Rage - závodní/FPS od iD Soft

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 9. 10. 2011 14:31

Jak to v krásném ultraplynulém "60fps za všech okolností" může vypadat hůř?

No přečti si recenze nebo podívej na komentované videa. To doskakování textur, chyby v texturách a místy roplizlost.
A to 60fps za každých okolností je taky o ničem v případě že to neběží na výkonné kartě. Protože to samo omezuje detaily a priorita jsou ty snímky. Já bych raději hrál v 25-35fps, ale s vyššími detaily.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 9. 10. 2011 14:38

A to já jsem zase rád, že alespoň někdo udělal na konzolích 60 fps only hru. Na PC to ale trochu ztrácí význam, když snímky hlavně určuje HW.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod 8Paul 9. 10. 2011 15:15

_DAVE_ píše:
Jak to v krásném ultraplynulém "60fps za všech okolností" může vypadat hůř?

No přečti si recenze nebo podívej na komentované videa. To doskakování textur, chyby v texturách a místy roplizlost.
A to 60fps za každých okolností je taky o ničem v případě že to neběží na výkonné kartě. Protože to samo omezuje detaily a priorita jsou ty snímky. Já bych raději hrál v 25-35fps, ale s vyššími detaily.

Já hru hraju, na svém PC, a žádné chyby v texturách ani jejich doskakování tam nemám, mluvím o vlastních zkušenostech se hrou, ne o nějakých recenzích kde si recenzent neumí sladit PC a zkonfigurovat hru.
"War does not decide who is right, war decides who is left."
8Paul
Killing Spree

Odeslat příspěvekod inexplicit 9. 10. 2011 15:18

v tom pripade si ji neumi sladit miliarda lidi na zemi ....protoze to doskakuje snad kazdymu...
inexplicit
Rampage

Odeslat příspěvekod 8Paul 9. 10. 2011 15:32

Zase nepřeháněj, na fórech jsou stěžovatelé zatímco tichá majorita v klidu hraje..
8Paul
Killing Spree

Odeslat příspěvekod inexplicit 9. 10. 2011 16:23

jinak teda dohrano..hra pise 9 hodin...ja to vidim tak na 10 ... ..ten konec prekvapil...byl neak az moc lehky..jsem si setril dobre zbrane vcetne bfg ..a nakonec jsem je nepouzil :)
inexplicit
Rampage

Odeslat příspěvekod 8Paul 9. 10. 2011 18:08

Mě ingame timer ukazuje 8 hodin a teprv teď jedu zachránit toho Captaina..dělám i ty sidequesty a tak.
8Paul
Killing Spree

Odeslat příspěvekod milsimr 9. 10. 2011 21:38

Mě se líbil ten popisek k nábojům do pistole (Fat Mammas).. "If there is something that Fat Mammas can't kill, RUN!" (nebo tak nějak) :-D :D
Administrátor fóra Živě.cz.
milsimr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod powerball 9. 10. 2011 21:51

neni to spatny, grafika dobra na xbox rekl bych vynikajici akorat ty doskakujici textry to dost kazej, jinak kdybych to neznal a nekdo mi to pustil tak bych si myslel ze to je borderlands 2
seek discomfort
powerball
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Mrak 10. 10. 2011 06:33

Tak borderlands běžel na jiném engine, takže bych to za dvojku nepovažoval ani při neznámosti hry :D
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod powerball 10. 10. 2011 09:12

ale taky tam tusim nedoskakovali textury :D
seek discomfort
powerball
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 10. 10. 2011 14:09

Souhlasím, taky mi to zatím silně připomíná borderlands.
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod tdjohn 10. 10. 2011 19:18

Tak prý už i Carmack pochopil, že konzole jsou budoucnost. Současná generace vydrží alespoň tři roky, takže by mohl stihnout ještě udělat nějaké pecky. Třeba Doom 4 by mohl udělat konzole only :D
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 10. 10. 2011 19:20

No po úspěchu trojky by klidně mohl. Tam není co řešit.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 10. 10. 2011 21:28

Tak po několika hodinovém testu můžu říct že ta hra je bezpochyby kontroverzní, ale určitě né úplně špatná..

+V extriérech velmi dobrá grafika, jak technicky, tak výtvarně.
+fajn hudba
+60fps s FSAA je příjemých - a to i na 8800GT a dvoujádru.
+odsejpá to, přestřelky jsou zábavné.

Tady ty pozitiva ale celkem končí.

- dočítání textur je opravdu legrační, leč dá se na něj zvyknout. :)
- nehledě na to, že ta hra nevyužije ani 512MB VRAM, průměrné obsazení je kolem 400MB. Docela by mě zajímalo kolik to bude na dejme tomu kartě s 2GB.
- leveldesign je fakt prostinký, zatím každý level byl opravdu "kruh", kde člověk došel zase zpátky k vozítku.
- Příběh a vůbec náplň opravdu taky velmi prosté, celý svět je takový sterilní. Každá situace a postavička čeká "jen na příchod hráče".
- Mno a pak je tu to nastavení grafiky... :) Na druhou stranu vpodstatě není co nastavovat, potože i na kartě za 1500 to frčí v 60fps. :) Zkrátka konzolový port jak řepa. Žádná snaha hru upravit pro PC. Třeba u ryze konzolových Geras1 to šlo.
_DAVE_
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka