÚPLNĚ každou hru s Crysis, jak magor
Jenom dokážu ocenit technickou vyspělost nic víc
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků