Rage - závodní/FPS od iD Soft

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod milsimr 11. 10. 2011 00:36

tdjohn píše:Tak prý už i Carmack pochopil, že konzole jsou budoucnost. Současná generace vydrží alespoň tři roky, takže by mohl stihnout ještě udělat nějaké pecky. Třeba Doom 4 by mohl udělat konzole only :D

Tak to máš naprosto mylné info.. Vývoj her na konzole bude po zážitku s Rage u id spíš "vedlejší kolej". A zrovna u herní série Doom nepočítej s "konzole only". Pro mě za mě, ať konzole shoří klidně do jedný. Stejně jsou to jen zastaralý krabice :lol:
Administrátor fóra Živě.cz.
milsimr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 11. 10. 2011 08:18

Na doupě píšou:
K lidem preferujícím konzole se nyní přidal také John Carmack, hlavní programátor id Software, pro kterého byly problémy s PC verzí Rage tou poslední kapkou.

"PC už pro nás není prioritní platformou. Tohle prohlášení některé možná naštve, ale je těžké tvrdit něco jiného; obě konzolové verze získají větší obecenstvo než PC verze."

Takže PC bude vedlejší kolej, stejně jako poslední roky. Zrovna Doom by nemusel vyjít vůbec a nikdo by po něm nepátral, ale jestli vyjde, mohl by klidně být. Konzole zastaralé nejsou, ještě mají tak tři roky a potom tak dalších pět souběžně s další generací. Ještě mají co nabídnout.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod inexplicit 11. 10. 2011 08:31

..konzole maji jeste tri roky? :)... spis pred trema rokama uz tyhle konzole mely byt v kremikovem nebi... nabidnout nemaji co, krom rozmazle grafiky ..pokud vam to staci..dobre vam tak..
inexplicit
Rampage

Odeslat příspěvekod Mrak 11. 10. 2011 09:01

Jo, už by to chtělo nové generace. Včera bylo pozdě. Brzdí vývoj :D (I když, mně zrovna to je úplně jedno)
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Ertefol 11. 10. 2011 09:20

Pánové jděte do... správného tématu: viewtopic.php?f=503&t=506220&start=3900
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 11. 10. 2011 09:20

Hoši klid, nechci tady zase další flamovací téma konzole vs. PC!
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Mrak 11. 10. 2011 11:18

Tak zpět. Zkoušel někdo ten patch? Jak moc se zlepší grafika po patchnutí? A hoďte nějaké pořádné screeny, když to hrajete :D
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod milsimr 11. 10. 2011 11:23

Dneska přišla origoška.. až nafarmim na zaplacení účtu v EVE Online, tak poreferuju o Rage s patchem. Pokud mě někdo nepředběhne.
Administrátor fóra Živě.cz.
milsimr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 11. 10. 2011 16:32

Krása, no nic, musím si to jít po delší době taky zahrát, ikdyž na PS3 :-)
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Sasakr 11. 10. 2011 21:22

Mají panáci nějakou velkou výdrž, ne?
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod inexplicit 12. 10. 2011 08:04

jak vas muze bavit divat se na videa z hrani ..a pak to nasledne hrat, kdyz vite co tam bude :D

btw...vydrz...maji vetsi..to vadi? ...koneckoncu tohle je zakladni fakt..proc je jejich zabijeni mnohem zabavnejsi, nez v jinych hrach ..
inexplicit
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 12. 10. 2011 11:44

Já to hrát nebudu, nebo určitě ne v nejbližších letech. Moc mě to neláká.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod kozenka 12. 10. 2011 17:41

Kdybych hru ještě nehrál a přečetl bych si nejdřív zdejší komentáře, tak by mě hned přešla chuť. Díky za to, že jsem to neudělal. Nechápu zdejší negativní komentáře. Už dlouho mě hra takhle nechytla, spousta parádních nápadů, osobité zbraně s kterejma je radost zabíjet mutanty. Grafika naprosto parádní a přitom tak plynulá. Pro mě nářez a za sebe bych dal klidně 9/10. Dočítání textur při rychlym pohybu neni nikterak tragický a je to asi jediná chybka jinak výborný FPS.
DSLR - Nikon D90
kozenka
First Blood

Odeslat příspěvekod powerball 12. 10. 2011 23:44

tak dohrano, horsi konec uz sem hodne dlouho nevidel ale celkove docela dobra hra
seek discomfort
powerball
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka