Rage - závodní/FPS od iD Soft

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Weightlifter 1. 8. 2008 20:25

recenze-her píše:Rage je mix akční a závodní hry, přičemž střílet se bude zhruba 60% času a jezdit zbylých 40%. Hra je situována do postapokalyptické budoucnosti, kde bude hráč v rámci hlavní příběhové linie chránit obyvatele herního světa před řadou monster a mutantů, kteří se po výbuchu atomovky trošku přemnožili. Další náplní práce v Rage bude jít po krku tyranskému režimu, který obyčejným lidem vadí ještě více než všechna monstra dohromady. Rage se bude odehrávat převážně v exteriérech a co se závodních/jízdních segmentů týče, bude si hráč moci svá vozítka vylepšovat a přidávat zbraně, nové součástky a tak dále

Název: Rage
Distributor: EA
Vývoj: iD Software
Styl: Akce / Racing

ObrázekObrázekObrázek

Osobně jsem na tuto hru dost zvědavý, iD zatím dělali jen hry typu Doom, Wolf které byly prostě "zabij a pokračuj" takže uvidíme jak to dopadne, zajímavě vypadá i to závodění, snad se to povede
Co nejde silou, jde ještě větší silou!
HTC Touch PRO Raphael
Weightlifter
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Torham 2. 8. 2008 08:44

Vypadá MOOOOC zajímavě, takovej Motorstorm řízlej FPSkou :-P Docela jsem zvědavý už kvůli id Tech 5 enginu, kterej tam chtějí nasadit. Dosud každý id engine znamenal nová měřítka grafického standardu...uvidíme, co tředvede Tech 5 v Rage a D4 :-)
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod Sattero 2. 8. 2008 18:45

No pánové, připravme se na projížďky ala Carmageddon - čím víc srazíš, tím víc munice vystřílíš :D
Sattero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 5. 5. 2010 09:39

Totálně prachem zapadlá sřílečka od ID ukazuje nové sceery a je třeba dodat že vypadají zajímavě. Škoda že se ty hry dnes připavují tak dlouho, že je to tak pro příští generaci....

http://bonusweb.idnes.cz/zurnal/multi/r ... ti_osk.idn
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 5. 5. 2010 09:49

Dyk je to hranatý jako sfiň. Nex-gen? LOL.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod SCobra 5. 5. 2010 10:09

To zase zaspali, však ta hra byla prezentovaná jako obrovská sláva pro DX10 ne? :-)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 5. 5. 2010 10:24

N.Marko - Položme si filozofickou otázku, co je to vlastně "next-gen"??
počítej s tím, že poslední NG byl přestup z PS2 na PS3, nic dalšího už nebude.

SCobra - Určitě zaspali, však to tam píšu.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 7. 9. 2011 17:04

RAGE zde nemá thread?

http://games.tiscali.cz/oznameni/hardwa ... zuri-56917

HW nároky a nějaké info. Popravdě řečeno jsem celou dobu tuhle hru přecházel, Carmack ty hry vlastně poslední dobou moc neumí.

Nicméně "nečekané" zkrouhnutí závodních pasáží a postkalyptická atmo mě celkem zaujala.
Snad to dopadne alespoň - dobře.
Dle gameplay videa to bude celkem bezhlavá řezba.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod 16cmfan 7. 9. 2011 17:42

Bude to taká poctivá 8, najhoršie 7 hra. Ono Iďáci hry vedeli vždy, majú svoj štýl, mne sa to páči :)
Som blbší ako ste Vy. Vy ste blbší ako ja.
16cmfan
Killing Spree

Odeslat příspěvekod milsimr 23. 9. 2011 14:46

Pro ty z vás, kdo ještě nezaregistrovali... nebo byli jen líný kliknout na odkaz Tiscali Games... tu jsou HW nároky pro RAGE:

Minimum:
Processor: Intel Core 2 Duo or Equivalent AMD
Memory: 2GB
Hard Disk Space: 25GB
Video Card: GeForce 8800, Radeon HD 4200

Recommended:
Processor: Intel Core 2 Quad or Equivalent AMD
Memory: 4GB
Hard Disk Space: 25GB
Video Card: GeForce 9800 GTX, Radeon HD 5550

Btw, někdo by měl upravit zakladatelský post, protože distributor není EA, ale Bethesda...
Administrátor fóra Živě.cz.
milsimr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 6. 10. 2011 08:26

Předem lituji PCčkáře, co si koupí RAGE...včera jsem to na PC zkoušel a ikdyž vyšel ATI fix, tak mi vůbec nepomohl. Textury se dočítají po jakémkoliv pohybu postavy, takže hra jede tak snímek za 5 vteřin :D Tady je ten fix http://support.amd.com/us/kbarticles/Pa ... river.aspx ale jak říkám, ani ten mi nepomohl a je to to samé, zkoušel jsem rady z různých for, ale nic nepomohlo...hrál jsem si s tím hodinu a nic...zlaté konzole
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 6. 10. 2011 09:34

No konzole nejsou zlaté, z části jejich existence může za to, v jakém stavu je teď PC verze RAGE. Zásadní problém je s vývojáři, pokud nejsou schopni po pěti letech vývoje dodat funkční hru, tak ta hra nestojí za pozornost.

Her teď vychází taková kupa, že to svět rozchodí i bez Rage.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 6. 10. 2011 09:42

No nechápu jak něco takového mohli vypustit...to neměli beta testing?
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod PC 6. 10. 2011 09:49

Měli - ale na konzole. Už aby ty zastaralé krabice ráčil vzít čert.
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 6. 10. 2011 09:52

To jsou teda pěkné výmluvy, tak snad musí dělat beta test pro všechny platformy, to je jasné když každá má naprosto jinou architekturu
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Další stránka