Nevím, zda-li je to jen můj pocit ( ikdyž už jsem o tom někde také četl )- zapnutí antialiasingu nemá v CS žádný vliv ( nebo okem nepozorovatelný ) na grafickou stránku hry.Je to tak?
S některými lidmi je to jako s motocykly- čím mají menší výkon, tím více jsou slyšet.
PC, Wii U, 3DS "Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Zkus ještě nějaké další bazary, novou už asi neseženeš Já mám teda jednu doma, ale tu neprodávám.
PC, Wii U, 3DS "Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
CISI: Zrovna jednu prodávám, za 300 plus poštovný. CZ verze, neplatinová Ale už je asi trochu pozdě.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
ovladace a posledni Dx 9 ale presto nejde...je clear sky tak moc odlisny od shadow of Chernobyl? ten mi sel v pohode. Pravda ze mam na NTB GF go 7300 a to neni zadny delo a taky uz starsi...