Quake Live

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod mirdasl 23. 2. 2009 20:28

Ještě to tu snad není.Dovolím si založiti téma.
http://hratelne.centrum.cz/zpravy/clane ... ?id=630359
http://www.quakelive.com/
Fallout 1 a Fallout 2 herní klenoty této planety.

Mirek
mirdasl
Rampage

Odeslat příspěvekod pepos01 23. 2. 2009 21:20

Hej, to vypadá zajímavě..... doma mám starou dobrou klasiku Quake II, takže další oživení by bylo jen zpříjemněním pro nás pamětníky. ;-)
S některými lidmi je to jako s motocykly- čím mají menší výkon, tím více jsou slyšet.
pepos01
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 24. 2. 2009 07:31

2mirdasl:Ještě to tu není a vzhledem k oddalování,moje nadšení poněkud vychládá...

//Omluva,probíhá registrace bety,asi odpoledne zkusím...
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod holubek002 26. 2. 2009 20:55

Uz jste se tam nekdo registroval?
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod mirdasl 26. 2. 2009 21:10

Ano,já.Už sem i hrál.
ObrázekObrázekObrázek

Hra se povedla.Prohlížeč mě nespadl ani jednou.Vyzkoušel jsem na 10 serveru,nikde žádný problém.Hra běží jak v okně prohlížeče,tak na celou obrazovku.Nastavit jde prakticky vše jako u klasické hry na CD.S rozlišením sem si moc nehrál..něco sem nastavil aby se líbilo.

Mirek
mirdasl
Rampage

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 26. 2. 2009 21:11

No tak jsem se registroval a jsem v řadě 12 345. takže jsem to raději vypl...do zítřka se mi čekat nechce...mají to dost přeplněné
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod cache 26. 2. 2009 21:37

mirdasl píše:Hra se povedla.Prohlížeč mě nespadl ani jednou.Vyzkoušel jsem na 10 serveru,nikde žádný problém.

WTF? Kedy si ju hral? Este ked to bolo Closed Beta? Teraz sa tam neda ani za svet dostat.
Stiahnem, mrzne to, zasekava browser, stale mi to reloaduje..
Ked sa to konecne spusti, tak mi to po par sekundach vzdy vyhlasi, ze sa nevie spojit s xmpp.quakelive.com:5222 a ze na vine je moj firewall.. A pritom nic neblokujem.

Toz skusam dostupnost xmpp.quakelive.com a zsitujem, ze destination unreachable.. Packet loss asi 99%.
Můj bože, to je budoucnost! Mí rodiče, přátelé, má dívka.. Už je nikdy neuvidím.. JUPÍÍÍÍÍÍ! (Fry s1e1)
cache
Killing Spree

Odeslat příspěvekod mirdasl 26. 2. 2009 21:44

cache:Hrál sem to dnes kolem desáté hodiny dopoledne.Žádný problém,přísahám bohu.Firefox 3.0.6

Mirek
mirdasl
Rampage

Odeslat příspěvekod cache 26. 2. 2009 21:52

FF 3.0.6 - zhodilo mi to browser, tak som si to radsej dal do IE - sice nezhodilo, ale zaseklo, musel som ho sepalit sam, na 10ty pokus sa mi to dostalo do hry, objavilo sa mi tam ze zacina practice, ale stuhlo, stale to hlasi ze sa nemoze spojit..

Teraz, po opatovnom restarte browsera pise ze som v queue (11611), ako keby som ani nemal ten plugin nainstalovany a nepusti ma dalej..
Můj bože, to je budoucnost! Mí rodiče, přátelé, má dívka.. Už je nikdy neuvidím.. JUPÍÍÍÍÍÍ! (Fry s1e1)
cache
Killing Spree

Odeslat příspěvekod mirdasl 26. 2. 2009 21:57

Quake Live beta zatím nepoužitelná, všichni jen musí čekat ve frontě na zahájení hraní, než okno prohlížeče po pár desítkách minut zavřou.

Zdroj Tiscali.

Mirek
mirdasl
Rampage

Odeslat příspěvekod holubek002 26. 2. 2009 22:20

Ja jsem se tam dostal kolem sedmi vecer. Servery jsem nezkousel, hral jsem jen s botama, protoze jsem zkousel nastaveni. A ted uz se tam taky dostat nemuzu :-/
Jinak to jde dobre. Cekal jsem, ze se to bude treba trochu cukat, kdyz to jede v prohlizeci, ale uplna pohoda...
Kdyby to nekoho zajimalo, tak nick mam joudas_cz ;-)
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod cache 26. 2. 2009 23:00

Tak som sa tam zase dostal.. V IE. Skoncilo to identicky.
Nacitalo sa, spusila sa titulka practice, tam kde je nejaky dialog, mys ale ostala v lavom hornom rohu, nedalo sa nou hybat, pricom napriklad klavesa tab reagovala. Nedalo sa kliknut na Continue ci co to tam bolo. Po par sekundach vyhlasilo ze sa neda napojit na vyssie spominanu adresu a zhodilo IE.
cache
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 27. 2. 2009 06:39

Jaké jsou mapy?Stejné jako základ Q3A nebo jiné?
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod mirdasl 27. 2. 2009 16:29

holubek002:Poslal jsem ti pozvánku,jsem Miroslav.
jezek:Jaké jsou?je jich dositosti.Už si nevzpomenu na základ,ale když tak skáču mapama tak si oživuju paměť..aha tady to znám atd..možná jsou i jiné.

Mirek
mirdasl
Rampage

Odeslat příspěvekod mikosuo 28. 2. 2009 10:00

Neviem ako vam ale od vcera uz nie su cakacie doby tak dlhe dnes som sa dokonca pripojil ihned bez cakania. Hned sa to lepsie hra.
Uz len statistiky treba. Dufam ze sa odohrane zapasy prirataju k tym statistikam od treningu.
-
mikosuo
First Blood

Další stránka