Mercenaries 2: World in Flames

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod AnimaliX 6. 9. 2008 08:02

http://www.pandemicstudios.com/mercenaries/index.php

I pres velkou bugovost to neni zas az tak spatny... nicmene nic nadprumerneho necekejte.
Zasekavani nepratel i objektu je na dennim poradku... nepratele umi snad jen 5 slov kery neustale vytrvale opakuji az je vam z toho spatne :( nejspis bych to prirovnal k Just Cause s vice moznostma.

Hodnoceni cca 65%

Obrázek
Obrázek
Obrázek
AnimaliX
Killing Spree

Odeslat příspěvekod flash789 6. 9. 2008 12:25

Mercenaries 2 jsou tak trochu prusvih.Prvni dil ktery vysel jen n Ps2 a Xbox byl necekany hit a tak se od dvojky cekalo neco extra,jenze on je to takovy klon Just Cause a GTA a navic ne moc dobre udelany.Zrejme si tvurci ukrojily prilis velky krajic.
Konzolova verze se prodava celkem dobre,ale u Pc verze to tak ruzove neni a asi ani nebude.
Navic typicka EA cena okolo 1300kc nikoho moc nepovzbudi.
Podle mě, když nějakej japonec, co programoval FF13 vidí třeba Dragon Age, tak musí umřít smíchy.
flash789
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Pilf4r 6. 9. 2008 16:36

S těmahle cenama mně EA fakt štve. :-/ Měli by to prodávat jako normální hry za 899,- nebo 999,-.
Pilf4r
Rampage

Odeslat příspěvekod MichyX 7. 9. 2008 07:51

navic je to premrstene narocne a po chvili mam strach hrat dal aby mi neexplodoval procesor - a to nemam zadnou shitku
MichyX
Killing Spree

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 8. 9. 2008 14:54

moje konzole >> ostatní konzole
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 10. 7. 2009 05:56

nemáte někdo zkušenosti s touhle věcí? Včera jsem to nainstaloval a to, že lokalizace je jen manuál, to jsem přehlídl, nevadí, ale to nastavení rozlišení je příšerné. ve WD mi to nenabízí nic než 1280x768 a je to přímo děsné. Chvilku jsem hledal nějaké patche, ale nakonec jsem se na to vybodnul :roll:

//Tak už jsem ho našel, snad pomůže http://www.worthdownloading.com/game.php?gid=2003
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor