Rage - závodní/FPS od iD Soft

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 6. 10. 2011 11:05

Na konzole je to testování citelně lehčí, jsou všechny stejné. Ostatně tohle je zásadní výhoda konzolí.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 6. 10. 2011 12:08

PC píše:Měli - ale na konzole. Už aby ty zastaralé krabice ráčil vzít čert.

Jaké zastaralé krabice :D Zatím tu jsou a nabízejí špičkové herní zážitky, proto by byla škoda, kdyby si je čert odnesl.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 6. 10. 2011 12:10

Bude někdo kupovat rage?
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod tdjohn 6. 10. 2011 13:04

Myslíš, že toho vychází málo? :D Už máš ICO a GOW kolekci 2? Rage mi proti tomu moc zajímavá nepřijde. Někdy to určitě pořídím, ale podle recenzí mě to zatím nenadchlo.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 6. 10. 2011 13:10

Tak ty HD kolekce jdou rychle dolu na hutu, tam si počkám na slevu, nemusím to mít hned, navíc to jsou PS2 hry. Mě se rage právě líbí, taková správná FPS s lehkými RPG prvky a jízdou v buginách, navíc od tvůrcu Dooma. Nesmíš od toho čekat nějaké GTA v poušti a myslím že bude člověk spokojen.
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod tdjohn 6. 10. 2011 13:28

Střílečky mám rád a většinou mě nezklamou, ale zase je nemusím mít hned. Hlavně pořád dohrávám věci, které mi leží doma. Za chvíli je tu U3 a MGS kolekce, tak musím pospíchat a na Rage už není moc místo. Hlavně Xbox má teď také dost velké pecky, tak přemýšlím, že je čas ho pořídit. Doom 3 se mi líbil hlavně na začátku a potom z toho byla už jen taková zvláštní akce. Určitě jsem zvědavý na dojmy zdejších hráčů.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod SPY 6. 10. 2011 15:22

Peter S. Kenedy píše:Bude někdo kupovat rage?

Budu, ale nevim kdy se k tomu dostanu, ted vychazi hodne her na ktery jsem se dlouho tesil a s kteryma planuju travit nejakou tu hodinku. Rage bude muset pockat az nadseni z tehle kousku ochabne.
SPY
Killing Spree

Odeslat příspěvekod AlienX 6. 10. 2011 15:46

chcem sa spytat ako mi priblizne pojde Rage na
amd6000+
2gb ram
ge force 9800 gt 1024mb
1 tb hdd
win xp
metro2033, fear3, dead space 2 napriklad 1280x1024 high details plynule
(bez tril filter a podobne)
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod inexplicit 6. 10. 2011 16:18

Co ale fanoušky na PC verzi Rage hodně štve, to je nemožnost nastavit si grafiku. Můžete si změnit rozlišení, gammu a anti-aliasing, ale to je všechno. Hra sama nastavuje kvalitu textur, stínů a světla v pozadí podle toho, jak dobře vám hra běží. Nemáte žádnou možnost si s nastavením pohrát.

si delaji srandu doufam .... to abych doufal, ze se to rychle poresi tak jak s crysis..
inexplicit
Rampage

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 6. 10. 2011 21:43

AlienX - To zatím nikdo neví jak ti to pojede, vzhledem k tomu co napsáno v předešlém postu je to i celkem jedno, neovlivníš to.

Pokud je pravda, tak se jedná o hardcore konzolačku a nemá cenu tu hru řešit. Stejně zas do týdne vyjde start konzole s nastaveními jako C2.

EDIT: To doskakování textur je humáč. Pevně doufám že velmi brzy vyjde ta utilita na management detailů... :-\
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod milsimr 7. 10. 2011 00:21

Peter S. Kenedy píše:Bude někdo kupovat rage?

Mám již předobjednáno. Dnes akorát vyzkouším jak to celkově bude v mých podmínkách šlapat.

AlienX píše:chcem sa spytat ako mi priblizne pojde Rage na
amd6000+
2gb ram
ge force 9800 gt 1024mb
1 tb hdd
win xp
metro2033, fear3, dead space 2 napriklad 1280x1024 high details plynule
(bez tril filter a podobne)

Za předpokladu, že hraješ na 1280x1024 si myslím, že by sis měl celkem slušně zahrát. Optimální požadavky nejsou až tak vysoké viz.:
Recommended:
Processor: Intel Core 2 Quad or Equivalent AMD
Memory: 4GB
Hard Disk Space: 25GB
Video Card: GeForce 9800 GTX, Radeon HD 5550

Jen bude nejspíš potřeba chvilku počkat, než to chlapci jak z ID, tak z ATI / Nvidia vychytaj.

inexplicit píše:si delaji srandu doufam .... to abych doufal, ze se to rychle poresi tak jak s crysis..

Bohužel ne, leč by měla za chvilku vyjít nějaká oficiální utilitka (patch?), který by měl umožnit vlastnoruční nastavení grafických fičur.

tdjohn píše:Jaké zastaralé krabice :D Zatím tu jsou a nabízejí špičkové herní zážitky, proto by byla škoda, kdyby si je čert odnesl.

Jsou to zastaralé krabice s minimálně 10x menším hrubým výkonem. Každý dva roky by v těch krabicích měli měnit železo. Sám John Carmack řekl, že u příštího produktu se primárně zaměří na hraní v podmínkách PC a konzole strčí na vedlejší kolej - a že je na čase...

Peter S. Kenedy píše:To jsou teda pěkné výmluvy, tak snad musí dělat beta test pro všechny platformy, to je jasné když každá má naprosto jinou architekturu

Problémy mají z většiny na svědomí drivery (aspoň dle informací na Bethesďáckým blogu). Nedá se říct, že by to byla vyloženě jenom chyba ID...
Administrátor fóra Živě.cz.
milsimr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 7. 10. 2011 08:47

Zatím to vypadá na slušný grc.

http://www.metacritic.com/game/pc/rage/user-reviews

Ale je to čerstvé - chápu.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 7. 10. 2011 09:15

milsimr píše:

tdjohn píše:Jaké zastaralé krabice :D Zatím tu jsou a nabízejí špičkové herní zážitky, proto by byla škoda, kdyby si je čert odnesl.

Jsou to zastaralé krabice s minimálně 10x menším hrubým výkonem. Každý dva roky by v těch krabicích měli měnit železo. Sám John Carmack řekl, že u příštího produktu se primárně zaměří na hraní v podmínkách PC a konzole strčí na vedlejší kolej - a že je na čase...

Zastaralé jsou možná pro tebe. 10x menší výkon je něco špatného? Každé dva roky měnit železo? Aha a kdo by potom na ně vyvíjel, když vývoj větších her může být přes tři roky? Dvě až tři větší hry v jednom cyklu jsou ideální, takže tak těch 7 let. Carmack nikomu scházet nebude, proto může dělat třeba pro Android, když se mu to zdá lepší.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod 16cmfan 7. 10. 2011 09:25

Tak som vypol Catalyst A.I a hra ide 60 fps - ale ostatné problémy pretrvávajú, takže mi je na grc z tých textúr atp. + bolí ma hlava zo zvukov.. proste toto je fail ako sa patrí.
Som blbší ako ste Vy. Vy ste blbší ako ja.
16cmfan
Killing Spree

Odeslat příspěvekod inexplicit 7. 10. 2011 11:18

fps je famozni...zvuk v poradku..kdyz nepocitam uvodni video, ktere je snad v 64kbs

..ale docitani textur je otresne ..a i kdyz se nactou..tak jsou na zvraceni.. resp tento obrazek to vystihuje

Obrázek

...dale samotne zorne pole...nevim cim to ..ale hned v uvodni mistnosti me z toho bolely oci...vypada to, jak kdybyste se kolem sebe divali se zoomem ...

..takze verdikt ...no nebude zadny...v tomhle stavu je to pro me jednoduse nehratelne ..
inexplicit
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka